Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ζήτησε επισήμως συγχώρεση από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ

ΑΣΑΝΖ.....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ !!!!!!! 

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ζήτησε επίσημα μια συγχώρεση από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την Τρίτη το πρωί, το Gateway Pundit μπορεί τώρα να αποκαλύψει.

Άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα κάλεσαν τον Πρόεδρο Τραμπ να συγχωρήσει τον ιδρυτή του WikiLeaks, επικαλούμενος τη σημασία της ελευθερίας δημοσίευσης.

Η αρραβωνιαστικιά του Assange, Stella Morris, η μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, είχε προηγουμένως ζητήσει χάρη - αλλά δεν υποβλήθηκε επίσημο αίτημα στον Λευκό Οίκο μέχρι αυτήν την εβδομάδα.

Ο Assange φυλακίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο εν αναμονή απόφασης σχετικά με την έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες βάσει του νόμου κατασκοπείας για τη δημοσίευσή του στο Ιράκ και στο Αφγανικό War War. Εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε να καταδικαστεί σε μέγιστη ποινή 175 ετών για το «έγκλημα» εκδοτικού υλικού που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήθελε να γνωρίζει ο πληθυσμός.

Το 2018, οι δικηγόροι του Προέδρου Τραμπ έκαναν αθόρυβα υπόθεση για υπεράσπιση του WikiLeaks σε όλες τις νομικές καταγγελίες, απαντώντας σε αγωγή που κατατέθηκαν από δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η εκστρατεία και ο πρώην σύμβουλος Ρότζερ Στόουν συνωμότησαν με τους Ρώσους για να δημοσιεύσουν τα διερχόμενα emails της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής.

Η εκτίμησή τους ήταν σωστή.

Θαμμένος σε εκατοντάδες σελίδες υποβολής υποθέσεων, σε πρόταση που κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2018, ο δικηγόρος του Trump Michael A. Carvin υποστήριξε ότι σύμφωνα με το άρθρο 230 του Communications Decency Act (47 USC § 230), «ένας ιστότοπος που παρέχει ένα φόρουμ όπου« τρίτο τα μέρη μπορούν να δημοσιεύσουν πληροφορίες «δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο τρίτος.»

«Αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν ακόμη και όταν ο ιστότοπος εκτελεί« συντακτικές λειτουργίες »όπως να αποφασίζει αν θα δημοσιεύσει», υποστηρίζει η κατάθεση. «Δεδομένου ότι το WikiLeaks παρείχε ένα φόρουμ για ένα τρίτο μέρος (τους ανώνυμους« Ρώσους ηθοποιούς ») για τη δημοσίευση περιεχομένου που αναπτύχθηκε από αυτό το τρίτο μέρος (τα ηλεκτρονικά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία), δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη δημοσίευση."

Αυτή η υπεράσπιση ισχύει για τις εκδόσεις του ημερολογίου πολέμου που έχει χρεωθεί ο Assange για δημοσίευση.

«Επιπλέον, η Πρώτη Τροποποίηση γενικά αρνείται την κυβερνητική εξουσία να τιμωρεί την ειλικρινή ομιλία», έγραψε ο Κάρβιν. Πρόσθεσε ότι το απόρρητο δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτές τις παραβιάσεις των βασικών κανόνων Πρώτης Τροποποίησης. Στη συνέχεια, η κατάθεση αναφέρεται στην υπόθεση του Florida Star κατά BJF του 1989, στην οποία αποφασίστηκε ότι «η τιμωρία της αληθινής δημοσίευσης στο όνομα της ιδιωτικής ζωής» είναι ένα «εξαιρετικό μέτρο».

Το επίσημο αίτημα συγχώρησης έρχεται στα ύψη μιας ιογενούς αξίωσης από έναν σύμμαχο του Τραμπ ότι ο πρόεδρος θα συγχωρούσε τον εκδότη. Ενώ κατέληξε να ανακαλέσει τη δήλωσή του, ισχυριζόμενος ότι είχε ελαττωματικές πηγές, ήταν σαφές ότι ήταν μια κίνηση που υποστηρίζουν άνθρωποι και από τις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος. Το tweet κέρδισε πάνω από 75.000 "μου αρέσει" στο Twitter σε περίπου μία ώρα, προτού αποσυρθεί.

Ο πληροφοριοδότης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Έντουαρντ Σνόουντεν ζύγισε τις ειδήσεις λέγοντας ότι «ελπίζω ότι αυτό είναι αλήθεια. Η υπόθεση εναντίον του Assange βασίζεται σε μια νομική θεωρία που θα ποινικοποιούσε το έργο κάθε δημοσιογράφου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. "

Ο Snowden έχει προηγουμένως πιέσει για χάρη για τον Assange, ακόμη και πριν από έναν για τον εαυτό του.

"Κύριος. Πρόεδρε, εάν παραχωρήσετε μόνο μία πράξη επιείκειας κατά τη διάρκεια της θητείας σας, παρακαλώ: ελευθερώστε τον Julian Assange. Μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τη ζωή του », έγραψε ο Snowden νωρίτερα αυτό το μήνα



ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: https://www.thegatewaypundit.com


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ''ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.....🙏🙏🙏
ΑΣΑΝΖ ΚΑΙ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ !!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥
ΑΣΑΝΖ.....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ !!!!!!!😱😱😱🔥🔥🔥



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters