Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

NESARA GESARA – Η κραυγή για την αποκατάσταση και τη δικαιοσύνη: Η συγκλονιστική αλήθεια για τον κλεμμένο μας πλούτο και η κραυγή για αποκατάσταση

Σε έναν κόσμο που καλύπτεται από μυστικότητα και χειραγώγηση, οι μάζες ξυπνούν με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από το NESARA GESARA – ένα υποτιθέμενο δώρο στην ανθρωπότητα που μπορεί να έχει κλαπεί από κάτω από τη μύτη μας. Αλλά ποιος νοιάζεται για τα δώρα όταν αυτό που πραγματικά αναζητούμε είναι η αποκατάσταση; Το άπιαστο St Germain Trust Money, ένας υποτιθέμενος φάρος ελπίδας, έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος ερωτήσεων και μια κραυγαλέα ανάγκη για δικαιοσύνη.



Η αποκατάσταση είναι το κλειδί: Καθώς η αναζήτηση απαντήσεων εντείνεται, οι κραυγές για αποκατάσταση γίνονται όλο και πιο δυνατές. Ο αμερικανικός λαός, και μάλιστα οι πολίτες σε όλο τον κόσμο, αναρωτιούνται: πού στο διάολο είναι τα χρήματά μας; Σε έναν κόσμο όπου η εμπιστοσύνη έχει καταρρεύσει και το St Germain Trust Money έχει φαινομενικά εξατμιστεί, είναι λογικό να αμφισβητείται αν έχει πέσει θύμα κλοπής.


Τα κλεμμένα χρήματα εμπιστοσύνης στο St Germain: Εάν τα χρήματα του St Germain Trust έχουν όντως χαθεί, δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί τις άθλιες δυνάμεις που παίζουν. Έχει αποσπαστεί από αυτούς που ευδοκιμούν στη σκιά, αφήνοντας τους δικαιούχους με άδεια χέρια; Η ανάγκη για αποκατάσταση γίνεται ακόμη πιο εμφανής ενόψει μιας τέτοιας πιθανής κλοπής. Οι νόμιμοι αποδέκτες, ο αμερικανικός λαός και η παγκόσμια κοινότητα, αξίζουν απαντήσεις και, το πιο σημαντικό, δικαιοσύνη.

    Μηνιαίες υποτροφίες και επιταγές διακανονισμού: Καθώς οι εταιρείες συνεχίζουν να καταλαμβάνονται, ένα επαναλαμβανόμενο ερώτημα αντηχεί στους διαδρόμους της εξουσίας: πού είναι τα χρήματά μας; Είναι ώρα για δράση. Οι Αμερικανοί και οι πολίτες που πλήττονται από την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων δεν πρέπει να μείνουν στο σκοτάδι. Αντίθετα, θα πρέπει να δικαιούνται μηνιαία επιδότηση ή επιταγή διακανονισμού για να ελαφρύνουν το βάρος που τους επιβάλλεται από την εξαφάνιση της οικονομικής τους ασφάλειας.


    Εκτελεστικό διάταγμα έκτακτης ανάγκης 13848: Η σοβαρότητα της κατάστασης εντείνεται όταν συνειδητοποιούμε ότι το 100% όλων των περιουσιακών στοιχείων υπόκεινται σε κατάσχεση βάσει του υφιστάμενου έκτακτου εκτελεστικού διατάγματος 13848. Είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι οι τροχοί της δικαιοσύνης πρέπει να στραφούν γρήγορα για να διασφαλιστεί ότι εκείνοι που έχουν εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες θεωρούνται υπεύθυνοι.


    Διαβαθμισμένα έγγραφα JFK: Ψάχνοντας στις πιο σκοτεινές γωνίες των απόρρητων πληροφοριών, αποκαλύπτουμε τις ανησυχητικές αποκαλύψεις που περιέχονται στα έγγραφα του JFK που ενημερώθηκαν το 1999. Ο ιστός ελέγχου που υφαίνεται από τη CIA, τις κεντρικές τράπεζες και την Federal Reserve εκτείνεται σε μεγάλο βαθμό, παγιδεύοντας την μέσα ενημέρωσης, υγειονομικής περίθαλψης και εκπαιδευτικών συστημάτων.

    Η δημιουργία της DARPA , ενός κουκλοθέατρου πίσω από γίγαντες όπως η Microsoft, η Google, το Facebook, το Twitter, το YouTube και οργανισμοί με επιρροή όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το NIH, το WEF και το GPMB , υπογραμμίζει το βάθος αυτού του ελέγχου. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουν διαπραχθεί και είναι καιρός να ξεσκεπαστούν οι κουκλοπαίκτες πίσω από την αυλαία.


    Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Η αποκάλυψη ότι 5 ή 6 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Disney και άλλων κολοσσών των μέσων ενημέρωσης, ανήκαν κατά πλειοψηφία σε σκιώδεις φιγούρες, απλώς χαράζει την επιφάνεια. Η κατάργηση αυτών των εταιρειών, τα περιουσιακά τους στοιχεία που κατασχέθηκαν, αποκαλύπτει το υπόβαθρο ενός συστήματος που χειραγωγείται από τους ισχυρούς. Η BlackRock και άλλοι, κάποτε φαινομενικά ανέγγιχτοι, δεν είναι απρόσβλητοι από τους ανέμους της αλλαγής που πνέουν μέσα από τους διαδρόμους της εξουσίας.


    Παράνομες παράνομες δραστηριότητες: Μια λίστα με παράνομες δραστηριότητες αποκαλύπτεται, εμπλέκοντας τις Google, YouTube, Facebook, Twitter, Amazon και τις θυγατρικές τους. Η Walmart, που φέρεται να έχει συσταθεί με παράνομες δραστηριότητες από τη Χίλαρι Κλίντον, συνέχισε το σκοτεινό ταξίδι της ακόμη και μετά την πώληση στην Κίνα. Η εμπορία ανθρώπων, το αποτρόπαιο έγκλημα που αρνείται να εξαλειφθεί, ρίχνει μεγάλη σκιά στις ενέργειες αυτών των εταιρειών. Η κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων, αν όντως ισχύει, είναι ένα βήμα προς τη δικαιοσύνη.


    Έλεγχος ξένων εταιρειών: Η αποκάλυψη ότι οι φόροι της IRS συλλέγονται και μεταφέρονται από μια ξένη εταιρεία εκτός των ΗΠΑ προσθέτει άλλο ένα στρώμα στον ιστό της εξαπάτησης. Καθώς οι έλικες ελέγχου εκτείνονται πέρα ​​από τα σύνορα, η ανάγκη για αποκατάσταση γίνεται παγκόσμια επιτακτική ανάγκη.


    Η ληστεία του χρυσού του Βατικανού: Μια συγκλονιστική αξίωση εμφανίζεται – χρυσός που έκλεψε το Βατικανό. Το Γκραντ Κάνυον και οι κρυφοί θησαυροί υποτίθεται ότι φιλοξενούν αυτόν τον κλεμμένο πλούτο, ενώ τα νέα χαρτονομίσματα του USTN φέρουν σειριακούς αριθμούς που ταιριάζουν με τις ράβδους χρυσού. Το Quantum Financial System (QFS) αποτελεί μια δοκιμασμένη δύναμη στο πεδίο μάχης, καθιστώντας το fiat Federal Reserve Note ξεπερασμένο. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τον απεχθές πληθωρισμό που μαστίζει το νομισματικό μας σύστημα για πάρα πολύ καιρό.


    Αντίποινα για τη διαπραγμάτευση πιστοποιητικών γέννησης: Μέσα στο χάος, αναδύεται μια κραυγή ανταπόδοσης – αντίποινα για τα χρήματα που βγάζουμε από τη διαπραγμάτευση των πιστοποιητικών γέννησής μας στο χρηματιστήριο. Είναι μια αποκάλυψη που εκπέμπει σοκ στον ίδιο τον ιστό της κοινωνίας, απαιτώντας λογοδοσία για όσους επωφελήθηκαν από την εμπορευματοποίηση της ταυτότητάς μας.


    Συμπέρασμα: Στο λαβύρινθο της εξαπάτησης αντηχεί το κάλεσμα για δικαιοσύνη. Είναι καιρός να αποκαλυφθεί η αλήθεια, να επιστραφεί ο κλεμμένος πλούτος και όσοι χειραγωγήθηκαν το σύστημα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Το ταξίδι προς την αποκατάσταση είναι γεμάτο προκλήσεις, αλλά η συλλογική φωνή που απαιτεί δικαιοσύνη δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η αποκάλυψη του NESARA GESARA δεν είναι απλώς ένα δώρο. Είναι ένα αίτημα για την αποκατάσταση αυτού που δικαιωματικά μας ανήκει – ένα κάλεσμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η ώρα της αποκατάστασης είναι τώρα.

    Τα GESARA, QFS, GCR/RV, ISO 20022, BASEL III, Protocol QFS 20 και DINAR αποτελούν στοιχεία του Νέου Χρηματοοικονομικού Συστήματος. Όλα Σχετίζονται!

    Από τις στάχτες του παλιού συστήματος που σιγοκαίει, ανατέλλει ένας φοίνικας της οικονομικής επανάστασης. Βρισκόμαστε μέσα σε μια ισχυρή αλλαγή παραδείγματος, που μας οδηγεί από τα όρια του γνωστού στη συναρπαστική αγκαλιά μιας νέας εποχής – της Μεγάλης Αφύπνισης στη Συνείδηση ​​της Ενότητας. Δεν πρόκειται μόνο για νομίσματα, κανονισμούς ή πρωτόκολλα. Αφορά εμάς – εσάς, εμένα και το συλλογικό μας όνειρο για μια χρυσή εποχή πέρα ​​από την πιο τρελή μας φαντασία.


    ##1. Αγκαλιάζοντας τη Μεγάλη Μετατόπιση


    Ο πλανήτης Γη και η ανθρωπότητα στέκονται στον γκρεμό μιας υπέροχης μεταμόρφωσης, μιας περιόδου που είναι γνωστή ως η Μεγάλη Μετατόπιση της Συνείδησης. Μέσα στο χάος και την αβεβαιότητα, βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου εξέλιξη της σκέψης, μια συλλογική ωρίμανση της κατανόησής μας για τον κόσμο και τη θέση μας μέσα σε αυτόν.


    Και στην καρδιά αυτού του μετασχηματισμού, οδηγώντας τον, διαμορφώνοντάς τον, βρίσκουμε μια θεμελιώδη αλλαγή στην ίδια την ψυχή των κοινωνιών μας – το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα.


    Στο παρελθόν, το χρηματοπιστωτικό σύστημα έμοιαζε συχνά σαν ένα μονόλιθο, ένα αδιαπέραστο φρούριο πολυπλοκότητας και αποκλειστικότητας. Αλλά τώρα, με μια στροφή προς τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη συμπερίληψη, κινούμαστε από το σκοτάδι του παλιού συστήματος στο φως ενός νέου, πιο ενοποιημένου χρηματοοικονομικού τοπίου. Αυτή η σεισμική μετατόπιση επιφέρει τη μεγαλύτερη κατανομή πλούτου που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

    Νέα λίστα Τραπεζών που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα QFS ή είναι συνδεδεμένες – QFS + RTGS Εμπιστευτείτε το σχέδιο!

    Σήμερα, αποκαλύπτουμε τον περίπλοκο ιστό των τραπεζών που τώρα ευθυγραμμίζονται με το σύστημα QFS.


    Το QFS, ή το Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα,  έχει γίνει αντικείμενο πολλών εικασιών, ψίθυρων σε δωμάτια με χαμηλό φωτισμό και αργά τη νύχτα φόρουμ θεωριών συνωμοσίας. Κάποιοι λένε ότι είναι το μέλλον, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι απλώς ένας ακόμη φανταστικός μύθος. Τι θα γινόταν όμως αν σας έλεγα ότι 97 από τις 100 κορυφαίες κεντρικές τράπεζες συνδέονται κρυφά με αυτό το σύστημα;


    Οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου θεωρούνται εδώ και καιρό ως οι μαριονέτες της παγκόσμιας οικονομίας, που διαμορφώνουν τη μοίρα των εθνών με τις αποφάσεις τους. Η επιρροή τους είναι αναμφισβήτητη. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά τα μεγαθήρια της χρηματοδότησης ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια αναδυόμενη, αναμφισβήτητα αινιγματική, τεχνολογική δύναμη όπως η QFS;


    Αλλά πρώτα, ας γυρίσουμε λίγο πίσω. Για όσους από εσάς ζείτε κάτω από έναν βράχο ή ίσως έχετε αποστασιοποιηθεί σοφά από τον τρελό κόσμο των παγκόσμιων οικονομικών και των σκιερών επιχειρήσεών του, το  QFS + RTGS  είναι το νέο παιδί στο μπλοκ. Αντιπροσωπεύει  το Quantum Financial System και τον ακαθάριστο διακανονισμό σε πραγματικό χρόνο.  Με απλούς όρους, είναι ένα εξελιγμένο χρηματοοικονομικό δίκτυο που εξασφαλίζει στιγμιαίες μεταφορές χρημάτων χωρίς τις συνήθεις καθυστερήσεις.

     



    ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: Jack Straw



    ΠΗΓΗ 2: https://amg-news.com/





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters