Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ  ΘΕΛΟΥΝ! ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΩΣΤΗΣ -ΟΠΟΥ  ΖΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ KAI XΡΙΣΤΙΑΝΟΙ- ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ(ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ). ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ  ΜΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ (!) ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ...
 ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ,ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!(ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;;).ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΑΣΜΟΥ (ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ),ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ(ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ''ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ'' ΕΙΝΑΙ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ.   Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ...ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ  ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΜΑΜΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ  !!!  SOS ! SOS! SOS!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2073.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters