Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΑΜ... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ...
Μάλλον αρχίζουν σφίγγουν τα πράγματα στο Αιγαίο …Μισή ντουζίνα έστειλαν οι Τούρκοι αν και γιορτάζουν Ιφτάρ και Ραμαζάνια και μάλιστα το ένα ζεύγος οπλισμένο ,αλλά η ετοιμότητα της ΠΑ έκοψε τον βήχα των Τουρκαλάδων ,στη Περιοχή έσπευσαν Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από τρία αεροδρόμια ,ενώ στο ΑΤΑ σήμανε συναγερμό !

Αν και η εξάδα των Τούρκικων Μαχητικών προσπάθησε να ακολουθήσει την οριογραμμή κάνοντας τα γνωστά …

Η Ελληνική ετοιμότητα όμως με τον ταυτόχρονο συντονισμό τους πήρε στο κατόπι και οι Τούρκοι αφού έριξαν μια παραβίαση για την τιμή των μαχητικών τους την έκαναν με ελαφρές αναταράξεις από το Κεντρικό Αιγαίο !
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5518.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters