Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Επιτυχημένη επιχείρηση για την Interpol - Προχώρησε σε 200 συλλήψεις σε 4 ηπείρους για κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων

Η "επιχείρηση Turquesa II" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Interpol που προχώρησε σε περισσότερες από 200 συλλήψεις σε 4 ηπείρους για εμπορία ανθρώπων.

Μεταξύ των περίπου 200 συλλήψεων, 30 αφορούσαν περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης μεταναστριών ή εμπορίας ανθρώπων, υπογράμμισε η ανακοίνωση της Interpol.

Στο Μεξικό, η αστυνομία συνέλαβε, μεταξύ άλλων, τον φερόμενο ως αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης που μετέφερε μετανάστες από τις ακτές της Κούβας στο Μεξικό, όπου οι τελευταίοι στερούνταν την ελευθερία τους, απειλούνταν και βασανίζονταν, υπογραμμίζεται.

Συνολικά, σχεδόν 100 πιθανά θύματα εμπορίας εντοπίστηκαν και διασώθηκαν στη Βραζιλία, τη Χιλή, την Δομινικανή Δημοκρατία, το Ελ Σαλβαδόρ, την Ισπανία και την Ουρουγουάη, πρόσθεσε ο οργανισμός αστυνομικής συνεργασίας.

"Η επιχείρηση Turquesa II έδειξε ότι ομάδες οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται ευάλωτους ανθρώπους που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, και ζητούν μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτούς χωρίς να τους απασχολεί η μεταχείρισή τους", τόνισε ο γενικός γραμματέας της Interpol Γιούργκεν Στοκ.

Μια επιχείρηση στη Βραζιλία εναντίον των ομάδων οργανωμένου εγκλήματος, Sonho Americano, Lei do Retorno και CaiCai III, αποκάλυψε ότι οι εγκληματίες χρέωναν όσους προσπαθούσαν να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ περίπου 22.000 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, η Ιντερπόλ εξέδωσε 18 κόκκινες ειδοποιήσεις, 367 μπλε ειδοποιήσεις ζητώντας πληροφορίες για πιθανούς υπόπτους, 188 κίτρινες ειδοποιήσεις για αγνοούμενους και τέσσερις μπλε ειδοποιήσεις για ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους τρόπους δράσης των εγκληματιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters