Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Το σχέδιο Σαμαρά για τη Νέα Ελλάδα


Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και μεγάλος δημοκράτης. Τι γελάτε; Ο άνθρωπος έχει σώσει τη χώρα, τις τράπεζες, το ευρώ, την Κύπρο, τα Βαλκάνια, την Αμφίπολη, τον μηχανισμό των Αντικυθήρων, τις συντάξεις, τους μισθούς, τις οικονομίες μιας ζωής καθώς επίσης και τον Βενιζέλο. Τελευταίο του project, να σώσει την κεντροδεξιά.
 
Όσοι κατηγορούν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως ακροδεξιό και αντιδημοκράτη, απλώς δεν ξέρουν πως ο πρωθυπουργός εργάζεται εδώ και χρόνια σε ένα υποχθόνιο σχέδιο.
Το φαινόμενο της ανόδου της ακροδεξιάς δεν συνέβη επί ημερών Σαμαρά. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι, όταν αυτό άρχισε να συμβαίνει ήταν τότε που ο Σαμαράς έλειπε και ήταν στο σπίτι του στην πολιτική έρημο, άρα μάλλον δεν έχει κάποιο καλό άλλοθι. Αλλά παρόλα αυτά, το φαινόμενο της ανόδου της ακροδεξιάς απλώς υπόβοσκε τα τελευταία χρόνια, πριν αρχίσει να εκτονώνεται με τον Καρατζαφέρη, για να το πάρει μετά η Χρυσή Αυγή και να το ξαναζήσει. Αυτά ο Σαμαράς τα έβλεπε εκεί στην έρημο που ήταν. Απόδειξη πως το μάτι του κόβει. Δεν είναι δα και Ραφήνα η έρημος. Έβλεπε από πολύ πιο μακριά...
Γι' αυτό αποφάσισε πως όταν γίνει πρωθυπουργός, μιας και το ήξερε, θα βάλει σε λειτουργία το κρυφό σχέδιο που χρόνια απεργαζόταν.
Αφού φέρει κοντά του τον Καρατζαφέρη, βάζοντας τον στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, θα τρυπώσει στο στρατόπεδό του. Επειδή όμως ο Καρατζαφέρης είναι γάτος και θα τον καταλάβαινε αμέσως, ο Αντώνης σκέφτηκε να αφήσει τον Πρόεδρο να νομίσει πως τρύπωσε ο ίδιος στο δικό του στρατόπεδο.
Όπερ και εγένετο. Σήμερα, στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας ανήκουν ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Πλεύρης, ο Ανατολάκης, ο Βελόπουλος, η Τζαβέλα, ο Κύρτσος και δεν ξέρω πόσοι άλλοι πρώην του ΛΑΟΣ.
Ακόμη, βρίσκονται πρόσωπα όπως ο Γιακουμάτος, ο Ταμήλος, ο Μιχελάκης, ο Σταμάτης, η Βούλτεψη, η Μακρή, ο Ντινόπουλος, ο Τζαβάρας και τόσοι άλλοι. Προσωπικότητες που ακόμα και ο Καρατζαφέρης θα ζήλευε και θα ευχόταν να τις είχε ο ίδιος στις τάξεις του.
Η Χρυσή Αυγή δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερο πονοκέφαλο για το κεφάλι του Αντώνη, αφού έχει φροντίσει να διαπράξει τα εγκλήματά της με τόσο ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο, που ακόμα και χρυσαυγίτης να τους δίκαζε θα τους καταδίκαζε.
Σε περίπτωση που δεν τους δικάσει χρυσαυγίτης, αλλά κάποιος εκπρόσωπος της τυφλής και άτεγκτης και μη χειραγωγούμενης ελληνικής Δικαιοσύνης που χρόνια λάμπει στη χώρα, ο Αντώνης έχει και σχέδιο μέσα στο σχέδιο. Όσους δεν μπουν φυλακή θα τους πάρει στη Νέα Δημοκρατία.
Έτσι το μόνο που θα απομένει, θα είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στο κόμμα. Που θα δώσει το σύνθημα της ίδρυσης της Νέας Ελλάδας.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν θα μπορεί να φανταστεί πως την ώρα που αυτός θα γυρνάει, ο Σαμαράς θα πηγαίνει.
Με αποτέλεσμα ο ίδιος και οι ομοίοι του να ξεμείνουνε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και η πραγματική κεντροδεξιά να μετακομίσει στη Νέα Ελλάδα. Μαζί της θα πάρει και τους ώριμους πολιτικούς που ξεπέρασαν την παιδική ασθένεια του σοσιαλισμού και του κοινωνικού κράτους.
Όλοι μαζί θα μας ξανασώσουν, το καλό θα νικήσει και ο χαρακτηρισμός «νεοέλληνας» θα αποκτήσει επιτέλους νόημα και ουσία.
ΥΓ. Πάντως, έχει πλάκα. Αυτοί έχουν διαπράξει το φόνο, έχουν κάψει τα στοιχεία, έχουν σβήσει τα αποτυπώματα, έχουν καθαρίσει τα αίματα, έχουν εξαφανίσει τους μάρτυρες, και τώρα φτάνουν στο τελικό στάδιο της αλλαγής των χαρακτηριστικών τους.
Βάζουν μουστάκια, γυαλιά, σκουλαρίκια, αφήνουν μακρύ μαλλί, μιλάνε άλλη γλώσσα. Μέχρι και φίλο θα αλλάξουν. Πολιτικό. Αρκεί να μας μπερδέψουν.
Εμείς, ας πάρουμε μερικά ακόμα ποπ κορν και ας γυρίσουμε στον καναπέ μας να τους απολαύσουμε.
Πιστοί θεατές, τόσο της Νέας, όσο και της Παλιάς Ελλάδας.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_606.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters