Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλάδα που μας ετοιμάζουν...


Αυτό που βλέπετε , είναι η φιλοδοξία και η προοπτική επιβίωσης του πολιτικού συστήματος ΣΗΜΕΡΑ.

Αυτό που βλέπετε , είναι το επιδιωκόμενο από ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα ΣΗΜΕΡΑ.
Είναι αυτό που θα τους κρατήσει στο "παιχνίδι" τα επόμενα 70 χρόνια και θα εξασφαλίσει τη διαδοχή τους από τους απ'ευθείας φυσικούς απογόνους τους .

Με κατάλληλους χειρισμούς , οι ίδιοι ή τα τέκνα τους θα επαγγελθούν την Εθνική Ανεξαρτησία , την κρατικοποίηση του εθνικού πλούτου , την "αξιοπρέπεια" του "κυρίαρχου" μαλάκα-λαού ...

Με κατάλληλη φρασεολογία ,

πολλοί από μας -σάψαλα πλέον-θα τους ξαναψηφίσουμε.

Τα παιδιά μας ως μεσήλικες θα δουν την "ελπίδα" στις παπαρολογίες τους

και

τα εγγόνια μας θα ξεχύνονται στους δρόμους θα κολλάνε αφίσσες τους ή ό,τι άλλο gadget παίζει στο μακρυνό μέλλον και πολλά από αυτά θα γίνουν οι "πρώτοι νεκροί" του δίκαιου αγώνα του Λαού..... του οποίου αγώνα βέβαια θα ηγούνται τα ίδια (μέσω DNA) ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Έχει αρχίσει ήδη το πατιρντί σε Τυνισία-Αλβανία (θα ακολουθήσουν ΠΓΔΜ , ίσως Βουλγαρία και σίγουρα ΟΛΕΣ οι Βόρειες Αφρικανικές χώρες).
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "αντιστασιακοί" στον Ισλαμισμό ή σε "τυράννους" τύπου Μπερίσα , θα κατακλύσουν τη χώρα , θα λάβουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ , ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ , ΤΙΜΕΣ , ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ για να πολεμήσουν για τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

Στην αρχή της ανάρτησης βλέπετε όχι μόνο την κατάληξη αλλά και τη διατήρηση αυτού του status quo με τη βοήθεια των ανωτέρω... "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ" που θα απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία και στοργή που αποδίδεται σε κάθε... "ικέτη".

Αυτή μαζί με μια πληθώρα παπαρο-σοφιστειών θα βομβαρδίσουν τα αυτιά τριών γενεών... τουλάχιστον!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters