Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ 1,2 δις στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 30-5-2013

Είναι οι μέρες που η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ προχωρά στην περιβόητη ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ζητώντας την βοήθεια του ελληνικού λαού γιατί δεν έχει συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ποσά που υπερβαίνουν το ένα δις ευρώ.

Ο κ. Σώρρας μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του κου Ε. Ελευθερίου ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με το ποσό των 1,171 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ με ημερομηνία 30 Μάιου 2013.

 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Προς
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία: ” ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ” .
Κοιν. : ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ,  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ,  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ , κατοίκου Πατρών
Αξιότιμοι κύριοι ,
Δια της παρούσης επιστολής μου σας εκφράζω την ρητή και υπεύθυνη βούληση μου για την συμμετοχή μου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) , ποσού 9.750.000.000 €, ως έχει κατά νόμο αποφασισθεί με την από 29-4-2013 εγκεκριμένη απόφαση της Β’ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας και ειδικότερα σύμφωνα με το εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ειδικότερα σας γνωρίζω υπεύθυνα ότι ενδιαφέρομαι και είμαι σε θέση να ανταποκριθώ δια καταβολής μετρητών ( βλ. συνημμένη επιστολή της 29-5-2013 της DDMBG, με παροχή δικαιώματος άμεσης πιστοποίησης ) , στην εν γένει απόκτηση ή/την εγγραφή προς απόκτηση όλων των μετοχών ή/και δικαιωμάτων προτιμήσεως της “Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.” ή/και τίτλων παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης μετοχών της Τράπεζας (Warrants) εκδιδόμενων σύμφωνα με το ν. 3864/2010 (μετοχές, δικαιώματα προτίμησης, Warrants ) και συγκεκριμένα επιθυμώ και δύναμαι να καλύψω το σύνολο του απαιτούμενου ποσού των 1.171.000.000 € , με καταβολή μετρητών για την απόκτηση του συνόλου ( 272.960.373 ) των εκδιδόμενων νέων , άυλων , κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών στην ορισθείσα ονομαστική αξία των και όλων των επακόλουθων δικαιωμάτων , ως και πλέον αυτών , από το ΤΧΣ , όπως και όποτε μου ζητηθεί.
Είμαι στην διάθεση σας για την άμεση παροχή κάθε απαιτούμενης διευκρίνισης ή και περαιτέρω ενημέρωσης , σε οτιδήποτε μου ζητηθεί , με σκοπό την υλοποίηση της πρότασης μου και για την καλόπιστη συνδρομή μου , ως έλληνα πολίτη , στην επιδιωκόμενη ανακεφαλοποίηση , επ’ ωφελεία της τράπεζας , της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας .
Αθήνα 30-5-2013 Για τον ενδιαφερόμενο
Ο πληρεξ. Δικηγόρος
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ν. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Δεν υπήρξε καμία δήλωση ή σχολιασμός εκ μέρους της Τραπέζης

sorraskatathesi ΕΤΗΝΙΚΙ 2
13-6-2013    ανακοινωση  εθνικης  τραπεζασ

Στις 13 Ιουνίου 2013 η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ τελικά ανακοινώνει στους επενδυτές ότι «…επετεύχθη η εκ του νόμου προβλεπόμενη ελάχιστη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, συγκεντρώνοντας σε μετρητά από ιδιώτες επενδυτές ποσοστό πάνω από 10% του συνολικού ποσού της αύξησης και δεν θα προβεί σε έκδοση και διάθεση υπό αίρεση μετατρέψιμων ομολογιών…»


http://endpatras.wordpress.com/2013/10/05/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters