Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΛΩΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΙΑΤ


«Θα τα πούμε σύντομα στην Ελλάδα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα αναφερόμενος στην άφιξη του πλοίου.
Την άφιξη της θηριώδους πλωτής βάσης των ΗΠΑ USS Hershel “Woody” Williams, το οποίο είχε καταπλεύσει στη Νάπολη, ανακοίνωσε μέσω tweet ο Τζέφρι Πάιατ.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα αναπαράγει το tweet του 6ου Στόλου για την άφιξη του αμερικανικού πλοίου USS Hershel «Woody» Williams στη Nάπολη.

«Θα τα πούμε σύντομα στην Ελλάδα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα.


Το πλοίο, που εντάχθηκε στο αμερικανικό Ναυτικό στις 7 Μαρτίου, αναχώρησε από τον Ναυτικό Σταθμό Norfolk της Βιρτζίνια, στις 27 Ιουλίου και κατέπλευσε στην Ιταλία για ανεφοδιασμό.


Δείτε την ανάρτηση:





Πηγή: https://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters