Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Bloomberg: Ο Ντ.Τραμπ υπέγραψε κυρώσεις κατά της Τουρκίας!

Σύμφωνα με το Bloomberg ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400, την ώρα που οι Ευρωπαίοι δεν τολμούν ούτε να αναφέρουν   τη λέξη.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε μια δέσμη κυρώσεων που συνέστησε

ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικλ Πομπέο, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους οι οποίοι όμως δεν αποκάλυψαν τι περιλάμβαναν.

Οι κυρώσεις θα επιβληθούν βάσει του νόμου Countering America’s Adversaries Through Sanctions, γνωστού ως CAATSA. Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό. Αξιωματούχοι του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εξωτερικών δεν απάντησαν επίσης.

Η λίρα έπεσε αφού το Reuters ανέφερε νωρίτερα ότι οι κυρώσεις πιθανότατα θα στοχεύουν τους αμυντικούς αξιωματούχους της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της κορυφαίας υπηρεσίας προμηθειών άμυνας. Το νόμισμα διαπραγματεύθηκε 0,2% χαμηλότερα στα 7,9011 ανά δολάριο στις 9:33 π.μ. στην Κωνσταντινούπολη.

Με την κίνηση αυτή ο Ντόναλντ Τραμπ εκθέτει τα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία κατόπιν υποδείξεων από ξένα κέντρα ύβριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως «φιλότουρκο» και όλα αυτά τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ «πάγωσε» και την πώληση των F-35 στην Άγκυρα, μία αγορά που θα έφερνε την Ελλάδα σε πολύ δεινή θέση.

Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Τζο Μπάιντεν θα διατηρήσει τις κυρώσεις του προέδρου Τραμπ, καθώς έχει γεμίσει το επιτελείο του με φιλότουρκους αξιωματούχους, ενώ πηγές αναφέρουν πως υπάρχει πρόθεση να «την χαρίσει» στην Τουρκία με τους S-400. 

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως για την αντιρωσική πολιτική που θέλει να ακολουθήσει ο Τζο Μπάιντεν η Τουρκία είναι κομβική σύμμαχος.


https://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters