Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πρόεδρε, μας σκότωσε η Ανάπτυξη



Άρθρο του Δ. Αναγνώστου

Έχω ανατριχιάσει από την πολλή ανάπτυξη..
Έχω αναπτυχθεί τόσο πολύ, που σκέφτομαι να συρρικνωθώ.
Είδα όλη την κυβέρνηση στο Κατάρ και πραγματικά είπα, εδώ κάτι σπουδαίο γίνεται. Γίνεται ;;...


Εκτός του ότι τρωνε πόρτα (οι κυβερνητικοί μας αστέρες) από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλει διεθνείς διαγωνισμούς (για να τους παίρνουν οι γνωστοί εταίροι μας..), παραταύτα οι δικοί μας .. αυτοί που μας σώζουν, επιμένουν να πηγαίνουν στο Κατάρ.. και να μας λένε πως η σωτηρία έρχεται από την Μέση Ανατολή.
Εν τω μεταξύ, στο Κατάρ που θέλουν διμερείς σχέσεις με απευθείας αναθέσεις.. μιλούν για επενδύσεις που θα δώσουν φως στην Ελλάδα το 2020 τουλάχιστον... αν μιλούμε για τα ίδια Φαραωνικά έργα.. που φτιάχνουν στην πατρίδα τους.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά τα μεγαλόπνοα για πάρτη μας στο Κατάρ.. εδώ στην μπανανία συμβαίνουν άλλα...
Ας κάνουν οι κύριοι του Κατάρ μία βόλτα στο Υπουργείο Υπ-Ανάπτυξης και ας ενημερωθούν για τη γραφειοκρατία... και τότε το πιθανότερο είναι να αυτοκτονήσουν, όπως αυτοκτονούν οι Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο.

Τελευταίο παράδειγμα το πολυδιαφημιζόμενο πρόγραμμα ρευστότητας (επιδότηση επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης) από το ΕΤΕΑΝ, αυτή η ανάσα στην οικονομία που μας λεει το κυβερνητικό επιτελείο κομπάζοντας.. και ενώ έχει γίνει η σχετική συνέντευξη τύπου και παρουσίαση, εδώ και 2 εβδομάδες, ακόμη η εγκύκλιος δεν έχει παει στις τράπεζες!!!
Και οι επιχειρήσεις, πεθαίνουν!
Πότε επιτέλους θα ανακοινώσετε κάτι που έγινε και όχι κάτι που θα γίνει!! Και που ποτέ δεν γίνεται!
Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο με υποσχέσεις και αέρα, και μάλιστα αυτόν τον ρυπογόνο από την καύση των ελαστικών και των επίπλων μας.

Η πολυδιαφημιζόμενη «ανάσα» κόλλησε στη γραφειοκρατία και την μπαρουφολογία.. και όποιος είχε προγραμματίσει την αυτοκτονία του, λόγω χρεών, ας το κάνει, γιατί η ανάπτυξη δεν θα έρθει από το ΕΤΕΑΝ αλλά από το Κατάρ...
Πιο γρήγορα θα έρθει ο Εμίρης, στην Ελλάδα, παρά μία εγκύκλιος από υπουργείο σε Τράπεζες.

Πρόεδρε, τελικά δεν σκότωσε μόνο η συνταγή τον ασθενή, όπως μας έλεγες πριν από δύο χρόνια και τώρα το ξέχασες, αλλά και το γεγονός ότι αυτή η χώρα συνεχίζει να διοικείται από τις ίδιες νοοτροπίες και από τους ίδιους ανθρώπους που μας σκότωσαν, βιολογικά και ψυχικά.

Οι εξευτελιστικές ουρές των απόμαχων της ζωής, των συνταξιούχων, για να πάρουν τα ψίχουλα που περίσσεψαν από τη κρατική λεηλασία όλων των προηγουμένων δεκαετιών είναι μία εικόνα ντροπής! Οι άνεργοι και οι άστεγοι το ίδιο.
Τι έγινε ο πλούτος της Ελλάδας; Που πήγε η χώρα μας; Πως την καταντήσατε όλοι...

Πρόεδρε προσπάθησε να ζήσεις με τα ίδια μέσα που ζούμε εμείς και αν τα καταφέρεις, θα γίνεις ένα φωτεινό παράδειγμα.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4279.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters