Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η γυναίκα συνελήφθη για φερόμενη εκλογική απάτη, παράνομη ψηφοφορία στο Τέξας

ΣΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟ, Τέξας (CBSDFW.COM) - Μια γυναίκα συνελήφθη λόγω φερόμενης εκλογικής απάτης και παράνομης ψηφοφορίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton.

Σύμφωνα με τον Paxton, η Ρέιτσελ Ροντρίγκεζ του Σαν Αντόνιο «εκτέθηκε σε βίντεο του Project Veritas» πριν από τις εκλογές του 2020 σχετικά με τη συλλογή ψήφων και αναγνώρισε ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο.

Ο Ροντρίγκεζ κατηγορείται για εκλογική απάτη, παράνομη ψηφοφορία, παράνομη βοήθεια σε άτομα που ψηφίζουν ταχυδρομικώς και ότι κατέχει παράνομα επίσημη ψηφοφορία, σύμφωνα με τον Paxton. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 20 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί.

«Πολλοί συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει απάτη στις εκλογές. Πάντα γνωρίζαμε ότι ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι ψευδής και παραπλανητικός, και σήμερα έχουμε επιπλέον στοιχεία. Αυτή είναι μια νίκη για την ακεραιότητα των εκλογών και ένα ισχυρό μήνυμα ότι όποιος προσπαθεί να εξαπατήσει τον λαό του Τέξας, να τους στερήσει την ψήφο του ή να υπονομεύσει την ακεραιότητα των εκλογών θα προσαχθεί στη δικαιοσύνη », δήλωσε ο Paxton. «Η συγκλονιστική και κατάφωρη παράνομη ενέργεια που τεκμηριώνεται από το Project Veritas καταδεικνύει μια μορφή απάτης στις εκλογές που το γραφείο μου διερευνά συνεχώς και διώκει. Είμαι αποφασισμένος να διασφαλίσω ότι η διαδικασία ψηφοφορίας είναι ασφαλής και δίκαιη σε ολόκληρη την πολιτεία και το γραφείο μου είναι έτοιμο να βοηθήσει κάθε νομό του Τέξας στην καταπολέμηση αυτής της ύπουλης, μη αμερικανικής μορφής απάτης. "

Οι ερευνητές συνεχίζουν να εξετάζουν την υπόθεση και το γραφείο του Paxton ζητά από οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες να προωθήσει.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://dfw.cbslocal.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters