Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η αποκαλύψεις συνεχίζονται :Steven Greer -Mίλησε για την ύπαρξη ενός μητρικού σκάφους 26 μιλιά πλάτος(UFO)


Είτε πιστεύετε είτε αρνείστε ότι εξωγήινα σκάφη υπάρχουν και ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει διαστημικό στόλο (project solar warden),κατά την διάρκεια του «Ακρόαση πολιτών για την Αποκάλυψη» ο Dr Steven Greer μίλησε για την ύπαρξη ενός μητρικού σκάφους UFO 26 μιλιά πλατος.


Λέγεται ότι υπάρχουν κονδύλια (άγνωστης προέλευσης) 2 με 3 τρισεκατομμύρια δολάρια στο black Ops EMP ,Scalar and weaponize space project. 

Το κόστος του μυστικού project Solar Warden είναι πιθανόν να χρηματοδοτείτε από το ταμείο Gary McKinnon ,o όποιος βρήκε αποδεικτικά στοιχειά για το Solar Warden secret program.



Ναι είναι αλήθεια ότι η εξωγήινη έχουν έρθει σε επαφή με την κυβέρνησης μας ,είναι επίσης αλήθεια η συμφωνίες που έχουν γίνει για να κρατηθεί μυστικό από την ανθρωπότητα δήλωσε ο Paul Heller πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά.
 


Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν περισσότερο από το 50 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία και πάνω από το 80 τοις εκατό πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια για αυτό το φαινόμενο. υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία και ο Πρόεδρος Ομπάμα το γνωρίζει καλά αυτό. Εξάλλου, λέγεται ότι ο Ομπάμα συμμετείχε στο πρόγραμμα του Άρη ( project Pegasus ) ως νεαρός ενήλικας. Έχει πλήρη επίγνωση της ζωής σε άλλους πλανήτες.
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/11/steven-greer-m-26-ufo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters