Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μυστική συνάντηση Τσίπρα με την αμερικανοεβραϊκή επιτροπή



Του Δημήτρη Αλειφερόπουλου


Μυστική συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής American Jewish Committee (AJC) David Harris είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα.

Στη συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες κυριάρχησε το θέμα της Χρυσής Αυγής αλλά και της ανόδου του νεοναζισμού, με τον Αλέξη Τσίπρας και τον κ. Harris να συμφωνούν ότι το φαινόμενο είναι άκρως ανησυχητικό τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωπαϊκό χώρο. ανησυχία τους για την έξαρση του φαινομένου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής , απέδωσε την άνοδο της ακροδεξιάς και των νεοναζί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ουγγαρία, στις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε ακόμα και τα θέματα που απασχολούν την εβραϊκή κοινότητα , μετά και την ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής με τις αντισημιτικές αναφορές του πρώην υποψηφίου Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καριπίδη.

Τέλος, ο Αλ. Τσίπρας διατύπωσε στον κ. Harris την πρόθεση του κόμματός του αν και εφόσον αναλάβει την κυβέρνηση να εμβαθύνει της σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Ελλάδας – Ισραήλ αναπτύσσοντας ένα στρατηγικό σχέδιο που θα αφορά τομείς, όπως η ενέργεια, οι επενδύσεις και ο τουρισμός.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε τη στάση του κόμματος του σε ότι αφορά το Παλαιστινιακό ζήτημα ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και στις διεθνείς εξελίξεις, και την κρίση στην Ουκρανία.

http://www.capital.gr/news.asp?id=1971201


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters