Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvgwCq_wk_6sgxHacwhUCVSSwl3xXEWsSazBNGw7x0wFfHaT3BRtxzZIr8hgYWJE45u02AQsqqVj2BIvwo4GD5ILmZjbaXE_okfIN6XB6TB9SLvaYe3VLDya7G03c7AwKdJzf-dBwg5CIS/s1600/exinos.jpg

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος “προελαύνει” στον Εχίνο της Ξάνθης με οθωμανικά εμβατήρια (βιντεο)

Γράφει η Σοφία

Απόδειξη ότι όλοι τους είναι μια διαπλεκόμενη εθνοπροδοτική  συμμορία, είναι η ρήση του Παπανδρέου ως υπ. εξ.  το 1999 από τον  Καναδά:

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδυα ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»

Εφημερίδα “Πατρίδες” του Καναδά. Η δήλωση έγινε από τον κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου.

 Οι υπόλοιποι σκυταλοδρόμοι της εθνοπροδοσίας συνεχίζουν την τακτική του κάνοντας ότι κοιμούνται, ενώ ο κακόβουλος γείτονας αλωνίζει ανενόχλητος για να αρπάξει άπληστα ό,τι διαλέξει.


Η Εθνική Κατρακύλα δεν έχει τελειωμό…Εθνική ντροπή.

Κύριοι Βουλευτές.
Δείτε το  βίντεο Εθνικής κατρακύλας των ΣαμαροΒενιζέλων.
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος “προελαύνει” στον Εχίνο της Ξάνθης με οθωμανικά εμβατήρια
 
 
«Απελευθερωτής» ο τούρκος Έμρουλαχχ-Ίσλερ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της μητέρας-τουρκίας υπό τον ήχο οθωμανικών εμβατηρίων της Άλωσης 1453, μαζί με τον τούρκο πρόξενο και όλη την κουστωδία των τουρκοπρακτόρων, με τις ευχές και τις ευλογίες των ΣαμαροΒενιζέλων και την σιωπηρή απόλυτη αποδοχή των υπολοίπων συνιστωσών κομμάτων …Συριζα, Δημαρ, ΚΚΕ, αποκομμάτων Ποτάμια, Ρυάκια κλπ…καθώς βέβαια και του συνόλου των ΜΜΑ (αποβλάκωσης).
Αποτελεί Εθνική επιταγή η άμεση πτώση τους. Πριν είναι πολύ αργά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters