Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΣΑΝΤ. ΒΙΝΤΕΟ

asias
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά.
 “Όλες οι αυτοκρατορίες  του χρήματος,  των ΜΜΕ και των πετρελαίων είναι αδύναμες μπροστά στον πατριωτισμό των Συρίων.” Οι νόμοι δεν μπορούν  να εμφυσήσουν την ηθική αν αυτή δεν έχει προηγουμένως καλλιεργηθεί από την οικογένεια και άλλους κοινωνικούς θεσμούς. Η απουσία ηθικών αξιών, καταστρέφει Νόμους και πουλάει πατρίδες. Το μέλλον ανήκει στους Σύριους και σε κανέναν άλλον. Η Συρία είναι πάντοτε σε θέση να αντιστέκεται και να ανοικοδομεί. Οι τρομοκράτες....

χτύπησαν τις θεμελιώδεις βάσεις του έθνους μας που είναι η μοναδική ειρηνική συνύπαρξη του πραγματικού Ισλάμ με τον ορθό Χριστιανισμό εδώ και δεκαετίες.

10559813_1505000346380491_1165189877864592006_n
Ο πόλεμος ενάντια στη Συρία είναι ένας βρώμικος πόλεμος. Δεν είναι εμφύλιος όπως ηθελημένα τον χαρακτηρίζουν για να νομιμοποιήσουν την τρομοκρατία. Ο διαμελισμός της Συρίας είναι ένα δυτικό σχέδιο που εκτελείται από τα κράτη του δεσποτισμού και της τυραννίας.
asaddddd
Ο Πρόεδρος Άσσαντ έκανε εκτενή αναφορά στα τεκταινόμενα στη Γάζα,  συγκρίνοντας το Παλαιστινικό ζήτημα με τo συριακό: Η Αραβική άνοιξη οργανώθηκε από τη Δύση και το Ισραήλ. Απόδειξη το τι συμβαίνει σήμερα στη Γάζα. Γιατί δεν τη στηρίζουν στέλνοντας χρήματα και όπλα όπως έκαναν με τη Συρία; Που είναι οι Μουτζαχεντίν τους για να πολεμήσουν; Το Παλαιστινιακό θα παραμείνει για εμάς ένας πρωταρχικός αγώνας. Ξέρουμε να διακρίνουμε ποιός είναι ο αντιστεκόμενος παλαιστινιακός λαός και ποιοί φοράνε τη μάσκα της αντίστασης για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα ή αυτά των ισραηλινών.Στη Γάζα τους πολεμάει η ισραηλινή τρομοκρατία και εδώ μας πολεμάει η τρομοκρατία 83 χωρών.
10527838_582455505204288_3861201536381998941_n
Σε αυτό το ύφος κινήθηκε η ομιλία του Προέδρου Bashar al Assad στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία του μπροστά στους περίπου χίλιους προσκεκλημένους του, μεταξύ των οποίων βουλευτές, υπουργοί και θρησκευτικοί ηγέτες μουσουλμάνων και χριστιανών, χθες στις 16/07/14.
Σύμφωνα με τον Μπασάρ, η συριακή κρίση ξεκίνησε με το πρόσχημα της Αραβικής άνοιξης που διεκδικούσε μεταρρυθμίσεις αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα στρατιωτικό κίνημα που υποστηριζόμενο από τις δυτικές υπερδυνάμεις και τις αραβικές μοναρχίες ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τη βία ως απάντηση στην αστυνομική καταστολή .
10406659_582456221870883_6178783687473038135_n
Οι δυτικές δυνάμεις που παραμένουν αποικιοκρατικές θέλουν να σέρνουν από το λουρί τα κράτη της περιοχής και συμμαχούν με τους πιο οπισθοδρομικούς , τους πιο διεφθαρμένους και τους μεγαλύτερους καταπιεστές των λαών τους. Τους συμφέρει αυτή η αρνητική εκδοχή των υπανάπτυκτων αράβων γιατί εύκολα υποτάσσονται
Ξεσκεπάστηκε ο ρόλος ορισμένων αραβικών κρατών που κρύβονταν πίσω από την καταστροφή του έθνους μας και εξυπηρετούν τα δυτικά και ισραηλινά προστάγματα.Αν η Αραβική άνοιξη ήταν αυθεντική θα είχε ξεκινήσει πρώτα από αυτά τα οπισθοδρομικά  καθεστώτα.
gid
bas
Αφού ευχαρίστησε την Κίνα, τη Ρωσία , το Ιράν και το Λίβανο δεν παρέλειψε να καταδείξει τον ρόλο του Ερντογάν που έχει δηλώσει ότι ονειρεύεται να προσευχηθεί στο τζαμί των Ομμαγιαδών στη Συρία αλλά δεν τολμάει να πεί κάτι παρόμοιο για το τζαμί του Αλ Ακσά στην Παλαιστίνη. Ο Άσσαντ δεσμεύθηκε ότι δεν θα  ησυχάσει ποτέ αν δεν ελευθερωθεί το Χαλέπι και η Ράκκα από την τρομοκρατία. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη συμμετοχή των προεδρικών εκλογών που λειτούργησε  σαν σφαίρα στην καρδιά της τρομοκρατίας και σαν ένα δημοψήφισμα υπέρ της εθνικής κυριαρχίας.
10487352_971310509561673_4427435968566037848_n
Απευθυνόμενος στο συριακό λαό:
Άξιοι Σύριοι, εσείς είστε ο ελεύθερος και επαναστατικός λαός …Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που κάποιοι που φώναζαν για ελευθερία αποδείχθηκαν ποιοί είναι…Εσείς είστε οι Ελεύθεροι σε αυτούς τους καιρούς της υποταγής, σε αυτούς τους καιρούς των συνεργατών…Τα αποτρόπαια πρόσωπά τους ξεπρόβαλαν, έπεσαν οι μάσκες της ελευθερίας και της επανάστασης και επέδειξαν τα ζωώδη ένστικτά τους, τρώγοντας καρδιές, αποκεφαλίζοντας, σφαγιάζοντας, σκοτώνοντας, διαμελίζοντας, καταστρέφοντας …Χρησιμοποίησαν τα πιο βρωμερά μέσα , τις πιο άθλιες και διεστραμμένες μεθόδους… και όμως απέτυχαν…
assssadddd
Μπορούν να μας βλάψουν αλλά  όχι να μας κερδίσουν. Μπορούν  να μας απειλούν αλλά όχι να μας φοβίσουν… Όσο για μένα θα παραμείνω ένας από εσάς, ένας που σας αφουγκράζεται , σας συμβουλεύεται και εμπνέεται από τη δική σας ευσυνειδησία. Μαζί θα συνεχίσουμε χέρι-χέρι ώστε η Συρία να παραμείνει για πάντα περήφανη. Δυνατή. Αντιστεκόμενη και απροσπέλαστη στις ξένες δυνάμεις. Εμείς οι Σύριοι πάντα θα είμαστε η αόρατη προστασία της , η αξιοπρέπειά της. Με τη θέλησή μας θα μετατρέψουμε αυτήν τη σκληρή δοκιμασία σε χάρισμα.    




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_96.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters