Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

NEA "ΦΑΕΙΝΗ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! Aπό το μισθό θα παρακρατείται και η έκτακτη εισφορά



 «Συνέταιρο» στο μισθό μας και συνεργάτη στην τσέπη μας μετατρέπει ο κ. Παπανδρέου τον αντιπρόεδρό του ο οποίο σε ρυθμό πολυβόλου επιβάλει ανάλγητα μέτρα. Το τελευταίο είναι και το πιο αισχρό. Ο έκτακτος φόρος στα εισοδήματά μας, η εισφορά που επέβαλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου, για τα λεφτά που πήραμε το 2010, για φέτος θα πληρωθεί σε έξι δόσεις αφού μας ήρθε το περίφημο μπιλιετάκι.
Όμως, όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, στο εξής η έκτακτη εισφορά -που μάλλον θα γίνει μόνιμη- θα μας παρακρατείται από το μηνιαίο μισθό μας! Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι δε θα έχουν διαρροές και όλοι θα είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν αφού κάθε μήνα θα τους παρακρατείται υποχρεωτικά. Δε μας έφταναν δηλαδή οι μειώσεις στους μισθούς που βλέπουμε κάθε μήνα, τώρα θα έχουμε και άλλες κρατήσεις με αποτέλεσμα να εξανεμιστεί το εισόδημά μας.Λένε μάλιστα ότι μας κάνουν και χάρη αφού θα πληρώνεται η εισφορά σε 12 ή 14 δόσεις, όσοι είναι οι μισθοί, κι όχι σε έξι όπως έγινε με το φετινό χαράτσι. Μπορεί, όμως, ο ευφυής κ. Βενιζέλος να μας απαντήσει τα εξής:
  1. Τι θα γίνει με τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που δεν είναι δηλαδή μισθωτοί; Θα το πληρώνουν το χαράτσι και πώς θα τους αναγκάσει να το κάνουν;
  2. Αν κάποιος ήθελε να πληρώσει το χαράτσι εφάπαξ και να έχει έκπτωση, τώρα γιατί του το στερεί ο κ. Βενιζέλος;
  3. Τι θα γίνει με τις χιλιάδες εταιρείες που παρακρατούν κάθε μήνα τους φόρους από τους εργαζόμενους και δεν τους καταβάλουν στην εφορία; Διότι υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες.
  4. Και το βασικότερο; Για δύο χρόνια δεν έλεγαν ότι θα είναι η έκτακτη εισφορά; Γιατί φαίνεται ότι θα γίνει μόνιμη και μάλιστα για μια εισφορά που αφορά εισοδήματα για το οποία έχουν γίνει παρακρατήσεις;
Ψιλά γράμματα για τον κ. Βενιζέλο. Εισπράκτορας της τρόικας είναι, σιγά μην ενδιαφέρεται για το μισθό του κάθε ένα από εμάς.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/nea.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters