Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησε η εφαρμογή τουλάχιστον 10 από τα 16 μέτρα ακύρωσης οφειλών GESARA / NESARA.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΟ πρόεδρος Τραμπ ζήτησε από τις τράπεζες να αρχίσουν να ακυρώνουν υποθήκες οφειλετών των ΗΠΑ, πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές οφειλών την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου
Τέλος Αυγούστου, θα πρέπει να αρχίσουν να εξοφλούνται πλήρως όλα τα χρέη-ατομικά και εθνικά -
Πρέπει να το δείτε
Πώς Donald J. Τραμπ, η ΕΥΠ και ο JFK Jr. έχουν ρίξει το Cabal / Illuminati / Deep State ενάντια σε όλες τις πιθανότητες:
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Επικοινωνία Στρατιωτικών Πληροφοριών Fleming:
Το Σάββατο 19 Αυγούστου ο Τραμπ υπέγραψε τις εντολές ανακούφισης COVID-19 για την εφαρμογή των μέτρων GESARA / NESARA για τη διατήρηση της απαλλαγής από τις επιβαρύνσεις κοινωνικής ασφάλισης, τη διακοπή αποβολής και κατασχέσεων, την αναστολή πληρωμής των φοιτητικών δανείων και and 400 / εβδομάδα των επιδομάτων ανεργίας.
Αυτά τα μέτρα συνδέονται με τα μέτρα της ΓΕΣΑΡΑ που άρχισε να εφαρμόζει παρασκήνια την περασμένη Τετάρτη 5 Αυγούστου και τα οποία απαιτούσαν την ταυτόχρονη απελευθέρωση μετρητών το αργότερο αυτή την εβδομάδα.
'' Η κυβερνητική επαφή μου είπε ότι η εκκαθάριση Covid είναι απαραίτητη για την απελευθέρωση της Αναπροσαρμογής των νομισμάτων (RV).
Όλα υπογεγραμμένα (από τον Τραμπ) το Σάββατο 8 Αυγούστου ".
Πηγές που αναφέρουν πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές που συνδέονται με Τραμπ & QAnon ενημερώθηκαν από πρώην πολιτικούς του εσωτερικού κύκλου του Τραμπ, Jason Chaffetz, Trey Gowdy και Newt Gingrich, ότι το βράδυ της Δευτέρας 10 Αυγούστου, ο Τραμπ μετακινήθηκε σε ένα άγνωστο μέρος.
Θα είχε μπει κρυφά στο πλοίο Air Force One και φέρεται να έφυγε από τη χώρα με αεροπλάνο καθώς σε λίγο ξεκινά η ταυτόχρονη απελευθέρωση της αναζωογόνησης νομίσματος (RV)
Ναι, ο Trump έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα για την Ανασυγκρότηση Νόμισμα (RV) δεκάδες φορές τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτή τη φορά ο Trump ζητάει από τις ομάδες της Αναζωογόνησης Νομίσματος (RV) να μην την μπλοκάρουν και να αρχίσουν να ξεκλειδώνουν μετρητά και '' ό, τι και να γίνει '' πληρωμές, λόγω των μέτρων που έλαβε η ΓΕΣΑΡΑ.
Ο Τραμπ πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζει τουλάχιστον 10 από τα 16 μέτρα ελάφρυνσης χρέους της ΓΕΣΑΡΑ / ΝΕΣΑΡΑ.
Οι τράπεζες ζητούν από τον Τραμπ να ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου, ακυρώνοντας χρέη στεγαστικών δανείων, χρέη πιστωτικών καρτών και άλλες μορφές οφειλών που οφείλονται στους Αμερικανούς οφειλέτες.
Μέχρι τέλος Αυγούστου θα αρχίσουν να εξοφλούνται πλήρως όλα τα χρέη-ατομικά και εθνικά.
Ο Τραμπ έχει ένα στενό χρονοδιάγραμμα για να εφαρμόσει τα 16 μέτρα ΓΕΣΑΡΑ / ΝΕΣΑΡΑ μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε το ΔΝΤ να ξεκινήσει το ευρύ κοινό επιπέδου 5 από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.
Μείνετε θετικοί και διατηρήστε την πίστη!
CharlesW: Μίλησα για την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και την έναρξη του νέου κβαντικού χρηματοπιστωτικού συστήματος [SFQ].
Το δοκίμασαν... έστειλαν pings σε όλες τις τράπεζες του κόσμου στις 2 Αυγούστου... απάντησαν όλες οι τράπεζες του κόσμου.
Προσπάθησαν να τα πετάξουν όλα την περασμένη εβδομάδα και είχαν προβλήματα επειδή η Pelosi και η ομάδα του είχαν προσλάβει χάκερ για να το κάνουν.
Αλλά τώρα είναι δημόσια, στην ίδια την ιστοσελίδα της Federal Reserve: www.Federalreserve.gov ανακοίνωσε ότι το σύστημα είναι λειτουργικό.
Όλα ήταν πολύ ήσυχα μέχρι στιγμής.
Αυτό το νέο σύστημα SFQ αντικαθιστά το παλιό σύστημα ταχύτητας.
Είναι ένα σύστημα Blockchain με άμεσους κανόνες.
Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς έχει απομακρυνθεί εντελώς από το παλιό πιστευτικό σύστημα, τους Rockefellers και τους Rothschild.
Αυτό το σχέδιο αναπτύσσεται από τα Λευκά Καπέλα και τη Συμμαχία εδώ και πολλά χρόνια.
CharlieF: Μην ξεχνάτε ότι τα Λευκά Καπέλα και η Συμμαχία δούλεψαν με τον Πρόεδρο και ότι ο σύνδεσμος μεταξύ δύο κόσμων διαβεβαίωσε τον John F. Κένεντι Τζούνιορ.
Νομίζω ότι το 90 με 95 % των ανθρώπων είναι σίγουρο ότι ο JFK Jr. είναι ζωντανός.
Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Facebook, YouTube, Twitter Ελεύθερη ομιλία μπλοκαρισμένη, Anon:
Η ζωή του Robert Kiyosaki απειλείται επειδή μίλησε:
Δρ. Δρ. Ο Rashid Buttar - πιο ειλικρινής και παθιασμένος από ποτέ - κυκλοφόρησε αυτή την εκπληκτική αποκάλυψη για το τι συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία:
Μπορώ να αναφέρω όλες τις αναρτήσεις μου σε Facebook, YouTube και Twitter είναι μπλοκαρισμένες.
Έχω αναρτήσει συνδέσμους βίντεο σε γάτες και '' αυτοί '' σαφώς δεν θέλουν να μεταδοθεί αυτό το περιεχόμενο.
Ο μόνος τρόπος για να συνεχίσετε να δημιουργείτε νέους λογαριασμούς, στη συνέχεια λαμβάνετε περίπου 6 ή 7 μηνύματα πριν η AI λάβει υπόψη της αυτά που δημοσιεύετε και κλείνετε.
Όλοι οι μπάσταρδοι!
Αλλά ακόμα δεν έχω νέα από την Αυστραλία - γιατί δεν υπάρχει κανείς εδώ που να έχει καμία πληροφορία για το τι συμβαίνει;
Πρόεδρος Τραμπ:
'' Τους έπιασαν στο πλημμέλημα της σημαίας.
Αυτό μάλλον είναι προδοσία...
Ο Πρόεδρος Ομπάμα ήξερε, ο Τζο Μπάιντεν ήξερε, όλοι ήξεραν.
Το έχουμε τεκμηριώσει.
Τους έπιασαν.
Για να δούμε τι θα πάθουν όλοι..."
ΧΡΟΝΟ - Ντόναλντ Τραμπ, Q και το Μεγάλο Ξύπνημα:
Φάρσα Covid 19:
Paul Sperry@paulsperry: ΔΗΛΩΣΗ: Οι υγειονομικές αρχές έχουν πλέον διαπιστώσει ότι το ποσοστό θανάτου COVID-19 μεταξύ κάτω των 70 ετών είναι μόλις 0,04 % - μικρότερο από τη συνηθισμένη γρίπη.
Τζούντι Μπίνγκτον
Χρονικό δηνάριου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters