Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών John Ratcliffe επιβεβαιώνει ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση στις εκλογές του Νοεμβρίου:

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Ο Διευθυντής της  Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  John Ratcliffe επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση στις εκλογές του 2020, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του CBS Catherine Herridge.

«Ο  Ratcliffe ηγείται των 17 υπηρεσιών πληροφοριών και έχει πρόσβαση στις πιο

διαβαθμισμένες πληροφορίες που κατέχει η αμερικανική κυβέρνηση. Και είπε στο CBS News ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση από την Κίνα, το Ιράν και τη Ρωσία τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και προσδοκά στη δημόσια Έκθεση σχετικά με αυτά τα ευρήματα, για τον Ιανουάριο» δήλωσε η Herridge.

Το γραφείο του Ratcliffe δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του The Epoch Times  για επιβεβαίωση της έκθεσης.

Η δήλωση του Ratcliffe έρχεται σε αντίθεση με άλλους αξιωματούχους της εθνικής ασφάλειας.

Ο Christopher Krebs, ο πρόσφατα απολυθείς ανώτερος υπάλληλος  για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών, κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας την Τετάρτη.

«Ενώ οι εκλογές είναι μερικές φορές σε αταξία, αυτή ήταν μια ασφαλής εκλογική διαδικασία», δήλωσε ο Krebs.

Στις 27 Νοεμβρίου σε μια ωριαία συνέντευξη, ο Krebs ρωτήθηκε τι γνώμη είχε για τους ισχυρισμούς της Νομικής Ομάδας του Trump, ότι οι ψήφοι καταγράφηκαν σε ξένες χώρες και χειραγωγήθηκαν.

«Λοιπόν, όλες οι ψήφοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καταμετρώνται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είχε δηλώσει ο Krebs. «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ισχυρισμό. Όλες οι ψήφοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπολογίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής«.

Ενώ πρόσθεσε: «έτσι, και πάλι, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οποιαδήποτε μηχανή που γνωρίζω, έχει χειραγωγηθεί από μια ξένη δύναμη

Η Sidney Powell  πρώην ομοσπονδιακή εισαγγελέας  και συνεργαζόμενη με τη νομική ομάδα Τραμπ, κατέθεσε επιστολή στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 13 Δεκεμβρίου για να τους επισημάνει ότι υπάρχουν δύο παρτίδες πρόσφατα αποκτηθέντων αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τον εξοπλισμό των συστημάτων ψηφοφορίας Dominion.

Η επιστολή της περιγράφει νέες ένορκες καταθέσεις από δύο εγκληματολόγους που ισχυρίζονται ότι η διεθνής παρέμβαση έλαβε χώρα στις εκλογές του 2020 και ότι τα συστήματα Dominion ήταν συνδεδεμένα  με ξένα συστήματα σε όλο τον κόσμο.

Η Πάουελ δήλωσε ότι δύο  αναλυτές της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών έχουν υπογράψει ένορκες βεβαιώσεις δηλώνοντας ότι τα πιστοποιητικά SSL από το dominionvoting.com χρησιμοποιήθηκαν πολλές φορές από τον Καναδά, τη Σερβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εν τω μεταξύ, το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη έκθεσή τους περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις «σημαντικές» ξένες απειλές από τις πρόσφατες εκλογές.

«Η Κοινότητα Υπηρεσιών  Πληροφοριών ( IC)  έχει λάβει σχετικές αναφορές από τη μέρα των εκλογών και μετά και αρκετές υπηρεσίες  δεν έχουν τελειώσει τον συνδυασμό με το προϊόν«, δήλωσε η Amanda Schoch, εκπρόσωπος του Γραφείου, προσθέτοντας ότι ο Ratcliffe  δεσμεύεται για την ταχεία απελευθέρωση της έκθεσης.

Το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη ότι η Κοινότητα Υπηρεσιών  Πληροφοριών (IC) ενημέρωσε τον Ratcliffe ότι δεν θα προλάβουν την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου, προθεσμία που ορίζεται από την Εκτελεστική Εντολή του Προέδρου Trump για την υποβολή της Έκθεσης σχετικά με τις ξένες απειλές κατά τη διάρκεια των εκλογών του Νοεμβρίου, καθώς «οι υπηρεσίες δεν έχουν ολοκληρώσει τον συνδυασμό με το προϊόν.»

«Σήμερα το απόγευμα ο Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  ειδοποιήθηκε από αξιωματούχους της Υπηρεσίας Πληροφοριών  ότι η Κοινότητα Πληροφοριών (IC) δεν θα προλάβει την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου, προθεσμία, που ορίζεται από την Εκτελεστική Εντολή και το Κογκρέσο, για την υποβολή της διαβαθμισμένης αξιολόγησης της Κοινότητας(IC ) σχετικά με τις ξένες απειλές στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020«, δήλωσε ο Schoch.

Η 18η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία ορόσημο 45 μέρες μετά τις γενικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ημέρα όπου, σύμφωνα με την Εκτελεστική Εντολή του Trump από το 2018,ο Διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αναμενόταν να παραδώσει μια έκθεση που σύμφωνα με «το μέγιστο βαθμό επαλήθευσης» θα αναφέρει  εάν πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες παρεμβολής και τη φύση αυτών των παρεμβολών, τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν και ποιος συμμετείχε και εξουσιοδότησε τέτοιες προσπάθειες.

Πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters