Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

Υπάρχει ένα δίκτυο εθνών, αμερικανικών στρατιωτικών δικαστηρίων και υπηρεσιών πληροφοριών ασφαλείας που έχουν συγκεντρωθεί για το καλό, το καλό και την ανθρωπότητα. 
Δεν το γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. 
Ωστόσο, το όνομα αυτού του συστήματος εθνών μαζί με αυτές τις υπηρεσίες πληροφοριών και τους αμερικανούς στρατιωτικούς ομολόγους τους είναι γνωστό ως «Νέα Παγκόσμια Συμμαχία». 
Ο πλήρης κατάλογος των χωρών που είναι πλήρως δεσμευμένοι σε αυτήν τη συμμαχία είναι ασαφής επειδή δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ. 

Ο λόγος για αυτό είναι απλός: η ασφάλεια και η ασφάλεια των δυνάμεων στις επιχειρήσεις τους. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η στρατιωτική συμμαχία περιλαμβάνει σίγουρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία και ορισμένες χώρες BRICS, αλλά κυρίως τα στρατιωτικά δικαστήρια των ΗΠΑ, στα οποία περιλαμβάνονται τα Λευκά Καπέλα, οι πεζοναύτες των ΗΠΑ, τα οποία αναφέρουν και λαμβάνουν εντολές απευθείας από τον Πρόεδρο, την Τιμητική Φρουρά , και είκοσι τρεις (23) ανώνυμοι στρατιωτικοί στρατηγοί.


Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης αμερικανικές υπηρεσίες αντιπληροφορίας, όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας και οι μυστικές υπηρεσίες. 
Η Γαλλία προσχώρησε πρόσφατα στην ένωση. Ένα δημιουργικό και καλά οργανωμένο σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη, το οποίο αναπτύχθηκε από «εσωτερικά» στρατιωτικά δικαστήρια και αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες επέλεξαν τον Ντόναλντ Τραμπ ως το πρόσωπο του κινήματος, που οργανώθηκε από αυτήν την πολυαναμενόμενη στρατιωτική επιχείρηση με το πρόσχημα της «Νέας Συμμαχίας» "αποκαλούμενοι εσωτερικοί άνθρωποι " καταιγίδα". 

Τώρα, εάν δεν γνωρίζετε πλήρως, όπως ήμουν και εγώ πριν από λίγο καιρό, υπάρχει ένας σκοτεινός σατανικός κόσμος που υπάρχει κάτω από το ραντάρ. Αυτός είναι ο κακός Luciferian κόσμος σε βαθιά υπόγειες στρατιωτικές βάσεις που εμφυτεύονται στα βαθύτερα στρώματα της γης. 
Υπάρχει ένας έντονος πόλεμος ενάντια στην κακιά ΚΑΜΠΑΛ  ή Βαθύ Κράτος. Αυτός ο πόλεμος είναι για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας! 
Ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια! 

Υπάρχει ένας πραγματικός πόλεμος που δεν βλέπουμε στις ειδήσεις. Τραμπ ενάντια στην κακή βαθιά κατάσταση στον κόσμο - Elites, Royals, Democrats, Government, Χόλιγουντ, διασημότητες, Sports sports, Corporations, Banks, Big Pharmaceuticals κ.λπ. 
Ολόκληρος ο πλανήτης είναι διασκορπισμένος με πολλές υπόγειες σήραγγες, στις οποίες εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο. 
Η λατρεία της Βαβυλώνας για την ανθρώπινη θυσία είναι πολύ παλιά, σχεδόν 5.000 ετών, και χρονολογείται από την πρώιμη εποχή του Χαλκού του Σουμέριου πολιτισμού στην αρχαία Μεσοποταμία και τη Βαβυλώνα (τώρα Ιράκ), περίπου 2.900. προ ΧΡΙΣΤΟΥ


Η αρχαία Σουμέρια θεα Inanna συνδέεται με την αγάπη για την ομορφιά, το σεξ, τον πόλεμο και την πολιτική δύναμη. Ήταν η σύζυγος του Ba'al / Baal, που ονομάζεται επίσης Molloch. Μια θεότητα που απαιτούσε τη θυσία των παιδιών.
Αυτή η θρησκεία έχει εξαπλωθεί στα βορειοδυτικά, στη Βαβυλώνα, και σήμερα έχει ήδη εμπλακεί στους ιστούς της η ελίτ ολόκληρου του πλανήτη. Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πίνοντας το αίμα των παιδιών, εμπλουτισμένο με adrenohrom, θα διατηρήσουν τη νεότητά τους για πολλά χρόνια. 


Όμως η εμφάνισή τους, ειδικά αυτή των γνωστών τραπεζιτών, αντικρούει αυτήν τη θεωρία. Το 2014-2015. Το σενάριο ήταν να εγκαταλείψει η Βρετανία την Ευρωπαϊκή Ένωση υπό το σημάδι της νίκης της Hilari Klinton, συγγενή του Τσόρτσιλ, στις προεδρικές εκλογές και στις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν βρετανική αποικία. 
Ταυτόχρονα, οι μονάδες μάχης του Soros για να καταστρέψουν την Ευρώπη. Ας θυμηθούμε ότι το 2014-15. Ο Soros έφερε εκατομμύρια νέους μετανάστες στην Ευρώπη για να το βάλει φωτιά. 

Το σενάριο ήταν να μετατραπεί η Ευρώπη σε ένα χαλιφάτο με πρωτεύουσα τη Ρώμη και να μετακινήσει το Βατικανό στην Αργεντινή. Και έτσι η Βρετανία ανεβαίνει ξανά. Αυτό το έργο κατέρρευσε με τη νίκη του Trump. 
Το Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι στην πραγματικότητα βρετανική θυγατρική - για να πραγματοποιήσει τον βρετανικό ζυγό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δημιουργήθηκε και ελέγχεται από την πόλη του Λονδίνου. 

Όταν ο Τραμπ εξελέγη πρόεδρος, ξεκίνησε μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για να καταστρέψει την παγκόσμια μαφία. Δεν μιλάμε για απλούς εγκληματίες. Μιλάμε για την απαίσια αλυσίδα της ελίτ του Deep State, ένα αδίστακτο και σατανικό σύστημα της Luciferian ιδεολογίας που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.


Αυτή η απαίσια αλυσίδα είναι Kabala. Η ιδέα αυτής της στρατιωτικής επιχείρησης προέβλεπε την απόσχιση του ίδιου του νομίσματος, το οποίο διέπει αυτήν την κακή αλυσίδα. Χιλιάδες στρατιώτες εκπαιδεύτηκαν για να λάβουν μέρος σε αυτές τις υπόγειες μάχες. 
Φυσικά, αυτό είναι σίγουρα διαφορετικό από άλλους τρόπους μάθησης. Στην πραγματικότητα, αυτό το συγκεκριμένο καθεστώς εκπαίδευσης είναι άνευ προηγουμένου.

Εκατομμύρια δολάρια ρέουν απευθείας σε αυτές τις εξαιρετικά εξειδικευμένες στρατιωτικές μονάδες. Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, το κύριο μέλημα της κυβέρνησης Τραμπ ήταν πάντα η πλήρης απελευθέρωση μικρών παιδιών και μωρών που έχουν φυλακιστεί σε αυτές τις μυστικές υπόγειες βάσεις - απαχθέντα παιδιά, η πλειοψηφία κάτω των 10 ετών. 
Περισσότερα από 800.000 παιδιά «χάνονται» κάθε χρόνο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της δουλείας, της συλλογής οργάνων, της πορνείας και της σεξουαλικής διακίνησης. 

Τα παιδιά ήταν η υψηλότερη μορφή νομίσματος της kabal. Θα νομίζαμε ότι αυτό το νόμισμα είναι χαρτί ή ψηφιακό. Αλλά αυτό είναι λάθος! 
Σε αυτήν τη συγκεκριμένη μορφή νομίσματος, όσον αφορά τα παιδιά, είναι η κυριολεκτική διακίνηση του ναρκωτικού adrenohrom σε αντάλλαγμα για άλλα παιδιά, γυναίκες ή και τα δύο. Προέρχεται από βασανισμένα παιδιά σε σατανικές τελετουργίες.

Ο Πρόεδρος Τραμπ και η αξιόπιστη ομάδα του από τη Συμμαχία γνώριζαν αυτό το σχέδιο για την πανδημία κοβιντ και σχεδιάστε μια αντεπιχείρηση για να συλλάβετε τη μαφία και να απομακρύνετε τα παιδιά από τις σήραγγες, η οποία θα συμπίπτει με την καραντίνα που επιβάλλει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. 

Η εκστρατεία "Σώστε τα παιδιά!" στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί, 30 Μαρτίου 2020. Εκείνη την ημέρα, ο Πρόεδρος Τραμπ έστειλε το στρατιωτικό νοσοκομείο Comfort στο λιμάνι της Νέας Υόρκης για να στεγάσει τα παιδιά από τη σήραγγα τεσσάρων μιλίων που συνδέει την έδρα του Ιδρύματος Κλίντον με το λιμάνι. Ο ίδιος ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, προσωπικά και επί τόπου ευλόγησε την αποστολή και έδωσε το πράσινο φως στην επιχείρηση. 

Οι λεπτομέρειες είναι δύσκολο να συμφιλιωθούν με το ανθρώπινο μυαλό. Σχεδόν 100.000 παιδιά απομακρύνθηκαν από αυτήν τη σήραγγα. Τα περισσότερα από αυτά δεν είχαν δει ποτέ φως της ημέρας. Με φοβερούς τραυματισμούς, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. 

Επιπλέον, άνοιξε ένα ιατρείο σκηνής στο Central Park, όπου στρατιώτες, γιατροί και μέλι. οι νοσοκόμες παρείχαν πρώτες βοήθειες στα παιδιά. Ένα δεύτερο ιατρικό πλοίο, το Έλεος, το οποίο είχε την ίδια αποστολή, δηλαδή να παρέχει φροντίδα για απαχθέντα παιδιά, θύματα φρικιαστικής κακοποίησης και διασώθηκε από τις σήραγγες, στάλθηκε στο λιμάνι του Λος Άντζελες.




Από την αρχή της καραντίνας του Μαρτίου, 200.000 παιδιά διασώθηκαν στη Νέα Υόρκη. Εκεί σκοτώθηκαν επίσης 6 ανώτεροι αξιωματικοί, σκοτωμένοι από ηλεκτρομαγνητικό παλμό / δέσμη λέιζερ. Έχουν γίνει κυριολεκτικά σκόνη. 
Μέχρι στιγμής, 300.000 παιδιά διασώθηκαν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και ένα εκατομμύριο σε ολόκληρη την Αυστραλία. 22.000 παιδιά την ημέρα εξαφανίζονται παγκοσμίως. 
Συνολικά 100 στρατιώτες από την εξειδικευμένη μονάδα σκοτώθηκαν σε αυτήν την παγκόσμια επιχείρηση. Το πιο θλιβερό και πιο ντροπιαστικό είναι ότι στο μυαλό αυτής της ιστορίας είναι οι άνθρωποι που κυβερνούσαν τον κόσμο, τις τράπεζες, τα μέσα ενημέρωσης και την εκκλησία. 
Είχαν όλη τη δύναμη. 


Δεδομένου ότι με προειδοποίησε το FSB να μην δημοσιεύσω περισσότερες φωτογραφίες με παιδιά, έπρεπε να τις αποφύγω σε αυτήν την ανάρτηση. 













ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: Iskra Loukanova


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters