Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο όρος «Μεγάλη Αλβανία» «προοδευτικοποιείται» και γίνεται «Φυσική Αλβανία» με τα ίδια όμως εδάφη στο στόχαστρο


aut


Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο Ντανάι έστειλε επιστολή στις κυβερνήσεις του Μαυροβουνίου, της Σερβίας, των Σκοπίων και της Ελλάδας με την οποία ζητάει να παραχωρήσουν εδάφη των χωρών τους «για να επιτευχθεί η ένωση όλων των Αλβανών».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής απέστειλε ο Ντανάι στην εφημερίδα «Dan» του Μαυροβουνίου και το αναδημοσιεύει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων BETA, το οποίο επικαλείται το «Έθνος».
Στην επιστολή αυτή ο Ντανάι δηλώνει αντιφασίστας γι αυτό και απορρίπτει, όπως αναφέρει, τον όρο «Μεγάλη Αλβανία» και μιλάει για τη δημιουργία της «Φυσικής Αλβανίας» ως «αποτέλεσμα του δικαιώματος, των Αλβανών που ζουν στις γειτονικές χώρες, στην αυτοδιάθεση». Τρία πουλάκια κάθονται…
Ο Ντανάι ισχυρίζεται μάλιστα ότι «η διεθνής κοινότητα, επιθυμώντας την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, αρχίζει πλέον να κατανοεί την ανάγκη ένωσης όλων των Αλβανών σε ένα κράτος». Εκτιμά δε ότι με την ύπαρξη της «Φυσικής Αλβανίας» θα δημιουργηθεί, γεω-στρατηγικά, μία νέα τάξη πραγμάτων.
«Η δημιουργία της ΄΄Φυσικής Αλβανίας΄΄ θα σηματοδοτήσει την αντικατάσταση του άξονα Βελιγραδίου – Αθήνας από το τρίγωνο Βελιγραδίου – Τιράνων – Αθήνας που θα δημιουργηθεί μετά την ένωση του Κοσόβου και των άλλων αλβανικών περιοχών με τη μητέρα πατρίδα» αναφέρει στην επιστολή του προς τις κυβερνήσεις γειτονικών χωρών ο Κότσο Ντανάι.
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters