Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Μπιλ Γκέιτς Αγοράζει Τεράστιο Ποσό Καλλιεργήσιμης Γης Ενώ Το «Great Reset» Λέει Στους Αμερικανούς Το Μέλλον Δεν Είναι Ιδιωτική Ιδιοκτησία

 

Ενώ οι Αμερικανοί λένε από τους τεχνοκράτες της « Μεγάλης Επαναφοράς » ότι το μέλλον είναι ένα χωρίς ιδιωτική ιδιοκτησία, ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι αγόρασαν τεράστια ποσά γεωργικών εκτάσεων.

Πράγματι, ο Γκέιτς είναι τώρα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική , σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes.

«Μετά από χρόνια αναφορών ότι αγόραζε

γεωργική γη σε μέρη όπως η Φλόριντα και η Ουάσινγκτον, το The Land Report αποκάλυψε ότι ο Γκέιτς, ο οποίος έχει καθαρή αξία σχεδόν 121 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με την Forbes, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 18 πολιτείες».

«Οι μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις του είναι στη Λουιζιάνα (69.071 στρέμματα), στο Αρκάνσας (47.927 στρέμματα) και στη Νεμπράσκα (20.588 στρέμματα).

"Επιπλέον, έχει μερίδιο σε 25.750 στρέμματα μεταβατικής γης στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα, το οποίο αναπτύσσεται ως νέο προάστιο."

Η Gates κατέχει τώρα 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ, κυρίως «μέσω τρίτων οντοτήτων από την Cascade Investments, το προσωπικό επενδυτικό όχημα της Gates».

Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης της Αμερικής είναι τώρα ο Bill Gates https://t.co/j9gW4zQ0Yh pic.twitter.com/0tZLJcGXfg

- Forbes (@Forbes) 14 Ιανουαρίου 2021


Σύμφωνα με το Forbes, δεν είναι γνωστό τι κάνει ο Γκέιτς με τη γη και η Cascade Investments αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Όσον αφορά τους μεμονωμένους ιδιοκτήτες γης, ο Γκέιτς εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από τον θάνατο των μέσων ενημέρωσης John C. Malone, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία θέση με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων και δασών και τον ιδρυτή του CNN, Ted Turner, ο οποίος κατέχει 2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων.

Ο Jeff Bezos του Amazon «επενδύει επίσης σε γη σε μεγάλη κλίμακα», σύμφωνα με την έκθεση.

Αυτό που οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι και τεχνοκράτες αποκτούν γη με επιταχυνόμενη ταχύτητα, φαίνεται να λένε στο ευρύ κοινό ότι στο μέλλον η ιδιωτική ιδιοκτησία θα πάψει να υπάρχει.

Στα βιβλία του , ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab διευκρινίζει ότι η « Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση » ή « Η Μεγάλη Επαναφορά » θα οδηγήσει στην κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Αυτό το μήνυμα επαναλαμβάνεται στον επίσημο ιστότοπο του WEF , ο οποίος αναφέρει :

"Καλώς ήλθατε στο έτος 2030. Καλώς ήλθατε στην πόλη μου - ή θα έπρεπε να πω," η πόλη μας. " Δεν έχω τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω συσκευές ή ρούχα. "

Άρθρο Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Από το 2016: «Καλώς ήλθατε στο 2030. Δεν έχω τίποτα, δεν έχω κανένα απόρρητο και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη»

Προφανώς, δεν θα σας επιτραπεί η κατοχή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η μόνη λύση θα είναι να ζείτε σε κατάσταση μόνιμης εξάρτησης από έναν μικρό αριθμό πλούσιων ελίτ που κατέχουν τα πάντα.

Αυτό λεγόταν φεουδαρχία, που είναι μια μορφή δουλείας.

Πηγή: Summit.news

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://humansarefree.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters