Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ρωσική εκκλησία: Δεν αναγνωρίζει εσωτερικά σύνορα στην Κύπρο

Δεν αναγνωρίζει εσωτερικά σύνορα στην Κύπρο και θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της στην ανεύρεση λύσης για την επανένωση του νησιού. Πρόκειται για την επίσημη θέση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, όπως τη διατύπωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, μετά το γεύμα στο...
 Μεγάλο Παλάτι του Κρεμλίνου με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο ΙΙ. Ο Πατριάρχης τόνισε ότι, η θέση και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ρωσίας παραμένει αμετάβλητη.
«Οσάκις χρειαστήκαμε την Εκκλησία της Ρωσίας μας βοήθησε με τους άρχοντες εδώ της πολιτείας. Και δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω και το Ρώσο πρόεδρο για την αγάπη, την εκτίμηση και την υπομονή, που είχε χθες, που συζητούσαμε περίπου μια ολόκληρη ώρα μαζί του», υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος.
Απευθυνόμενος στους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος τόνισε ότι «πάντοτε η κυβέρνηση της Ρωσίας υποστήριξε την κυβέρνηση και το λαό της Κύπρου», γι' αυτό και «η αποτυχία των ανόσιων σχεδίων για τη διάλυση της Δημοκρατίας μας οφείλεται και στη δική σας συμπαράσταση».
Ο Πατριάρχης Κύριλλος συνεχάρη για άλλη μια φορά όσους τιμήθηκαν εφέτος με το βραβείο του Ιδρύματος για την Ενότητα των Ορθοδόξων Λαών, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, τον οποίον και κάλεσε να ευλογήσουν μαζί τα λάβαρα και τις σημαίες των κοζάκικων στρατιωτικών μονάδων, που αναβιώνουν δραστήρια στη σύγχρονη Ρωσία.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters