Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΤΟ SKY NEWS ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Προς το παρόν, το ζήτημα των «σηράγγων» φαίνεται να τροφοδοτεί ιστορίες ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποιούσε την περιοχή για παράνομη διακίνηση όπλων ή πυρομαχικών. Ωστόσο, οι ερευνητές που βρήκαν το άνοιγμα σε μια φερόμενη σήραγγα δεν φορούσαν κανένα είδος κοστούμι ή χρησιμοποιούσαν συσκευές σαν η περιοχή να ήταν γεμάτη από εκρήξεις.
Αυτό σημαίνει ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία ότι θα βρουν πυραύλους και επικίνδυνα αντικείμενα μέσα σε αυτές τις περιοχές. Ωστόσο, η γρήγορη άρνηση από τον Λίβανο ότι υπάρχουν αυτές οι περιοχές και το βίντεο του υπόγειου θαλάμου ή της «σήραγγας» φαίνεται να δείχνει ότι ο Λίβανος εξακολουθεί να φοβάται να διερευνήσει πλήρως την περιοχή επειδή φοβάται να βρει τις ύποπτες δραστηριότητες που ανέλαβαν οι επικριτές της κατηγορίας της Χεζμπολάχ. Τοποθετήστε εδώ. Η Χεζμπολάχ είναι γνωστό ότι διαθέτει εμπειρία στην κατασκευή σηράγγων και υπόγειων αποθηκών.

Η υπερβολικά γρήγορη άρνηση από τον Λίβανο ότι υπάρχουν αυτές οι περιοχές και το βίντεο του υπόγειου θαλάμου ή της «σήραγγας» φαίνεται να δείχνει ότι ο Λίβανος εξακολουθεί να φοβάται να διερευνήσει πλήρως την περιοχή επειδή φοβάται να βρει τις ύποπτες δραστηριότητες που ανέλαβαν οι επικριτές της κατηγορίας της Χεζμπολάχ. Τοποθετήστε εδώ.

Από τη στιγμή που άκουσα για πρώτη φορά τη μαζική έκρηξη στο Twitter, τα πάντα σχετικά με την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού του Λιβάνου μου φαινόταν ύποπτα. Εάν τόσες μεγάλες ποσότητες νιτρικού αμμωνίου είχαν αποθηκευτεί εκεί για χρόνια, γιατί δεν υπήρχαν προηγούμενα συμβάντα, γιατί τώρα; Στη συνέχεια, όταν ο Εμμανουήλ Μακρόν μπήκε αμέσως στην εξίσωση, η ερώτηση, τουλάχιστον στο μυαλό μου, είχε διευθετηθεί πλήρως. Αυτή η έκρηξη ήταν προγραμματισμένη και σκόπιμη.

Η Sky News ανέφερε ότι έχουν ανακαλυφθεί ύποπτες σήραγγες και υπόγειοι διάδρομοι σε όλο το σημείο της έκρηξης, οδηγώντας ορισμένους να πιστεύουν ότι η έκρηξη στο λιμάνι δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα, αλλά ότι το «ατύχημα» θα μπορούσε να είχε κάποια εξωτερική βοήθεια για να ξεφύγει.


Πάνω από 57.000 χιλιάδες LEBANESE ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΚΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ηγέτης ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΝΟΝΑ

Ανακαλύφθηκαν ύποπτες σήραγγες κοντά στο λιμάνι της Βηρυτού μετά την έκρηξη;

ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ POST: Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς και φήμες και αναφορές, δείχνουν ότι έχουν βρεθεί «σήραγγες» μετά τις εκρήξεις της Βηρυτού. Ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι αυτό αποτελεί απόδειξη ότι οι «σήραγγες» της Χεζμπολάχ αποθηκεύουν όπλα στο λιμάνι της Βηρυτού, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για εμπορία ανθρώπων. Τόσο το SkyNews όσο και το Sputnik News της Ρωσίας ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε ένα «δίκτυο λαβύρινθων σηράγγων».

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου αρνήθηκαν την ύπαρξη σηράγγων, όπως και η Χεζμπολάχ αρνήθηκε να κάνει κάτι στο λιμάνι της Βηρυτού. Δεν είναι σαφές πώς ο στρατός θα μπορούσε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς χωρίς να ερευνήσει τις εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο στρατός αρνήθηκε την ύπαρξη σηράγγων.

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ: ΕΝΏ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΤΟΥ #LEBANON ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΎΠΟΠΤΩΝ ΣΗΡΆΓΓΩΝ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ #BEIRUT , ΤΟ SKY NEWS ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ ΈΝΑ ΦΕΡΌΜΕΝΟ ΤΜΉΜΑ ΕΝΌΣ. PIC.TWITTER.COM/9HEKLQVBPA

- JASON BRODSKY (@JASONMBRODSKY) 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ωστόσο, το Sky News έδειξε ένα ανώτατο όριο ενός υπόγειου θαλάμου και σημείωσε ότι οι άνθρωποι είχαν την ελπίδα ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα μπορούσαν να έχουν επιβιώσει από την έκρηξη στις σήραγγες. Η έκθεση Sky News, η οποία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο την Κυριακή, ανέφερε ότι οι άνθρωποι που ανασκάπτουν τον ιστότοπο και ψάχνουν για επιζώντες «γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας λαβύρινθος υπόγειων θαλάμων εδώ. ανακάλυψαν το άνοιγμα ενός από αυτά. "


ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Είναι αυτές οι «σήραγγες» ή υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτά τα υπόγεια δωμάτια; Μπορεί να υπάρχει μια πιο πειστική εξήγηση για υπόγεια δωμάτια ή άλλες πτυχές του αστικού περιβάλλοντος που έχουν υπόγεια υποδομή, όπως σήραγγες για εγκαταστάσεις ηλεκτρικού, νερού και λυμάτων.

Προς το παρόν , το ζήτημα των «σηράγγων» φαίνεται να τροφοδοτεί ιστορίες ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποιούσε την περιοχή για παράνομη διακίνηση όπλων ή πυρομαχικών. Ωστόσο, οι ερευνητές που βρήκαν το άνοιγμα σε μια φερόμενη σήραγγα δεν φορούσαν κανένα είδος κοστούμι ή χρησιμοποιούσαν συσκευές σαν η περιοχή να ήταν γεμάτη από εκρήξεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία ότι θα βρουν πυραύλους και επικίνδυνα αντικείμενα μέσα σε αυτές τις περιοχές.

Ωστόσο , η γρήγορη άρνηση από τον Λίβανο ότι υπάρχουν αυτές οι περιοχές και το βίντεο του υπόγειου θαλάμου ή της «σήραγγας» φαίνεται να δείχνει ότι ο Λίβανος εξακολουθεί να φοβάται να διερευνήσει πλήρως την περιοχή επειδή φοβάται να βρει τις ύποπτες δραστηριότητες που ανέλαβαν οι επικριτές της κατηγορίας της Χεζμπολάχ. Τοποθετήστε εδώ. Η Χεζμπολάχ είναι γνωστό ότι διαθέτει εμπειρία στην κατασκευή σηράγγων και υπόγειων αποθηκών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Έκρηξη της Βηρυτού: Το βίντεο δείχνει τη νέα γωνία της τεράστιας έκρηξης




Σήραγγες που βρέθηκαν στην τοποθεσία της Βηρυτού




Ο Εμμανουήλ Μακρόν χαιρέτησε ως «Σωτήρας» στη Βηρυτό






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters