Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ένας απλός τρόπος για να βρούμε πόσα χρήματα έχουν φύγει στο εξωτερικό.


Μια απλή μαθηματική πράξη θα μας έδειχνε πολλά για όσα μας έχουν βρει. Χρειάζεται μόνο να κάνουμε μια απλή μαθηματική πράξη από το 1974 μέχρι σήμερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι επίσημες κυβερνητικές αρχές έχουν πλήρη εικόνα.

Αν λοιπόν πάρουμε τα χρήματα που υπήρχαν στην Ελλάδα το 1974 και σε αυτάπροσθέσουμε τον δημόσιο δανεισμό, τα εμβάσματα που μπήκαν στη χώρα μας μέχρι σήμερα, καθώς και τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί στον κόσμο με βάση τη μέθοδο των κλασματικών αποθεμάτων, τότε θα έχουμε το σύνολο των χρημάτων που εισήλθαν στην ελληνική αγορά από το 1974 μέχρι σήμερα.

Αν τώρα από αυτό το ποσόν αφαιρέσουμε τα τοκοχρεωλύσια του δημοσίου χρέους που έχουν πληρωθεί, τα ελλείμματα του ισοζυγίου πληρωμών και τα δικαιολογημένα εμβάσματα προς το εξωτερικό, στην ίδια χρονική περίοδο, τότε μπορούμε να έχουμε μια χονδρική εικόνα για το πόσα χρήματα έπρεπε να βρίσκονται εντός της χώρας αυτή τη στιγμή.

Αν από το ποσόν αυτό αφαιρέσουμε τις σημερινές τραπεζικές καταθέσεις, τότε τα υπόλοιπα χρήματα, που προφανώς είναι πολλαπλάσια του δημοσίου χρέους, είτε έχουν βγει στο εξωτερικό είτε βρίσκονται στα σεντούκια.

Ποιος άραγε μπορεί να βρει τα επίσημα στοιχεία;

Π.Χασάπης
http://www.logiosermis.net/2014/12/blog-post_581.html#.VISD58mE5GQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters