Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μακελειό στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, για την οποία τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.

Οι δύο νεκροί είναι φύλακες της πρεσβείας. Επίσης, τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν και τρίτο νεκρό, που φέρεται να είναι ο καμικάζι, μέλη του σώματος του οποίου είναι διάσπαρτα στο σημείο, σύμφωνα με ρεπόρτερ της εφημερίδες «Βατάν».

Βαριά τραυματισμένη φέρεται επίσης γυναίκα υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ.
Η έκρηξη, που σημειώθηκε στη δεύτερη είσοδο του κτηρίου, προκάλεσε ζημιές και γέμισε συντρίμμια το δρόμο.

Πάντως, δεν έχει προκαλέσει ζημιές στο εσωτερικό της διπλωματικής αποστολής. Πολλά ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται στον τόπο της έκρηξης, ενώ καπνός υψώνεται από το σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες, που ωστόσο δεν εχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε τη στιγμή που ο βομβιστής εισερχόταν στο κτήριο της πρεσβείας και περνούσε από το μηχάνημα X-ray.

Οι τουρκικές αρχές λαμβάνουν αυστηρά μέτρα για το ενδεχόμενο και δεύτερης έκρηξης.

Ειδικοί αναλυτές ήδη αναφέρουν πως η συγκεκριμένη ενέργεια θα δημιουργήσει επιπλέον "υποχρεώσεις"  της Τουρκίας προς τις ΗΠΑ, ενώ ίσως αποδειχθεί και "δώρο" προς την κυβέρνηση Ερντογάν, αφού αναμένεται σειρά "βολικών" συλλήψεων...
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8921.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters