Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... SMARTMATIC & DOMINION

Η SIDNEY POWELL αποκαλύπτει στον Lou Dobbs ότι, αυτή και η ομάδα της έχουν άμεση επικοινωνία μεταξύ 4 ατόμων:

📍 Jorge Rodriguez/ Πρώην Υπουργός
Επικοινωνιών της Βενεζουέλας
📍 Khalil Majid Mazoub/ Front-man
📍 Gustavo Reyes-Zumeta/ Προγραμματιστής
📍 Antonio Mugica/ Διευθύνων Σύμβουλος Smartmatic,
που δείχνει ότι συμμετείχαν άμεσα σε προσπάθειες κλοπής των εκλογών και ανέφερε πως:
«Σχεδίασαν και ανέπτυξαν τα προγράμματα και τα μηχανήματα Smartmatic + Dominion, που περιλαμβάνουν μια μονάδα ελεγκτή (controller module), που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να χειρίζονται την ψηφοφορία, ακόμα και όταν συμβαίνει.
Βρίσκουμε όλο και περισσότερες αποδείξεων για αυτό. Έχουμε τώρα ΣΤΟΙΒΕΣ και ΣΤΟΙΒΕΣ πραγματικών εγγράφων από την Smartmatic & Dominion, συμπεριλαμβανομένων αποδεικτικών στοιχείων ότι τα σχεδίασαν και τα εκτελούσαν όλα αυτά.
Γνωρίζουμε ότι $400 εκατομμύρια δολάρια εισήλθαν στο Smartmatic από την Κίνα λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Ότι υπάρχουν συνδέσεις GEORGE SOROS σε όλη την προσπάθεια. Ότι ο Λόρδος MALLOCH-BROWN ήταν μέρος αυτού, μαζί με άλλους από το Dominion. Ο Eric Coomer, το πρόσωπο που κατέχει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε ορισμένα από τα λογισμικά ...
Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία για το πώς έκαναν τις ψήφους. Πώς σχεδιάστηκε για να διώξει τις ψήφους, και πώς όλα αυτά συνέβησαν. Ακριβώς όπως λέμε ότι ήταν."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters