Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...








Αν και έφαγε τα μούτρα του ο Καστανίδης όταν έφερε το νόμο αυτό στη διαβούλευση όπου το 100% των σχολιαστών ξεφτίλισαν το Καστανοφασιστοειδές, τελικά πέρασε ο Νόμος, υπερψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από σήμερα. Από σήμερα δηλαδή όποιος πει κακή λεξούλα πχ για τα αλβανικά αποβράσματα με τα καλάσνικοφ που βιάζουν μανάδες μπροστά στα παιδιά τους, θα πηγαίνει φυλακή. Ας έλθουν λοιπόν να μας πιάσουν να μας πάνε φυλακή. Ο ξενολαγνικός και αντιρατσιστικός φασισμός δεν θα περάσει. Θα πρέπει πρώτα να πάει ο Καστανίδης, ο Γιωργάκης και οι άλλοι σοσιαλφασίστες να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και μετά μπορεί να περάσει. Δεν θα μου πει κανείς σοσιαλιστόπουστας το πως, το τι θα πιστεύω, θα διαπιστώνω και θα αισθάνομαι για τα αλλοδαπά ζώα που μπουκάρουν στα σπίτια, βιάζουν, ξεδοντιάζουν γριούλες και ξυλοκοπούν και σφάζουν ανήμπορους παππούδες. Τον δικό μου πατέρα έστειλαν αλβανοί στην εντατική για ένα μήνα με σπασμένο το κεφάλι και στο δικό μου αστυνομοαφύλακτο σπίτι μπούκαραν αλβανοί και άλλοι τυχοδιώκτες καθάρματα της αλλοδαπής, δεν άνοιξαν το κεφάλι του πατέρα του Καστανίδη, ούτε του Γιωργάκη, ούτε μπούκαραν στα σπίτια εκείνων, γιατί αυτούς τους φυλάνε από 16 διμοιρίες ενώ όταν τους φωνάζω εγώ να με προστατέψουν εκείνοι παίζουν το πουλάκι τους αδιάφορα... Τσακάτε τα παπάρια μου λοιπόν, το πολύ πολύ να σας ξεφτιλίσω και στα δικαστήρια. Και βέβαια περιμένω να στείλετε ως ρατσιστές στα δικαστήρια και όσα αναρχοπρεζόνια καίνε Ελληνικές σημαίες και όσα αλμπανά βγάζουν τραγουδάκια εξυβρίζοντας τους Έλληνες και την Ελλάδα που τους έκανε ανθρώπους αν και παίζεται και αυτό....
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters