Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ποιος λέει την αλήθεια κ. Βενιζέλε εσείς ή το Ελεγκτικό Συνέδριο ;;

“Το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έχει πει τίποτα περί αντισυνταγματικότητας. Δεν υπάρχει καμμία σχετική παρατήρηση στη συνημμένη γνωμοδότησή του στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Καμμία. Γιατί επικαλείστε το Ελεγκτικό Συνέδριο; Το Ελεγκτικό Συνέδριο γνωμοδοτεί υποχρεωτικώς για τα συνταξιοδοτικά νομοσχέδια και η γνωμοδότηση τίθεται υπ’ όψιν της Βουλής.” Aυτή ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ροντούλη, σχετικά με το χαράτσι του 40 % στους αποστράτους κάτω των 55 και την αντισυνταγματικότητα του μέτρου με βάση τις παρατηρήσεις του ελεγκτικού συνεδρίου.

Τι είπε ο κ. Βενιζέλος ότι: Δεν υπάρχει καμμία σχετική παρατήρηση στη συνημμένη γνωμοδότησή του στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Καμμία.
Ποια ήταν όμως η έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου ;;
Έχει δίκιο ο κ. Βενιζέλος, πράγματι δεν υπήρχαν παρατηρήσεις ;;

Aς δούμε τι αναφέρουν τα πρακτικά του ελεγκτικού συνεδρίου επί της επίμαχης διάταξης:



Ποιος λέει την αλήθεια κ. Βενιζέλε εσείς ή το Ελεγκτικό Συνέδριο ;;

 
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_7790.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters