Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Με εγγραφο σπουδαιότητας ενημερώνουν οι Φαρμακευτικές για μυοκαρδίτιδα… εννιά μήνες μετά!!!

Με εγγραφο χαρακτηρισμένο Υψηλής Σπουδαιότητας επιβεβαιώνεται αυτο που μας ελεγαν οι Διεθνείς Νομπελίστες Μοντανιέ και Μπαγκντί κ.α οτι τα mrna σκευάσματα

στις παρενέργειες τους εχουν και την μυοκαρδίτιδα..


Οι ευθύνες του Ε.Ο.Φ της Κυβέρνησης Τσίρκο της ΝΔ και της σιωπηλής αντιπολίτευσης που ταυτίζεται και συμφωνεί να εμβολιάζονται οι πολίτες ως ΖΩΑ σε πειραματικό σταδιο ειναι Εγκληματικές..Το ιδιο ισχυει και για την Ευρωπαική ΕΜΑ..

Τωρα με εγγραφο τρέχουν να ενημερώσουν την Ιατρική Κοινότητα οτι τα σκευάσματα της pfizer  και monterna  εμφάνιζουν  μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα!!!

Εννια μήνες τώρα που τα έχωναν στους ανυποψίαστους πολίτες και τους έλεγαν οτι είναι ασφαλή ερχονται οι ιδιες οι εταιρείες που εχουν απαλλαγεί απο ποινικές  ευθύνες και παραδέχονται οτι έχουμε εκατοντάδες θανάτους απο αυτή την παρενέργεια…ζητουν μάλιστα να ενημερωθούν οι Επιστήμονες υγείας με το πρωτοκολλημένο εγγραφο που δημοσιεύουμε..

Οι Έλληνες ομως άκουγαν τις διαβεβαιώσεις των Ειδικών της Επιτροπής του Μητσοτάκη Τσιόρδα Μαγιορκίνη, Σύψα κλπ που τους φούσκωσαν τις τσέπες οι Φαρμακοβιομηχανίες…που κατασκευάζουν τα πειραματικά σκευάσματα..

Και τι μας λένε ?? Ξερεις τα εμβόλια μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ απο μυοκαρδίτιδα…Κοινοι Δολοφόνοι και τα πρόβατα τρεχουν για μπόλιασμα ..Η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κούλης  με απειλες και εκβιασμούς τους στελνει αδιάβαστους!!

Η Παγκόσμια Ελιτ τα οργάνωσε για να εξολοθρεύσει τον πληθυσμό..Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρις να ακούγεται ΜΠΑΜ!! Οι σύριγγες σκοτώνουν αργα και αθόρυβα..Ενα Παρανοϊκό σχέδιο που δεν μας το έκρυψαν τα αφεντικά του Κούλη..Δημοσιεύτηκε στο Διεθνή και Ελληνικό  Τύπο απο το 2007 και μετα καθώς πανυγηρικά εγινε και προσομοίωση τον Οκτώβριο του 2019 στο Event 201 οπου ξεκάθαρα μας είπαν οτι θα ριξουν τον Τεχνητο Κορωνοιό και με τα εμβόλια θα μειώσουν τον πληθυσμό..Ολα μας τα είπαν οπως για τα περιοριστικά μετρα για την ζωή μας που θα την αλλάξουν και θα την ελέγξουν και θα μετατρέψουν το κόσμο σε ανθρωποειδή με ημερομηνία λήξεως..Κι όμως υπάρχουν πρόβατα που τρέχουν στη στάνη για Σφράγισμα!!

 

 

 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters