Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ!

Ο Φάμπιο Σάντος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων από την Βραζιλία κάνει αναφορά στο βιβλίο του «Planetary Intervention» για την εκπαίδευση στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων σε εξελιγμένης τεχνολογίας όπλα, στον πόλεμο κατά των εξωγήινων.

Αναφέρεται σε μια πολύ σκληρή εκπαίδευση που μόνο 3 στους 10 στρατιώτες τα καταφέρνουν.

Η δουλειά τους είναι να βρίσκονται σε πεδία μάχης ανά τον κόσμο και να κοιτάζουν για την παρουσία εξωγήινων και να τους κυνηγούν για να τους σκοτώσουν.
Οι εξωγήινοι στρατιώτες γκρίζοι και ερπετοειδής, εμφανίζονται στα παιδία μάχης για να απαγάγουν ανθρώπους στρατιώτες.
Στην μάχη που δίνουν και για κάθε ένα εξωγήινο που καταφέρνουν να σκοτώσουν οι στρατιώτες μας, σκοτώνονται 6 δικοί μας στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων.
Οι εξωγήινες οντότητες στις ταινίες με τον Arnold Schwarzenegger, είναι πραγματικές.
Ο πρώτος που μίλησε δημόσια για μάχες στις υπόγειες εγκαταστάσεις με εξωγήινους το 1995, ήταν ο πολιτικός μηχανικός Phil Schneider, ο οποίος εργαζόταν για την κατασκευή υπόγειων εγκαταστάσεων.
Η φωτογραφία του γκρίζου εξωγήινου στρατιώτη είναι από τον πόλεμο στην Βοσνία και είναι από το βιβλίο του Φάμπιο Σαντος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters