Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά γίναμε .. Καμπούλ; Σοκ: Έχουν προσλάβει ξένους μισθοφόρους να φυλάνε την βουλή


Ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, προχώρησε σε δήλωση-βόμβα, ότι η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών την προστασία της Βουλής. Πρόκειται για την εταιρεία «Academi», γνωστή ως «Blackwater», η οποία έχει αναλάβει αποστολές, μεταξύ άλλων στο Ιράκ. Ο κ. Χρυσανθόπουλος είναι διπλωμάτης καριέρας, με πολύ καλές επαφές στις ΗΠΑ, καθώς έχει διατελεί στις μόνιμες αντιπροσωπείες στον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, στις Βρυξέλλες, στο Τορόντο, στο Πεκίνο, ενώ διορίστηκε το 1993 ως πρώτο Έλληνας πρέσβης στην ανεξάρτητη Αρμενία. Η αποκάλυψη του διπλωμάτη σε εφημερίδα του Καναδά, εγείρει ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και την παραβίαση θεμελιωδών ... αρχών και Συντάγματος. Η κυβέρνηση καθίσταται υπόλογη και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, εφόσον ισχύει, πρέπει να παραιτηθούν και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το Defencenet.gr ο κ. Χρυσανθόπουλος , φέρεται να δήλωσε: «Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία”.
Η διαβόητη μισθοφορική εταιρεία «Blackwater» που μετονομάστηκε σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας «Xe» (Ζε), και πρόσφατα σε «Academi» (οι συχνές αλλαγές ονομάτων γίνονται για να ξεχνάει ο κόσμος τις “παρατυπίες” ορισμένων οργανισμών) μπορεί να βρίσκεται σε ένα «κυκλώνα» αποκαλύψεων και νομικών περιπετειών και διώξεων, ωστόσο οι πράξεις της «ξεπλένονται» μέσω προστίμων και μάλιστα για παραβιάσεις του νόμου περί περιορισμών στις εξαγωγές που ισχύουν στις ΗΠΑ.
Πρόστιμο ύψους 42 εκατ. δολαρίων θα καταβάλει η γνωστή ως πρότινος «Blackwater Worldwide» – και από την ωμή δολοφονία 17 Ιρακινών πολιτών στην πλατεία Νισούρ της Βαγδάτης το Σεπτέμβριο του 2007 – σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times», για εκατοντάδες παραβιάσεις, περιλαμβανομένων της εξαγωγής όπλων που δεν επιτρέπονται στο Αφγανιστάν, την παροχή εκπαίδευσης ελεύθερων σκοπευτών σε αστυνομικούς στην Ταϊβάν και την μη «εξουσιοδοτημένη» παροχή εκπαίδευσης σε στρατεύματα στο νότιο Σουδάν. Πέντε στελέχη της εταιρείας αντιμετωπίζουν διώξεις για παράνομο οπλισμό, ενώ δύο πρώην εργαζόμενοι της διώκονται για τις δολοφονίες δυο Αφγανών στην Καμπούλ τον Μάιο του 2009.
Προφανώς για το ζήτημα, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Πρώτον αν ισχύει η καταγγελία του Πρέσβη. Δεύτερον, πώς ο πρόεδρος της Βουλής Ε.Μεϊμαράκης, του οποίου δική του αρμοδιότητα είναι η φύλαξη της Βουλής (υπάρχει αυτοδιοίκητο στην Βουλή και στο θέμα της ασφάλειας και φύλαξής της) έλαβε τέτοια απόφαση; Αν ο πρεσβευτής μας στον Καναδά δεν λέει την αλήθεια, σήμερα κι όλας πρέπει να τον διαψεύσει ο ίδιος ο Ε.Μεϊμαράκης.
Προφανώς η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής δεν αισθάνονται ασφαλείς από την φύλαξη που παρέχει η Ελληνική Αστυνομία, καθώς όσο να’ναι οι πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι δεν αποτελούν ιδανικούς φύλακες αυτών που τους εξαθλιώνουν.
Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να βγουν να την πουν ευθέως και να κανονίσουμε κι εμείς οι πολίτες τι θα κάνουμε. Διότι αν η Βουλή προσλαμβάνει την Blackwater για φύλαξη οι πολίτες πρέπει να οχυρωθούν στα σπίτια τους και να οπλιστούν με κάθε διαθέσιμο μέσο.
Αν οι πολιτικοί μας και η κυβέρνηση αισθάνονται να απειλούνται από όλον τον Ελληνικό λαό, ακόμα και από τις δυνάμεις ασφαλείας και χρειάζονται μισθοφόρους για την ασφάλειά τους, τότε μάλλον μιλάμε για θεσμοθέτηση του κατοχικού χαρακτήρα του καθεστώτος…

 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1325.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters