Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Κλείνει το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας -Πρώτο λουκέτο μετά τη συμφωνία Τρόικα και Μητσοτάκη

Κλείνει το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας -Πρώτο λουκέτο μετά τη συμφωνία Τρόικα Μητσο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την Τρόικα πως η αξιολόγηση των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου προχωρά με γοργούς ρυθμούς και υποστήριξε ότι θα υπάρξουν συγχωνεύσεις και καταργήσεις μικρών οργανισμών.
Σύμφωνα με το Mega έχει, ήδη, υπάρξει σχετική συνεννόηση ανάμεσα στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μεταφορών για λουκέτο στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, φαίνεται ότι θα αποτελέσει το δεύτερο λουκέτο με τη μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου», όπως συνέβη το καλοκαίρι με την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν λουκέτα και σε άλλους μικρού ή μεσαίου μεγέθους οργανισμούς που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προς συγχώνευση οργανισμών που έχει συνταχθεί.
Κυβερνητικά στελέχη φέρονται να υποστηρίζουν ότι η διαδικασία αυτή δεν θα αγγίξει τις μεγάλες ΔΕΚΟ με τη μορφή του «ξαφνικού θανάτου» αλλά με τη μείωση κατά 5% ή 10% του αριθμού του προσωπικού τους.
Κυβερνητικοί κύκλοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας αφαιρώντας τα σχετικά επιχειρήματα από την πλευρά των δανειστών.

http://www.4news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters