Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Απαιτούμε απαντήσεις. Σκότωσαν με την ουσία Μιδαζολάμη 12.000 άτομα για να διατηρήσουν το αφήγημα του Covid;

Έχουμε γράψει επανειλημμένα για τα πρωτόκολλα θανάτου του ΕΟΔΥ, για την αντιμετώπιση του Covid-19. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει

δημοσιογραφική έρευνα, που να δίνει ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις για το τι και πως προκάλεσαν τόσες χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα, αυτά τα πρωτόκολλα. Αυτά, μέχρι σήμερα.

Η φαρμακευτική ουσία Μιδαζολάμη, έχει επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για τη θεραπεία ασθενών με Covid. 

Ας δούμε παρακάτω τι είναι αυτή ουσία, τι προκαλεί και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται, πλην του Covid-19.

Σύμφωνα με τον ιατρικό ιστότοπο Health Desk η μιδαζολάμη είναι επίσης γνωστή με την εμπορική ονομασία Versed. Χρησιμοποιείται συχνότερα πριν από χειρουργικές επεμβάσεις ή διαδικασίες για να μειώσει το άγχος, να προκαλέσει υπνηλία και να βοηθήσει στην αναισθησία σε ασθενείς που χρειάζονται σωλήνες ή μηχανήματα για να τους βοηθήσουν να αναπνεύσουν.

Λιγότερο συχνές χρήσεις του φαρμάκου είναι για τις  επιληπτικές κρίσεις  ασθενών. Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται επίσης στην ανακουφιστική φροντίδα για ασθενείς με χρόνιο πόνο ή με ανίατες ασθένειες για να προάγει την αίσθηση ηρεμίας και να απαλύνει την ταλαιπωρία. Το φάρμακο μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεχάσουν κάποιες αναμνήσεις που σχετίζονται με ιατρικές διαδικασίες όπως κολονοσκοπήσεις ή επαναφορά εξαρθρωμένων αρθρώσεων.

Το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε φάρμακο το 1982. Τώρα περιλαμβάνεται στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η μιδαζολάμη έχει χρησιμοποιηθεί στην ιατρική περίθαλψη COVID-19, σε άτομα που έχουν ηρεμήσει ενώ βρίσκονται σε αναπνευστήρα.

Το φάρμακο δρα επιβραδύνοντας την εγκεφαλική δραστηριότητα, γεγονός που βοηθά στη χαλάρωση και τον ύπνο. Πρόκειται για μια βενζοδιαζεπίνη, η οποία είναι μια ομάδα φαρμάκων που επιβραδύνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το φάρμακο χορηγείται συχνότερα σε νοσοκομεία, οδοντιατρεία ή σε άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις. Είναι πιο ισχυρό, μικρότερης διάρκειας και μπορεί να προκαλέσει λιγότερο πόνο στο σημείο της ένεσης σε σχέση με άλλες βενζοδιαζεπίνες. Σε αντίθεση με άλλες βενζοδιαζεπίνες πρέπει να χορηγείται από επαγγελματία ιατρό.

Τα τελευταία χρόνια, η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται ως ένα από τα τρία φάρμακα τα οποία, όταν συνδυάζονται, χορηγούνται στους κρατούμενους στο πλαίσιο των εκτελέσεων της θανατικής ποινής. Η χρήση αυτή ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη και αποτέλεσε αντικείμενο αρκετών αγωγών λόγω προβλημάτων που προέκυψαν στο πλαίσιο των εκτελέσεων, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ενός ανθρώπου που χρειάστηκε πάνω από δύο ώρες για να ολοκληρωθεί.

Η χρήση της μιδαζολάμης ως φάρμακο για τη φροντίδα στο τέλος της ζωής και ως φάρμακο που χρησιμοποιείται σε εκτελέσεις δεν πρέπει να συγχέεται με το συμπέρασμα ότι το φάρμακο χρησιμοποιείται για να τερματίσει τη ζωή των ασθενών με COVID-19 στα νοσοκομεία. Δεν υπάρχουν δεδομένα που να υποδηλώνουν ότι αυτό το συμβάν έχει συμβεί σε αυτές τις συνθήκες. Στους ασθενείς με ανίατες διαγνώσεις που έχουν λάβει το φάρμακο έχει χορηγηθεί το φάρμακο για να ανακουφιστούν από τον πόνο τους και όχι για να τερματίσουν τη ζωή τους.

Πρόσφατα άρθρα από ιστότοπους όπως το The Daily Expose υποδηλώνουν ότι η Μιδαζολάμη χρησιμοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να “τερματίσει πρόωρα τη ζωή χιλιάδων και πλέον χιλιάδων ανθρώπων”, για τους οποίους το κοινό πληροφορήθηκε ότι πέθαναν από το COVID-19. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε για τον τερματισμό της ζωής οποιουδήποτε ασθενούς. Αντίθετα, η μιδαζολάμη χρησιμοποιήθηκε πιθανότατα σε ασθενείς με COVID-19 που έπαιρναν αναπνευστήρα. Είναι ένα από τα δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενα φάρμακα βενζοδιαζεπινών για καταστολή στη ΜΕΘ. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται συχνά σε ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση για να τους κρατήσει ήρεμους, να επιτρέψει στον οργανισμό τους να ανακάμψει μέσω της ανάπαυσης και να απαλύνει τη δυσφορία και άλλα σωματικά συμπτώματα.

Να δούμε, όμως, τι ισχυρίζεται το δημοσίευμα της Daily Expose, που προκάλεσε τόσο πανικό στη Μεγάλη Βρετανία και στη διεθνή κοινότητα.

Στην πολυσέλιδη έρευνα της Daily Expose, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο ιστότοπος ξεδιπλώνει την επιχειρηματολογία του (με διαγράμματα και πίνακες) για να τεκμηριώσει τους πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς του, για σκόπιμες δολοφονίες δεκάδων χιλιάδων ηλικιωμένων Βρετανών. Έχει μεγάλη σημασία το τι συνέβη στη Βρετανία με τους θανάτους, τα lockdown, την μασκοφορία και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, καθώς η συγκεκριμένη χώρα, αποτελεί σημείο αναφοράς και αντιγραφής από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ειδικά από την Ελλάδα. Παραθέτουμε από κάτω μερικά μόνο αποσπάσματα της έρευνας, για να έχουν οι αναγνώστες και οι εισαγγελικές Αρχές, εικόνα για το τι ενδεχομένως συνέβη εκεί.

«Τον Μάρτιο του 2020 οι Βρετανοί πολίτες ενημερώθηκαν ότι πρέπει να “μείνουν στο σπίτι τους” προκειμένου να “προστατεύσουν το ΕΣΥ” και να “σώσουν ζωές”. Τους είπαν επίσης ότι οι αρχές χρειάζονται μόλις “τρεις εβδομάδες για να ισοπεδώσουν την καμπύλη”.

Γιατί δόθηκε εντολή στον βρετανικό λαό να μείνει στο σπίτι του; Λόγω της απειλής ενός νέου και αναδυόμενου ιού, ο οποίος, όπως μας είπαν, προέρχεται από την πόλη Γουχάν της Κίνας. Ένας ιός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 128.000 ανθρώπους μέχρι σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν.

Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσαμε να σας αποδείξουμε ότι έχετε χάσει δεκαπέντε μήνες και πλέον από τη ζωή σας εξαιτίας ενός ψέματος; Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ψέμα, ένα ψέμα που περιελάμβανε το πρόωρο τέλος της ζωής χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι, όπως σας είπαν, πέθαναν από το Covid-19. Ένα ψέμα που αφορούσε τη διάπραξη ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη μνήμη των ανθρώπων. Ένα ψέμα που απαιτούσε τρία πράγματα: φόβο, τη συμμόρφωσή σας και ένα φάρμακο γνωστό ως Μιδαζολάμη.

Οι αρχές δηλώνουν ότι το Covid-19 είναι μια λοιμώδης ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο κοροναϊό με την ονομασία SARS-CoV-2. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) μας λέει ότι “οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό COVID-19 θα παρουσιάσουν ήπια έως μέτρια αναπνευστική νόσο και θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν ειδική θεραπεία”. Ωστόσο, αναφέρουν ότι “οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν υποκείμενα ιατρικά προβλήματα, όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη, χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις και καρκίνο, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια”.

Μας λένε ότι η σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η πνευμονία είναι μια φλεγμονή του ενός ή και των δύο πνευμόνων, που συνήθως προκαλείται από λοίμωξη. Προκαλεί το γέμισμα των κυψελίδων (αεροφόροι σάκοι) στο εσωτερικό των πνευμόνων με υγρό, δυσκολεύοντας τη σωστή λειτουργία τους. Το σώμα στέλνει λευκά αιμοσφαίρια για να καταπολεμήσει τη λοίμωξη, και ενώ αυτό βοηθά στη θανάτωση των μικροβίων, μπορεί επίσης να δυσχεράνει τη μετάδοση οξυγόνου από τους πνεύμονες στην κυκλοφορία του αίματος.

Η πνευμονία δεν είναι μια νέα κατάσταση που εμφανίστηκε λόγω του Covid-19. Μόνο το 2019, το έτος πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, 272.000 άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο με πνευμονία. Σύμφωνα με το Βρετανικό Ίδρυμα Πνευμόνων το 2012, 345 άτομα ανά 100.000 είχαν ένα ή περισσότερα επεισόδια πνευμονίας. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 225.000 άτομα που υπέστησαν πνευμονία τουλάχιστον μία φορά.

Το Βρετανικό Ίδρυμα Πνευμονολογίας μας δείχνει επίσης ότι η πλειονότητα των περιπτώσεων πνευμονίας εμφανίζεται σε άτομα ηλικίας 81 ετών και άνω. Για παράδειγμα, το 2012 1.838 άτομα σε κάθε 100.000 άτομα ηλικίας άνω των 81 ετών εμφάνισαν πνευμονία, γεγονός που ισοδυναμεί με περίπου 60.000 άτομα ηλικίας άνω των 81 ετών σε σημερινούς αριθμούς με βάση το γεγονός ότι υπάρχουν περίπου 3,2 εκατομμύρια άτομα ηλικίας άνω των 80 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μας λένε επίσης ότι το 2012 υπήρξαν 28.592 θάνατοι από πνευμονία, που αντιστοιχούν στο 5,1% όλων των θανάτων που συνέβησαν εκείνο το έτος.

Όπως βλέπετε λοιπόν, οι θάνατοι λόγω πνευμονίας δεν άρχισαν ξαφνικά να συμβαίνουν εξαιτίας της υποτιθέμενης εμφάνισης μιας νέας ασθένειας που ονομάζεται Covid-19, ζούσαμε με αυτές σε όλη μας τη ζωή, απλά δεν τις έχουμε βάλει μπροστά μας 24/7 στην τηλεόραση ή στην πρώτη σελίδα κάθε εφημερίδας, όπως συμβαίνει με τους υποτιθέμενους θανάτους από Covid-19.

Αλλά για να σας αποδείξουμε ότι χάσατε δεκαπέντε μήνες από τη ζωή σας εξαιτίας ενός ψέματος που αφορούσε τον πρόωρο τερματισμό της ζωής χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων, πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποια ηλικιακή ομάδα έχει πληγεί περισσότερο από το Covid-19 σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές.

Το παραπάνω γράφημα είναι ένας θερμικός χάρτης που δείχνει τους θανάτους εντός 28 ημερών από μια θετική εξέταση για SARS-CoV-2 ανά ημερομηνία θανάτου και ηλικία του ατόμου. Τα δεδομένα αυτά μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα εργαλείων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τους κορονωϊούς εδώ. Αυτό που είναι αρκετά σαφές από αυτά τα δεδομένα είναι ότι οι περισσότεροι υποτιθέμενοι θάνατοι από Covid συνέβησαν σε άτομα ηλικίας 90+ ετών. Η επόμενη ηλικιακή ομάδα με τους περισσότερους θανάτους είναι 85-89 ετών, στη συνέχεια 80-84 ετών και ούτω καθεξής. Υπάρχει μια γενική μείωση του αριθμού των θανάτων μέχρι περίπου την ηλικιακή ομάδα 65-69 ετών, αλλά στη συνέχεια βλέπουμε μια δραματική πτώση σε σχεδόν μηδενική τιμή σε όσους είναι κάτω των 60 ετών.

Αυτός ο θερμικός χάρτης δείχνει ότι γενικά δεν υπήρξαν περισσότεροι από 9 θάνατοι σε μία μόνο ημέρα για οποιονδήποτε ηλικίας μεταξύ 60 – 64 ετών. Στην ομάδα 65-69 ετών δεν υπήρξαν περισσότεροι από 20 θάνατοι την ημέρα. Στην ομάδα των 70-74 ετών όχι περισσότεροι από 27 θάνατοι σε μια ημέρα. Στην ομάδα 75-79 ετών όχι περισσότεροι από 48 θάνατοι σε μια ημέρα, στο υψηλότερο σημείο. Μόνο όταν φτάνουμε στην ομάδα των 85-89 ετών αρχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη αύξηση στον αριθμό των υποτιθέμενων θανάτων από το Covid. 179 θάνατοι σε μια ημέρα στο υψηλότερο επίπεδο. Στη συνέχεια, έχουμε την ηλικιακή ομάδα 90+, η οποία έχει δει όχι περισσότερους από 379 θανάτους σε μία μόνο ημέρα στο υψηλότερο σημείο της.

Έτσι, αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ότι είναι αμελητέος ο αριθμός των θανάτων από “Covid” σε άτομα κάτω των 60 ετών. Αλλά δεν βλέπουμε πραγματικά πάρα πολλούς θανάτους από “Covid” σε άτομα ηλικίας μεταξύ 60 και 80 ετών. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό θανάτων από “Covid” σε άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών. Αλλά τι είναι τόσο παράξενο σε αυτό;

Τίποτα, αν αναλογιστούμε ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 81 ετών. Συν το γεγονός ότι αυτό είναι επίσης σύμφωνο με αυτό που έχουμε δει σε περιπτώσεις / θανάτους λόγω πνευμονίας τα προηγούμενα χρόνια. Μην ξεχνάτε ότι η σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το 2017, από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 91.724 κλίνες που αντιστοιχούσαν σε πληρότητα 89,1%.

Το 2018, Απρίλιος-Ιούνιος, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 91.056 κλίνες κατειλημμένες που αντιστοιχούσαν σε 89,8% πληρότητα.

Το 2019, Απρίλιος-Ιούνιος, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 91.730 κλίνες κατειλημμένες που αντιστοιχούσαν σε 90,3% πληρότητα.

Το 2020, Απρίλιος-Ιούνιος, υπήρχαν κατά μέσο όρο συνολικά 58.005 κλίνες κατειλημμένες που αντιστοιχούσαν σε 62% πληρότητα.

Μας δείχνει επίσης ότι η προσέλευση στα Α&Ε κατά την κορύφωση του πρώτου κύματος ήταν κατά 57% μειωμένη σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πράγμα που γεννά το ερώτημα γιατί ολόκληρο το έθνος έπρεπε να μείνει στο σπίτι, να κρατήσει κοινωνικές αποστάσεις, να φορέσει μάσκα, να πλύνει τα χέρια του και να ζήσει υπό δικτατορική τυραννία για δεκαπέντε μήνες επειδή άνθρωποι που έχουν ζήσει περισσότερο από το μέσο προσδόκιμο ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο πέθαναν ή πεθαίνουν; Πεθαίνουν από πνευμονία από την οποία βλέπουμε δεκάδες χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο.

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το 2020 είδαμε όντως υπερβολικούς θανάτους, και θα πιστεύετε ότι αυτό οφείλεται στο ότι τα νοσοκομεία είναι υπερφορτωμένα; Μόνο που δεν ήταν.

Τα στοιχεία του NHS μας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του “πρώτου κύματος” μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2020 υπήρχαν 58.005 κρεβάτια κατειλημμένα που αντιστοιχούσαν σε 62% πληρότητα. Το ποσοστό αυτό είναι 30% χαμηλότερο σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους.

2018 – Απρίλιος – 1.984.369 επισκέφθηκαν το A&E

2019 – Απρίλιος – 2.112.165 άτομα επισκέφθηκαν το A&E

2020 – Απρίλιος – 916,581 άτομα παρακολούθησαν A&E

Το οποίο θέτει το ερώτημα από τι ακριβώς προστατεύαμε το ΕΣΥ;

Αλλά υπήρξαν 41.627 περισσότεροι θάνατοι από τον μέσο όρο της πενταετίας μέχρι την 1η Μαΐου 2020, και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών συνέβη τον Απρίλιο. Ένας Απρίλιος που είδε την προσέλευση στα A&E να μειώνεται κατά 57% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και την πληρότητα των κλινών να μειώνεται κατά 30% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. 33.408 από αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους ανέφεραν το Covid-19 στο πιστοποιητικό θανάτου, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων συνέβη σε άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών.

Γιατί πέθαναν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε οίκους ευγηρίας όταν τα νοσοκομεία δεν ήταν καθόλου υπερφορτωμένα; Σίγουρα, αν εμφάνιζαν σοβαρές επιπλοκές λόγω του Covid-19 θα χρειάζονταν επείγουσα ιατρική φροντίδα και νοσοκομειακή περίθαλψη;

Γιατί μην ξεχνάτε ότι μας είπαν ότι η σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν σε οίκους ευγηρίας και όχι σε νοσοκομείο;

Ήταν σε οίκους ευγηρίας επειδή ο Matt Hancock έδωσε την εντολή να τους βάλουν εκεί…

Στις 19 Μαρτίου εστάλη οδηγία στο NHS, η οποία τους ζητούσε να δώσουν εξιτήριο σε όλους τους ασθενείς που θεωρούσαν ότι δεν χρειάζονταν νοσοκομειακή κλίνη. Δήλωσαν ότι οι μεταφορές από τον θάλαμο θα πρέπει να γίνονται εντός μίας ώρας από τη λήψη της απόφασης αυτής σε καθορισμένο χώρο εξιτηρίου και ότι το εξιτήριο από το νοσοκομείο θα πρέπει να γίνεται εντός 2 ωρών. Τα ιδρύματα NHS ενημερώθηκαν ότι “πρέπει να συμμορφωθούν” με τη νέα οδηγία.

Αυτό έγινε για να απελευθερωθούν δήθεν κρεβάτια, από τα οποία εκτιμούσαν ότι θα αντιστοιχούσαν 15.000 επιπλέον ελεύθερα κρεβάτια μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την εφαρμογή της οδηγίας.

Απελευθερώθηκαν τόσα πολλά κρεβάτια που η πληρότητα των κλινών κατά την περίοδο Απριλίου – Ιουνίου 2020 ήταν κατά 30% χαμηλότερη σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Γιατί στο καλό αυτοί οι άνθρωποι να βρίσκονται ήδη σε νοσοκομειακό κρεβάτι, αν δεν το χρειάζονται; Πηγαίνετε στο νοσοκομείο επειδή χρειάζεστε ιατρική περίθαλψη, όχι επειδή θέλετε να ξαπλώσετε και να κοιμηθείτε καλά.

Αυτή η οδηγία σήμαινε ότι οι άνθρωποι που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα πήραν εξιτήριο σε σπίτια φροντίδας κατά χιλιάδες.

Αλλά η εγκατάλειψη των ηλικιωμένων και των ευάλωτων ατόμων από τον Matt Hancock δεν τελείωσε εκεί. Ενώ το NHS ήταν απασχολημένο με το να δίνει εξιτήριο σε ασθενείς που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη σε οίκους ευγηρίας βάσει της οδηγίας του, ο Matt Hancock και το Υπουργείο Υγείας ήταν απασχολημένοι με το να προσπαθούν να τους προμηθεύσουν όλους ένα συγκεκριμένο φάρμακο γνωστό ως μιδαζολάμη.

Η μιδαζολάμη είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο στην παρηγορητική φροντίδα και θεωρείται ένα από τα τέσσερα βασικά φάρμακα που απαιτούνται για την προώθηση της ποιοτικής φροντίδας των ετοιμοθάνατων ασθενών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκεφτείτε το ως διαζεπάμη σε στεροειδή.

Η μιδαζολάμη είναι επίσης ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί σε εκτελέσεις με θανατηφόρο ένεση στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με δύο άλλα φάρμακα. Η μιδαζολάμη δρα ως ηρεμιστικό για να καταστήσει τον κρατούμενο αναίσθητο. Τα άλλα φάρμακα στη συνέχεια σταματούν τη λειτουργία των πνευμόνων και της καρδιάς. Ωστόσο, έχει αποτελέσει πηγή διαμάχης, καθώς αρκετοί κρατούμενοι άργησαν πολύ να πεθάνουν και έδειχναν να πονάνε όταν χρησιμοποιήθηκε η μιδαζολάμη.

Η μιδαζολάμη μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρά ή απειλητικά για τη ζωή αναπνευστικά προβλήματα, όπως ρηχή, επιβραδυνόμενη ή προσωρινά σταματημένη αναπνοή που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή θάνατο.

Οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν ότι θα πρέπει να λαμβάνετε μιδαζολάμη μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο που διαθέτει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων σας και για την ταχεία παροχή σωτήριας ιατρικής θεραπείας σε περίπτωση επιβράδυνσης ή διακοπής της αναπνοής σας.

Ένας γιατρός ή νοσηλευτής θα πρέπει να σας παρακολουθεί στενά μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου για να βεβαιωθεί ότι αναπνέετε σωστά, επειδή η μιδαζολάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής. Ο γιατρός σας θα πρέπει επίσης να ενημερωθεί εάν έχετε σοβαρή λοίμωξη ή εάν έχετε ή είχατε ποτέ προβλήματα στους πνεύμονες, τους αεραγωγούς ή την αναπνοή ή καρδιακή νόσο.

Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται επίσης πριν από ιατρικές διαδικασίες και χειρουργικές επεμβάσεις για να προκαλέσει υπνηλία, να ανακουφίσει το άγχος και να αποτρέψει οποιαδήποτε ανάμνηση του συμβάντος. Επίσης, μερικές φορές χορηγείται ως μέρος της αναισθησίας κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης για να προκαλέσει απώλεια συνείδησης.

Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται επίσης για να προκαλέσει κατάσταση μειωμένης συνείδησης σε βαριά άρρωστους ανθρώπους σε μονάδες εντατικής θεραπείας που αναπνέουν με τη βοήθεια μηχανήματος.

Η μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ασθενείς που έχουν χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, μειωμένη ηπατική λειτουργία ή μειωμένη καρδιακή λειτουργία. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε παχύσαρκους ασθενείς, ή σε ηλικιωμένους ασθενείς.

Ποια είναι μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε από αυτό;

Η μιδαζολάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής

Οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου επιμένουν ότι η μιδαζολάμη πρέπει να χορηγείται μόνο σε νοσοκομείο ή σε ιατρείο υπό την επίβλεψη γιατρού ή νοσηλευτή για την παρακολούθηση της αναπνοής του ασθενούς, προκειμένου να παρέχεται στον ασθενή θεραπεία που σώζει τη ζωή του, εάν η αναπνοή επιβραδυνθεί ή σταματήσει.

Η μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ηλικιωμένους ασθενείς

Σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδό αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η μιντοζαλάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής.

Γνωρίζοντας αυτό θα χρησιμοποιούσατε τη μιδαζολάμη για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια που φέρεται να οφείλεται στο Covid-19;

Η παραπάνω ανταλλαγή απόψεων έλαβε χώρα σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής στις 17 Απριλίου 2020 μεταξύ του Matt Hancock και του Δρ Evans, ο οποίος είναι συνάδελφος βουλευτής των Συντηρητικών.

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο που επιβεβαιώνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο αγόρασε Midazolam αξίας δύο ετών τον Μάρτιο του 2020 και επεδίωκε να αγοράσει πολύ περισσότερα –

Οι προμήθειες του ηρεμιστικού μιδαζολάμης έχουν εκτραπεί από τη Γαλλία ως “προληπτικό μέτρο” για να μετριαστούν οι πιθανές ελλείψεις στο NHS που προκαλούνται από το COVID-19, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (DHSC) στο The Pharmaceutical Journal.

Εκπρόσωπος της Accord Healthcare, ενός από τους πέντε παρασκευαστές του φαρμάκου, δήλωσε στο Pharmaceutical Journal ότι έπρεπε να λάβει κανονιστική έγκριση για την πώληση προμηθειών ενέσιμης μιδαζολάμης με γαλλική επισήμανση στο NHS, αφού είχε ήδη πουλήσει απόθεμα δύο ετών σε χονδρέμπορους του Ηνωμένου Βασιλείου “κατόπιν αιτήματος του NHS” τον Μάρτιο του 2020.

Το DHSC δήλωσε ότι το αίτημα για επιπλέον απόθεμα αποτελούσε μέρος των “εθνικών προσπαθειών για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κοροναϊού”, οι οποίες περιελάμβαναν προφυλάξεις “για τη μείωση της πιθανότητας μελλοντικών ελλείψεων”.

Γιατί στο καλό το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται να αγοράσει ποσότητα μιδαζολάμης δύο ετών, ένα φάρμακο που συνδέεται με αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή, για τη θεραπεία μιας νόσου που προκαλεί αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή;

Μπορείτε να δείτε τις αντιφάσεις εδώ; Μια πολιτική που ίσχυε πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19 αναφέρει σαφώς ότι η μιδαζολάμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταστολή, ωστόσο η δοσολογία θα πρέπει να μειώνεται στα 0,5mg σε ηλικιωμένους ή ασθενείς που δεν είναι καλά λόγω πιθανών παρενεργειών που περιλαμβάνουν καρδιοαναπνευστική καταστολή, και θα πρέπει να δίνεται εξαιρετική προσοχή στη χορήγηση μιδαζολάμης σε ασθενείς που πάσχουν από αναπνευστική νόσο.

Ωστόσο, μια πολιτική που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία ασθενών που υποτίθεται ότι πάσχουν από άγχος λόγω του Covid-19, το οποίο μας λένε ότι είναι αναπνευστική νόσος, αναφέρει σαφώς ότι πρέπει να θεραπεύεται ο εν λόγω ασθενής με μια αρχική δόση 2,5mg μιδαζολάμης ή 1,25mg εάν ο ασθενής είναι “ιδιαίτερα εύθραυστος”, αλλά να αυξάνεται σε 5 – 10mg εάν ο ασθενής είναι “εξαιρετικά ανήσυχος”. Ακόμα και η αρχική δόση για τους ιδιαίτερα εύθραυστους είναι 0,25mg υψηλότερη από τη μέγιστη συνιστώμενη δόση για τη χορήγηση σε ηλικιωμένους ή αδιαθεσία στις κατευθυντήριες γραμμές για την καταστολή.

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη λήψη αυτής της απόφασης και τη δημοσίευση αυτών των κατευθυντήριων οδηγιών; Και γιατί κανείς δεν τους θέτει προ των ευθυνών τους;

Τον Μάρτιο του 2020 αγοράστηκε μιδαζολάμη αξίας δύο ετών, ωστόσο την ίδια στιγμή ακυρώθηκαν οι επεμβάσεις για τουλάχιστον τρεις μήνες, επομένως η μιδαζολάμη δεν απαιτείτο για χρήση σε καταστολή πριν από τις επεμβάσεις. Οι κατευθυντήριες οδηγίες που δημοσιεύθηκαν πριν από την υποτιθέμενη πανδημία αναφέρουν σαφώς ότι η Μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται σε εξαιρετικά χαμηλές δόσεις σε ηλικιωμένους ή ασθενείς και πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε όσους πάσχουν από αναπνευστική νόσο λόγω παρενεργειών που περιλαμβάνουν αναπνευστική καταστολή. Μας είπαν ότι το Covid-19 είναι μια αναπνευστική νόσος και οι επιπλοκές παρουσιάζουν πνευμονία και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, η αγορά Midazolam αξίας δύο ετών φαίνεται να είναι μια τρομερή σπατάλη χρημάτων, έτσι δεν είναι; Καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σίγουρα χρησιμοποιήθηκε, καθώς έχουμε δει τα δεδομένα της συνταγογράφησης.

Θα θέλαμε όμως να σας υπενθυμίσουμε τη σημαντική προειδοποίηση που ισχύει για τη μιδαζολάμη, ευγενική προσφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής των ΗΠΑ –

Η ένεση μιδαζολάμης μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ή απειλητικά για τη ζωή αναπνευστικά προβλήματα, όπως ρηχή, επιβραδυνόμενη ή προσωρινά σταματημένη αναπνοή, που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή θάνατο. Θα πρέπει να λαμβάνετε αυτό το φάρμακο μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο που διαθέτει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων σας και για την ταχεία παροχή σωτήριας ιατρικής θεραπείας σε περίπτωση επιβράδυνσης ή διακοπής της αναπνοής σας. Ο γιατρός ή ο νοσηλευτής σας θα σας παρακολουθεί στενά μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου για να βεβαιωθεί ότι αναπνέετε σωστά.

Μπορεί λοιπόν ο Matt Hancock να εξηγήσει γιατί κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2020 η συνταγογράφηση εκτός νοσοκομείου για τη μιδαζολάμη ήταν διπλάσια από την ποσότητα που παρατηρήθηκε το 2019;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τον Απρίλιο του 2019 εκδόθηκαν έως και 21.977 συνταγές για Midazolam, οι οποίες περιείχαν 171.952 τεμάχια, με τη συντριπτική πλειονότητα να είναι υδροχλωρική Midazolam. Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2020 εκδόθηκαν 45.033 συνταγές για Μιδαζολάμη, οι οποίες περιείχαν 333.229 τεμάχια, με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι υδροχλωρική Μιδαζολάμη. Πρόκειται για αύξηση 104,91% στον αριθμό των συνταγών που εκδόθηκαν για Midazolam και 93,85% στον αριθμό των ειδών που περιείχαν. Αλλά αυτά δεν εκδόθηκαν σε νοσοκομεία, εκδόθηκαν από ιατρεία γενικής ιατρικής, πράγμα που μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ότι εκδόθηκαν για τη φροντίδα στο τέλος της ζωής.

Μπορείτε να εντοπίσετε τη διαφορά; Ούτε εμείς μπορούσαμε γιατί δεν υπάρχει.

Οι αιχμές στην παραγωγή του διαλύματος Midazolam ταιριάζουν με τις αιχμές των υποτιθέμενων θανάτων του Covid εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ.

Απρίλιος 2020 – τεράστια αύξηση στις συνταγές Midazolam εκτός νοσοκομείου και τεράστια αύξηση στην παραγωγή διαλύματος Midazolam.

Απρίλιος 2020 – τεράστιο κύμα υποτιθέμενων θανάτων Covid.

Ιανουάριος 2021 – τεράστια αύξηση της παραγωγής διαλύματος Μιδαζολάμης.

Ιανουάριος 2021 – τεράστιο κύμα υποτιθέμενων θανάτων από Covid.

Μας λένε ότι η σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η υδροχλωρική μιδαζολάμη σχετίζεται με αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή, ιδίως όταν χρησιμοποιείται για καταστολή σε περιβάλλοντα μη κρίσιμης φροντίδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου αυτό δεν αναγνωρίστηκε έγκαιρα και δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά, προέκυψε θάνατος ή υποξική εγκεφαλοπάθεια. Η ενδοφλέβια υδροχλωρική μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε νοσοκομειακά ή περιπατητικά περιβάλλοντα περίθαλψης».

Εδώ τώρα, πρέπει να τεθούν κάποια πολύ σοβαρά ερωτήματα, που απαιτούν απαντήσεις από το ελληνικό Υπουργείο Υγείας. Στην Ελλάδα, ευτυχώς, η πλειοψηφία, δεν στέλνει τους παππούδες και τις γιαγιάδες στα Γηροκομεία για να πεθάνουν, όπως συνέβη στη Βρετανία, όπου έγιναν πειραματόζωα της Βρετανικής Κυβέρνησης. Όμως, χιλιάδες ηλικιωμένοι πέθαναν από Covid μέσα στα νοσοκομεία και η πλειοψηφία τους πέθανε εκτός των ΜΕΘ.

Ρωτάμε λοιπόν: Έγινε κακή χρήση ή σκόπιμα κακή χρήση της μιδαζολάμης, ώστε να οδηγηθούν στο θάνατο χιλιάδες ηλικιωμένοι για να διατηρηθεί το αφήγημα του Covid και να οδηγηθούμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, lockdown και υποχρεωτικές μασκοφορίες;

Διασωλήνωναν χωρίς πραγματικό λόγο, ασθενείς, στις ΜΕΘ, με σκοπό να τους χορηγηθεί η μιδαζολάμη, η οποία στην περίπτωση νεκροτομής, θα δικαιολογούσε την ύπαρξή της μέσα στον οργανισμό του θανόντος, χωρίς να κινήσει τις υποψίες του ιατροδικαστή;

Είχαμε πάρα πολλές επώνυμες καταγγελίες από πολίτες, οι οποίοι έλεγαν ότι οι ηλικιωμένοι γονείς τους, χωρίς λόγο, δένονταν στα κρεβάτια τους επειδή, κατά τους γιατρούς, ήταν «ανήσυχοι». Όπως είδαμε, όμως, στην ανωτέρω έρευνα, η μιδαζολάμη, χορηγείται συστηματικά σε «ανήσυχους» ασθενείς. Κατ’ αυτή τη δικαιολογία λοιπόν, το ιατρικό προσωπικό, τους χορηρούσε την μιδαζολάμη για να μείνουν «ήσυχοι»;

Η κακή χρήση ή σκόπιμα κακή χρήση της μιδαζολάμης, μπορεί να δικαιολογήσει τους αδικαιολόγητους θανάτους σε ΜΕΘ, που σε ορισμένες περιπτώσεις έφθαναν το 100%, αλλά μας δίνει και αποχρώσεις ενδείξεις για τους χιλιάδες θανάτους, εκτός ΜΕΘ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης, έχουν φέρει το θέμα των αδικαιολόγητων θανάτων ασθενών Covid στο Κοινοβούλιο. Θα τολμήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης, διερευνώντας μεθοδικά και μαζικά τη χρήση της μιδαζολάμης στα ελληνικά νοσοκομεία;

Θα βρεθεί, έστω ένας έντιμος εισαγγελέας, που θα ερευνήσει τα πραγματικά αίτια θανάτου χιλιάδων ηλικιωμένων;

 

 

 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters