Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Η Αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ δείχνει πως η Ελίτ Σχεδιάζει μετά την Ψεύτικη Πανδημία να ακολουθήσει η Ψεύτικη Εισβολή Εξωγήινων

Benjamin Fulford 10/8/2020
Η Χαζαρική μαφία προετοιμάζει το κοινό για κάποιου είδους αποκάλυψη σχετικά με εξωγήινους ή κάποιο σενάριο εισβολής εξωγήινων, καθώς παλεύει να κρατήσει την εξουσία, ισχυρίζονται πηγές από το Πεντάγωνο και αλλού. Το πιο πιθανό σενάριο γι΄αυτό το φθινόπωρο είναι η ακύρωση των Προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ
που θα ακολουθηθεί από έναν περισπασμό τύπου ΑΤΙΑ, λένε οι πηγές. Ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ λέει πως οι εκλογές πρέπει να ματαιωθούν, την ίδια ώρα που συνεχίζει να προωθεί τη “Διαστημική Δύναμη” (*Space Force).
Οι πηγές από την ΜΙ6, από την πλευρά τους, λένε πως όλη η διαστημική δραστηριότητα έχει διακοπεί πρόσφατα οπότε αυτή η «Διαστημική Δύναμη» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ηθοποιοί που θα παίξουν τους «καλούς» οι οποίοι μας προστατεύουν από τους «κακούς εξωγήινους». Προσεχώς στις τηλεοράσεις.
Μια ισχυρή ένδειξη αυτής της εκστρατείας ήταν ένα άρθρο στους Τάιμς της Νέας Υόρκης που μεταξύ άλλων πραγμάτων ανέφερε πως ο στρατός των ΗΠΑ έχει “οχήματα εξω-γήινα που δεν είναι κατασκευασμένα σε αυτή τη γη.”



Πολλά ίχνη από στοιχεία σχετικά με ΑΤΙΑ οδηγούν στην οικογένεια Ροκφέλερ. Παραθέτουμε τον Mathew Ehret του Ιδρύματος Στρατηγικής Παράδοσης (Strategic Culture Foundation):
Το 1993, δημιουργήθηκε η Πρωτοβουλία Αποκάλυψης από τον χρηματιστή Λόρενς Ροκφέλερ (4ο γιο του ιδρυτή της Standard Oil Τζον Ντ. Ροκφέλερ). Κατά τη διάρκεια του μεσουρανήματος της Πρωτοβουλίας Αποκάλυψης οι Κλίντονς έμεναν στο ράντσο του  Λόρενς Ροκφέλερ στο Ουάιομινγκ, κατά το διάστημα που ήταν από τους πρώτους νεοσύλλεκτους στην «αποστολή αποκάλυψη» ο μετέπειτα προσωπάρχης του Κλίντον, Τζον Ποντέστα.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής των Κλίντον στο Λευκό Οίκο, ο Λόρενς Ροκφέλερ στρατολόγησε έναν μποτνιμπιλντερά βιολόγο ονόματι Stephen Greer για να αναλάβει τη θέση του ελεγκτή στο Πρότζεκτ Αποκάλυψη, κάτι που του εξασφάλισε το εισόδημά του μέχρι σήμερα. Ο Greer έχει δώσει χιλιάδες συνεντεύξεις προωθώντας το αφήγημα πως οι αποστολές APOLLO της ΝΑSA στη σελήνη διακόπηκαν το 1972 κυρίως επειδή οι εξωγήινοι που βρίσκονταν εγκαταστημένοι στη σελήνη για αιώνες δεν ήθελαν να διαρρεύσει η αλήθεια για την Περιοχή 51 εκείνη την περίοδο, κατά την οποία τροφοδοτήθηκε το πρώιμο πείραμα κοινωνικής χειραγώγησης  «Πόλεμος των Κόσμων» του H.G. Well που μεταδόθηκε το 1938.
Αυτή η ραδιοφωνική εκπομπή μιας νουβέλας σχετικής με την εισβολή Αριανών στη Γη δημιούργησε πραγματικό πανικό ανάμεσα στα πλήθη και λειτούργησε ως πρότυπο για μια ψευδώς κατασκευασμένη εισβολή εξωγήινων που αποσκοπούσε στην παγίωση του ελέγχου του πληθυσμού.
Θυμάστε την περίφημη φράση του πλασιέ των Ροκφέλερ, Χένρι Κίσινγκερ;
“Σήμερα, η Αμερική θα εξοργιζόταν εάν οι στρατιώτες του ΟΗΕ εισέβαλλαν στο Λος Άντζελες  για να επαναφέρουν την τάξη (αναφερόμενος στις εξεγέρσεις του Λ.Α. το 1991). Αύριο θα είναι ευγνώμονες! Αυτό θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια αν τους έλεγαν πως υπήρχε εξωτερική απειλή από μακριά (π.χ. μια «εξωγήινη» εισβολή), είτε αληθινή είτε τοποθετημένη, η οποία θα απειλούσε την ίδια μας την ύπαρξη. Τότε είναι που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα ικέτευαν να τους γλιτώσουμε από το κακό αυτό. Ένα πράγμα που φοβάται κάθε άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν παρουσιαστεί ένα τέτοιο σενάριο, θα παραιτηθούν από τα ατομικά τους δικαιώματα εκούσια για να λάβουν την εγγύηση της ασφάλειάς τους από την Παγκόσμια Κυβέρνηση.”
Dr. Henry Kissinger, Συνέδριο Μπίλντερμπεργκερ, Εβιάνς, Γαλλία, 1991.
Η ιστοσελίδα της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης – Παραπληροφόρησης, Sorcha Faal,  είναι μια από τις πολλές πηγές που ωθούν τώρα επιθετικά το θέμα «εξωγήινοι». Επιβεβαιώνουν αυτό που λένε οι πηγές από τη CIA και το Πεντάγωνο, πως οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα ματαιωθούν, και:
“Τη ματαίωση θα ακολουθήσει άμεσα ένα πιο συγκλονιστικό γεγονός «Οκτωβριανή Έκπληξη», κατά το οποίο ο Πρόεδρος Τραμπ θα αποκαλύψει στους Αμερικανούς την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947 – μια αποκάλυψη που θα κάνει ο Πρόεδρος Τραμπ εκθέτοντας την αλήθεια για την εξωγήινη ζωή εκτός του κόσμου μας, κάτι που δείχνει το αρχείο αυτό της GRU (*Ρωσική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών) πως έχουν συζητήσει σε τηλεφωνικές συνομιλίες ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρόεδρος Πούτιν 11 φορές από τον Φεβρουάριο (αμερικανικές πηγές λένε τουλάχιστον 8 φορές), συμπεριλαμβάνοντας την τηλεφωνική συνομιλία τους την περασμένη Πέμπτη – τηλεφωνήματα μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και του Προέδρου Πούτιν που σύμφωνα με το έγγραφο της GRU φαίνεται να συζητούν μόνο για ένα θέμα, γνωστό ως  «Φάκελος Κεμέροβο».
Πρόκειται για έναν από τους πλέον απόρρητους φακέλους στην κατοχή του Υπουργείου Άμυνας, που σχετίζεται με ένα μυστήριο αντικείμενο τύπου ΑΤΙΑ που ανακαλύφθηκε στον Ιανουάριο του 2015 από Ρώσους εργάτες ορυχείων σε μεγάλο βάθος στο Μπέλοβο της περιοχής Κεμέροβο – για το οποίο το πιο εντυπωσιακό είναι πως αποτελεί σχεδόν ακριβείας μινιατούρα του ΑΤΙΑ που λέγεται πως κατέπεσε στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947.”
Ένα μικρό δείγμα της εκστρατείας των ΜΜΕ που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με το διάστημα και τα ΑΤΙΑ μπορείτε να δείτε εδώ:



Ο ανταποκριτής σας βομβαρδίζεται με πληροφορίες που αφορούν εξωγήινους από τότε που επεσήμανε πως οι Ροκφέλερ και το είδος τους δρούσαν ως αυτο-διορισμένοι θεοί χάριν της ιδιόκτητου Συμβουλίου της Τράπεζας με το λάθος όνομα «Ομοσπονδιακών» Αποθεμάτων. Όταν με έβαλαν στη μαύρη λίστα όλων των Δυτικών εταιρικών ΜΜΕ (επειδή έγραψα σχετικά με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, με την 11/9, κ.λπ.) και επίσης αντιμετώπισα απαγόρευση έκδοσης του βιβλίου μου στην Ιαπωνία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εξανεμιστεί το εισόδημά μου, ξαφνικά λάμβανα επί πληρωμή προσκλήσεις ομιλιών από ομάδες «εξωγήινων» και ΑΤΙΑ.
Αυτό συνέβη παρότι ήμουν οικονομικός συντάκτης και ούτε μια φορά στην καριέρα μου δεν έγραψα κάτι σχετικά με τα ΑΤΙΑ. Την εκστρατεία αυτή ακολούθησε μια εκστρατεία συστηματικών ψιθύρων προς όλους όσους κατά καιρούς υπήρξαν συνεργάτες μου ως επαγγελματίας δημοσιογράφος πως “ ο Μπένζαμιν Φούλφορντ έπαιρνε ναρκωτικά κι έλεγε τρέλες για εξωγήινους, οπότε καλύτερα να μην έχετε καμία σχέση μαζί του.”
Όπως και να ‘χει, η τεράστια προώθηση των ΑΤΙΑ-εξωγήινων είναι καθαρά δείγμα απελπισίας της ελίτ. Ο λόγος γι΄αυτό είναι ένα κύμα ερευνών εγκλημάτων, που στενεύει γύρω τους, όπως λένε οι πηγές απτό τη CIA. Η Ghislaine Maxwell τα ξερνάει όλα τα σχετικά με την παιδεραστία της ελίτ και τα στοιχεία που έχει εμπλέκουν μια τεράστια λίστα ελίτ παιδεραστών. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος, για παράδειγμα, που ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος έχει ξαφνικά εξαφανιστεί.
Η συνεχιζόμενη περικύκλωση των ελίτ παιδεραστών αποσπάει επίσης την προσοχή από μια σειρά άλλων ερευνών εγκλημάτων που εστιάζουν στην ελίτ. Για παράδειγμα, ο Chabad Σατανιστής γαμπρός του Τραμπ Jared Kushner, καθώς και ο ίδιος ο Τραμπ, διερευνώνται σχετικά με αμφίβολες οικονομικές συμφωνίες που εμπλέκουν τη Deutschebank.
Βλέπουμε επίσης φαρμακευτικές εταιρίες να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε περιπτώσεις εκ γενετής ελαττώματος.
Αν κατηγορούνται τώρα για εγκληματική ενέργεια σχετικά με εκ γενετής ελαττώματα, τι θα συμβεί όταν βγει η αλήθεια σχετικά με τις κατασκευασμένες πανδημίες;
Αυτό το e-mail από έναν πληροφοριοδότη, αν είναι αλήθεια, ξεκαθαρίζει πως η τρέχουσα πανδημία έχει ρίζες στην αίρεση της Σατανικής Chabad και στα σχέδιά τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας. Σημειώστε πως η αυθεντική αναφορά στον Bill Gates ήταν αποδεδειγμένα ψευδής.
Όπως πολλοί θα έχετε ακούσει, η Moderna βρίσκεται στο τρίτο και τελικό στάδιο της ανάπτυξης του εμβολίου της. Ορίστε κάτι που πολλοί από εσάς δεν θα γνωρίζετε, μαντέψτε ποιος ήταν ο πρώτος CEO της Moderna?
Ένας απόφοιτος του πανεπιστημίου Κορνέλ ονόματι Άντονι Φάουτσι. Τώρα ας κατέβουμε βαθιά στην κουνελότρυπα . Η Moderna ήταν μια φαρμακευτική εταιρία που ξεκίνησε στη Γερμανία με το όνομα IG Farben.
Η IG Farben είναι διαβόητη για τη μαζική παραγωγή της του Zyklon-B, του πρωταρχικού αερίου που σκότωνε εκατομμύρια κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Μετά την πτώση της Γερμανίας, η IG Farben διαλύθηκε και η περιουσία της ρευστοποιήθηκε από έναν Ναζί που έγινε Αμερικανός με το όνομα, το μαντέψατε, Τζορτζ Σόρος. Ο Σόρος μετονόμασε την εταιρία σε Moderna.
Και ποιος ήταν ο βασικός μέτοχος της Moderna μέχρι το θάνατό του; Ο Jeffrey Epstein. Ο ρόλος του στη Moderna είναι αυτός που του απέφερε την περιουσία του και εδραίωσε τις διασυνδέσεις του.
Όταν η μερίδα του «ανθρωποκόπαδου» που ακόμη κοιμάται μάθει για τα τέτοιου είδους εγκλήματα της ελίτ, να είστε σίγουροι πως η αντίδραση θα είναι βίαιη. Αυτός είναι ο λόγος που η ελίτ πιέζει την κατάσταση με το χαρτί των εξωγήινων και άλλα κόλπα.
Ακούμε επίσης από την NSA σχετικά με μια πυρηνική επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Βηρυτού. Οι πηγές από την FSB και την MI6 λένε πως ο  Ισραηλινός Πρωτεγκληματίας Benjamin Netanyahu διέταξε την επίθεση ως προσπάθεια εκτροχιασμού της διερεύνησης εγκλημάτων που εστιάζει πάνω του.
Ακούμε επίσης από πηγές των Λευκών Καπέλων του Λευκού Οίκου πως οποιαδήποτε «Οκτωβριανή έκπληξη» της Χαζαρικής μαφίας θα συναντήσει μια «Νοεμβριανή έκπληξη». Η φύση της έκπληξης αυτής δεν είναι γνωστή αλλά μια καλή εικασία είναι πως ούτε ο Τραμπ ούτε ο Μπάιντεν θα είναι Πρόεδροι το 2021.
Ανεξαρτήτως όλων, ωστόσο, το συνολικό γεωπολιτικό τέλμα που βιώνουμε όλο το καλοκαίρι αναμένεται να τελειώσει με δραματικό τρόπο το φθινόπωρο. Αυτό μπορεί να εμπλέκει έναν περιορισμένο πόλεμο στη Μέση Ανατολή που θα στοχεύει στον εξαναγκασμό του Ισραήλ και των Σιωνιστών να σταματήσουν τη διαρκή τρομοκρατία τους και τη διαρκή πρόκληση προβλημάτων.
Οποιαδήποτε άλλη ισραηλινή πυρηνική επίθεση σαν αυτή του Λιβάνου (επιβεβαιώθηκε ως τέτοια από το Πεντάγωνο καθώς και την MI 6) θα αντιμετωπιστεί με απάντηση τύπου καταστροφή του Τελ Αβίβ, λένε οι πηγές από τους Γνωστικούς Ιλλουμινάτι.  
Πηγές από την DIA (*Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ) επικοινώνησαν μαζί μου λίγο πριν βγει στον αέρα αυτή η αναφορά για να προσθέσουν:
Η ισραηλινή επίθεση πυρηνικών στη Βηρυτό ίσως επίσπευσε την πτώση του Ισραήλ και σφράγισε τη μοίρα του Bibi (Benjamin Netanyahu) ως κατά συρροήν εγκληματία πολέμου.
Το ΔΠΔ (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο) ίσως επεκτείνει τη δίωξή του για να συμπεριλάβει τη Βηρυτό, κάτι που δεν είναι απλά έγκλημα πολέμου αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Τραμπ υποχρεώθηκε από το Στρατό να πετάξει τη βόμβα της αλήθειας και ίσως αναγκαστεί να εκφέρει στην ίδια πρόταση τις λέξεις Π και Ι, εφόσον η πυραυλική επίθεση εκτέθηκε σε βίντεο και έγινε viral.
Η Οκτωβριανή έκπληξη του Τραμπ ίσως μετακινήθηκε στον Αύγουστο, και στο στόχαστρό του βρίσκεται ο αποχαρακτηρισμός της 11/9, των Σιωνιστών κι Εβραίων δισεκατομμυριούχων όπως οι Adelson, Paul Singer, Haim Saban κι αυτοί που χρηματοδοτούν τους Δημοκρατικούς.
Κάτω από την κάλυψη της βοήθειας για το Λίβανο, παγκόσμιοι ηγέτες με οδηγό τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Ρωσία και την Αγγλία, καθώς και τους G20, ίσως επιβάλουν την τελική λύση στο Ισραήλ βοηθώντας τον Τραμπ να τερματίσει τους Σιωνιστές εχθρούς, εξωτερικά και εσωτερικά.
Σε αντίποινα για τον πυρηνικό βομβαρδισμό του Χριστιανικού τομέα της Βηρυτού και για να διακοπεί οποιαδήποτε περεταίρω προσπάθεια πυρηνικής επίθεσης από τους ψυχοπαθείς Σιωνιστές, η Ρωσία ίσως χρησιμοποιήσει το Ισραήλ ως έδαφος δοκιμών για τα οπλικά της συτήματα όπως την πυρηνική τορπίλη Poseidon.
Εάν οι Ισραηλινοί επιθυμούν να παραμείνουν ένα εποικοδομητικό μέρος της ανθρωπότητας, θα πρέπει να απομακρύνουν τον μαζικό δολοφόνο Ναζί αρχηγό τους Netanyahu και τα Χαζαρικά Σιωνιστικά αφεντικά του που κρύβονται σε μέρη όπως η Νέα Ζηλανδία, οι Βρετανικές Παρθένες Νήσοι, η Ελβετία κ.ά. Μέχρι να το κάνουν, οι εξαφανίσεις της ελίτ –όπως αυτή του πρώην Ισπανού βασιλιά Κάρλος – θα συνεχίσουν να επεκτείνονται.
Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα θέλαμε να αναφέρουμε πως το τοπικό κέντρο ψυχαγωγίας κοντά στο εξοχικό μου στον Καναδά λέει πως δέχονται εδώ και εβδομάδες επιθέσεις από χάκερς. Όταν βρισκόμουν εκεί τα φώτα συνεχώς έπεφταν και ξανασυνδέονταν, και όλα τα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών υπολειτουργούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν πως μόνο τα μετρητά κινούνταν. Ακούμε πως τέτοιου είδους προβλήματα παρουσιάζονται σε όλο το οικονομικό σύστημα και δεν περιορίζονται στο τοπικό μου κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το περιστατικό αποκαλύπτει σημαντικά ελαττώματα στο «ψηφιακό χρήμα»: χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει και είναι ευάλωτο στους χάκερς.
Σ.τ.Μ. Σκοπίμως χρησιμοποιώ τον όρο «παιδεραστία» αντί του όρου «παιδοφιλία». Θεωρώ τον δεύτερο ως σκόπιμη διαστρέβλωση της έννοιας «φίλος του παιδιού», ενώ ο πρώτος αναφέρεται ξεκάθαρα στο εν λόγω θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters