Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Υποχρεωτικό το «κούρεμα» στις τράπεζες

«ΒΟΜΒΑ» ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΒΑΖΕΙ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
Όχι μόνο μεγαλύτερο αλλά και υποχρεωτικό θα είναι το «κούρεμα» που θα υποστούν οι τράπεζες, στη περίπτωση που δεν συναινέσουν στο πλέγμα προτάσεων που ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, βάζοντας «φωτιά» έτσι στις συζητήσεις και στα σενάρια περί ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας!

Τη βόμβα έριξε ο πρόεδρος του EUROGROUP μιλώντας στο Γερμανικό Ραδιόφωνο, λίγο πριν τις κρίσιμες επαφές που θα έχει ο ίδιος με τον Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών τραπεζών: «Οι ιδιωτικές τράπεζες πρέπει να γνωρίζουν ότι αν η εθελούσια συμμετοχή των πιστωτών δεν είναι επαρκής και αν δεν συμφωνήσουμε με την προσφορά...
που θα πρέπει να κάνουν οι τράπεζες, τότε θα πρέπει να βάλουμε σκοπό μια μη εθελοντική συμμετοχή των πιστωτών»!

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στον απόηχο της συνάντησης του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, όπου ο Ζ.Κ. Γιούνκερ παραδέχθηκε ότι θα τεθεί προς συζήτηση και το σενάριο περί «κουρέματος» 50% στα ελληνικά ομολόγα, ενώ την ίδια ώρα σε συνέντευξη του στο γαλλικό ραδιόφωνο, ο Γάλλος ομόλογος του Ε. Βενιζέλου παραδεχόταν ότι το «κούρεμα» του 21% είναι ξεπερασμένο από τις εξελίξεις κι ως εκ τούτου οι συζητήσεις γίνονται για μεγαλύτερο «κούρεμα».

Καθοριστικός παράγοντας χαρακτηρίζεται η αξιολόγηση της Τρόικας, με βάση την οποία θα κριθεί και η βιωσιμότητα του Χρέους, ενώ σε κάθε περίπτωση οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε συνάρτηση με σχέδιο αποτελεσματικής στήριξης των τραπεζών, οι οποίες θα υποστούν βαρύ πλήγμα- κυρίως οι ελληνικές- λόγω του μεγαλύτερου «κουρέματος».
Από iefimerida
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_4756.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters