Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΗΞΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ - ΜΑΤ. ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΧ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ


Με επεισόδια ολοκληρώθηκε η δεύτερη πορεία που είχε ανακοινωθεί στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι χιλιάδες διαδηλωτές, φοιτητές, εργαζόμενοι και μαθητές, συγκεντρώθηκαν από τις 18.00 στα Προπύλαια και μετά από μια ώρα η πορεία κινήθηκε μέσω των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου προς το Σύνταγμα καταλήγοντας πάλι στα Προπύλαια.Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούγονταν συνθήματα για την εξέγερση του Δεκέμβρη, τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανο και εναντίον της αστυνομίας. Παρόντες και Τούρκοι λαθρομετανάστες ...
με πανώ που απεικόνιζε τον Μπερκίν Ελβάν, τον 15χρονο που σκοτώθηκε το Μάιο του 2014 από δακρυγόνο στην Κωνσταντινούπολη και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Στο Σύνταγμα ανταλλάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης με τους Σύρους συγκεντρωμένους.

 
Real.gr Επεισόδια πορεία από realmedialive

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_809.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters