Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Θράσος από την ΕΕ-Μας ζητάνε πίσω 388 εκ. ευρώ για αθέμιτη ενίσχυση στους αγρότες!

αγροτεσ

Μας έχουν περάσει για της πλάκας στις Βρυξέλλες και μας τρελαίνουν στην καρπαζιά. Είναι τόσο ανύπαρκτα τα ελληνικά λόμπι που κατάφεραν να χάσουν μια ακόμη υπόθεση. Την Τετάρτη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε , ασύμβατες με την εσωτερική αγορά τις αγροτικές ενισχύσεις ύψους 387,4 εκατ. ευρώ που δόθηκαν το 2009 επί
κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή και υπουργίας Σωτήρη Χατζηγάκη στους αγρότες που είχαν πληγεί από την  κακοκαιρία.
Το δικαστήριο ζητά να ανακτηθούν όλες οι επιδοτήσεις κάτι που δημιουργεί επιπρόσθετο πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009, όταν υπουργός Γεωργίας ήταν ο Σωτήρης Χατζηγάκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πληροφορήθηκε «σχετικά με τις αντισταθμιστικές πληρωμές τις οποίες επρόκειτο να καταβάλει ο ΕΛΓΑ, κατόπιν διαμαρτυριών μεγάλου αριθμού Ελλήνων παραγωγών γεωργικών προϊόντων, λόγω των ζημιών που είχαν υποστεί κατά το έτος 2008, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών».
Στις 7 Δεκεμβρίου 2011, η Επιτροπή εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ότι οι αποζημιώσεις που δόθηκαν πριν από τις 28 Οκτωβρίου 2009 «ενδέχεται να νοθεύουν τον ανταγωνισμό… παρέχοντας επιλεκτικό οικονομικό πλεονέκτημα στους Έλληνες παραγωγούς, σε σχέση με άλλους παραγωγούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Στις 8 Φεβρουαρίου 2012, η Ελλάδα ζήτησε ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. την ακύρωση της απόφασης. Με ξεχωριστό δικόγραφο, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Με τη διάταξή του, στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, ο πρόεδρος του Γενικού Δικαστηρίου δέχθηκε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Την Τετάρτη το δικαστήριο απέρριψε όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας κι έκρινε ότι οι ενισχύσεις που είχαν δοθεί μέσω ΕΛΓΑ ως αποζημιώσεις, πριν από την 28η Οκτωβρίου 2009, ύψους 387,4 εκατ. ευρώ είναι ασύμβατες με την εσωτερική αγορά.
 

olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/388.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters