Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Κατευθυνόμαστε για κάποιου είδους εκδήλωση μέγα μαύρου κύκνου, πιθανώς αυτή την εβδομάδα

Μπέντζαμιν Φούλφορντ:
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οδεύουμε προς κάποιου είδους μαζικό συμβάν του μαύρου κύκνου ή ένα σύνολο γεγονότων, που είναι πιθανό να περιλαμβάνει τόσο μια επιχείρηση μαζικής σύλληψης λευκού καπέλου όσο και μια απάντηση της Χαζαρικής Μαφίας που θα ξεπεράσει το 911.

Ένας υπαινιγμός ότι κάτι σχεδιάζεται ήρθε με τη μορφή μιας ολοσέλιδης διαφήμισης στους New York Times που έγραφε: «OCEAN OF STORMS, 11.01.2024 Νέα Σελήνη».


Ο ιστότοπος Q που συνδέεται με στρατιωτικές πληροφορίες υψηλού επιπέδου επίσης ισχυρίζεται πρώτα «το τέλος του κόσμου» και «αποκαλύψεις» για εκείνη την ημέρα.

https://qofficial.net/password


Υπάρχει επίσης κάποιου είδους άκρως απόρρητη συνάντηση UFO για το Κογκρέσο που θα πραγματοποιηθεί περίπου την ίδια ώρα.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12931743/Top-secret-UFO-hearing-Congress-classified-illegal-crash-retrieval-program-intelligence-insider.html


Ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ συμφωνεί, λέγοντας ότι οι δικές του εκτενείς επαφές του λένε ότι «Έρχεται ο Οικονομικός Αρμαγεδδώνας… Οδεύουμε προς τη χρεοκοπία. Όλα αυτά θα ενωθούν σε αυτό που φοβάμαι ότι θα είναι μια τέλεια καταιγίδα που θα μπορούσε πραγματικά να ταράξει αυτό το έθνος στα θεμέλιά του».

http://futuredefensevisions.blogspot.com/


Το τέλος κάτι που λέγεται Συμφωνίες Αντίστροφης Επαναγοράς δείχνει επίσης ότι έρχεται κάποιου είδους οικονομική εκδήλωση του μαύρου κύκνου. Οι RRA είναι μια συσκευή που άρχισε να χρησιμοποιεί η Fed το 2020 για να δημιουργήσει την εμφάνιση ότι οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι φερέγγυες. Το γράφημα εδώ του βυθιζόμενου όγκου RRA δείχνει ότι το βύσμα τραβιέται στις μεγάλες όχθες.

(Θα προστεθεί αργότερα)


Οι τράπεζες είναι καταδικασμένες επειδή 50 εκατομμύρια άτομα δεν πληρώνουν δάνεια, ενώ το 67% των Αμερικανών εργαζομένων λέει ότι το κόστος ζωής ξεπερνά την αύξηση των μισθών.

https://beforeitsnews.com/economy/2024/01/credit-crisis-gets-even-worse-as-50-million-people-stop-paying-creditors-atlantis-report-3102179.html


Αυτές οι υποδείξεις κάποιου είδους σημαντικού γεγονότος έρχονται καθώς το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ καταρρέει εμφανώς. Ο «Πρόεδρος» Τζο Μπάιντεν δεν είχε δημόσιες συναντήσεις από τις 22 Δεκεμβρίου, παρά μόνο εκδηλώσεις βίντεο CG.


Επίσης, ο ψεύτικος υπουργός Άμυνας Lloyd Austin νοσηλεύεται από την 1η Ιανουαρίου, λόγω «επιπλοκών μετά από μια πρόσφατη εκλεκτική ιατρική πράξη». Το Austin υποτίθεται ότι θα είναι διαθέσιμο αμέσως για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κρίση εθνικής ασφάλειας. 

Η δεύτερη διοικούσα του Κάθλιν Χικς, η οποία υποτίθεται ότι θα αναλάβει τα καθήκοντά του σε περίπτωση κρίσης, ήταν «σε διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο». τη στιγμή της νοσηλείας του Όστιν. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το Πεντάγωνο «δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ιατρική κατάσταση του Όστιν, συμπεριλαμβανομένου του αν έχασε τις αισθήσεις του ή πότε αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος».

https://m.jpost.com/international/article-781116


«Λαμβάνω έγκυρες φήμες ότι ο Όστιν δεν είναι πια μαζί μας. Κάτι άλλο συμβαίνει πίσω από την αυλαία. Όλα αυτά είναι προπέτασμα καπνού», λέει μια πηγή της CIA.

Αυτό έρχεται καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής αρχίζουν τα βήματα για την παραπομπή του Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας για τον χειρισμό της συνοριακής κρίσης. Με τη στρατιωτική του υποστήριξη να έχει εξαφανιστεί, ο Μαγιόρκας είναι τοστ.


Ένα άλλο σημάδι ότι κάτι συμβαίνει είναι ότι ο Καναδός υπουργός εγκλήματος Τζάστιν Καστρντό συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει στην πατρίδα του, την Κούβα, περίπου την ίδια στιγμή που ο Όστιν «νοσηλευόταν», σύμφωνα με τις καναδικές υπηρεσίες πληροφοριών. Το εξώφυλλο που δημοσιεύεται είναι «Το αεροσκάφος του Τριντό χάλασε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τζαμάικα».



Ο Castrudeau προσπάθησε να φύγει επειδή η εκστρατεία μαζικής δολοφονίας του εμβολίου έχει αποκαλυφθεί. Για παράδειγμα, όταν η κυβέρνηση της Αλμπέρτα παρουσίασε τελικά τα αποδεικτικά στοιχεία της στο δικαστήριο για να δικαιολογήσει τα μέτρα της για τον COVID-19, βασίστηκε σε κερδοσκοπία και μοντελοποίηση για το κλίμα. Μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβληθεί ουσιαστικά στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι η στρατιωτική αστυνομία έχει ενεργοποιηθεί για να διερευνήσει αυτό που τώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι έγκλημα.



https://www.bbc.com/news/world-67902806

 

Η Χαζαρική Μαφία δεν πρόκειται να πάει ήσυχα μέσα στη νύχτα και ακούμε από διάφορες πηγές ότι σχεδιάζουν κάποιο φρικτό μαζικό τρομοκρατικό γεγονός. Μια ανώτερη πηγή του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος λέει ότι πρόκειται να χτυπήσουν



Πηγή: https://benjaminfulford.net





G
M
T
Y
Η λειτουργία ομιλίας περιορίζεται σε 200 χαρακτήρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters