Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "THE GREAT AWAKENING THIS TIME WE WIN"
Jorge Q-anon Trump
Βγαίνει σε κύματα. Διακίνηση ανθρώπων, παιδοφιλία, φαινόμενο UFO, Ets που εργάζονται στην κυβέρνηση και με Trump, Evil Ets και clique, δεν είμαστε μόνοι, κλωνοποιώντας ανθρώπους, ελίτ, celebrities, πολιτικούς, προέδρους και όλα τα δημόσια πρόσωπα που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, οι θεωρίες συνωμοσίας γίνονται γεγονότα συνωμοσίας, ανθρώπινες θυσίες, πρόσληψη αδρενόχρωμου. 

Τα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η αλήθεια της 11 ης Σεπτεμβρίου.

Ο Τραμπ έχει ήδη παραδεχτεί βασικά ότι οι εξωγήινοι δουλεύουν με τις κυβερνήσεις μας. Όλοι αυτοί οι κακοί άνθρωποι θα ανακοινωθούν δημοσίως από τις αρχές. 
Μεταξύ τώρα και των εκλογών, θα επιβεβαιωθούν και θα αποκαλυφθούν πληροφορίες που θα σοκάρουν τον κόσμο. 
Αν συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε το κακό και τη διαφθορά, περισσότεροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και η πλήρης αποκάλυψη θα τελειώσει σύντομα. 

Ο Τραμπ δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στον Lou Dobbs ότι θα λύσει τα αρχεία των εξωγήινων. 
Βλέποντας μόνο την αφύπνιση όλων των ψυχών αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι την ενέργεια και πόσο κοντά βρισκόμαστε στην ανύψωση της ανθρωπότητας σε 5 D και την εξάλειψη του κακού από τη γη. 
Λέξη στο δρόμο ήταν ότι όλα αυτά θα συνέβαιναν τον Ιανουάριο του 2021 αλλά έχουμε αλλάξει το χρονολόγιο. Μοιάζει πολύ πριν τον Ιανουάριο. 
Η κλίκα λαχανιάζει για να επιβιώσει ο αέρας. ΝΤΠ 100 % δεν πρόκειται να συμβεί. Χωρίς αναγκαστικό εμβόλιο ή μικροτσίπ.
Μπαίνουμε στη χρυσή εποχή, όχι την ημέρα της κρίσης, θα αναλάβει η τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Μη φοβάστε καθόλου, η ανθρωπότητα πρόκειται να βιώσει έναν νέο και όμορφο κόσμο ειρήνης, αφθονίας, αγάπης και ευτυχίας. 
Όλα τα κακά και αρνητικά πράγματα που βλέπετε είναι σχεδιασμένα για να σας κάνουν να νομίζετε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη συμβαίνει, έτσι ώστε να παραμείνει σε χαμηλότερη δόνηση και να φοβάται μην σας εμποδίσει να επεκτείνετε τις συνειδήσεις σας και να ανεβείτε σε υψηλότερη δόνηση. 
Υπάρχουν κυριολεκτικά μια χούφτα άνθρωποι που είναι επαγγελματίες ψεύτες που εξαπάτησαν την ανθρωπότητα για να πιστέψουν σε ένα σενάριο σκότους που μας περιμένει και δεν θα μπορούσε να είναι μακριά από την αλήθεια. 
Χρησιμοποιούν τον φόβο για να ελέγχουν τη δόνηση και το μυαλό σας είναι μαλακίες μην τους πιστεύετε. Είμαστε εδώ στη γραμμή τερματισμού. Ναι, είναι το τέλος του χρόνου, αλλά όχι το τέλος του κόσμου. Είναι το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας νέας εποχής. 

Παρακολουθώ τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. 
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι ξύπνιοι, λαμβάνω μηνύματα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που επικοινωνούν μαζί μου, κάνουν ερωτήσεις και επίσης κοινοποιούν πληροφορίες. 
Τα πρόβατα θα ξυπνήσουν, εμείς απλά πρέπει να τα κουνήσουμε και το κάνουμε μοιράζοντας την αλήθεια όσο δύσκολο και αν είναι να το πιστέψουν. 
Μη φοβάσαι να πάρεις τη δύναμη σου και να πεις την αλήθεια. 
Μην ανησυχείτε για το ότι θα γελοιοποιηθείτε, γελάσουν ή πουν είστε τρελοί, είμαστε αρκετά ξύπνιοι για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον. 

Κάθε 25.900 χρόνια υπάρχει ένα τεράστιο ηλιακό φλας που ακτινοβολεί μια συχνότητα που θα ενημερώσει το DNA σας και θα ξυπνήσει όσους κοιμούνται ακόμα, και αυτό είναι προγραμματισμένο να συμβεί πολύ, πολύ σύντομα. 
Είναι η δεύτερη φορά σήμερα που η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός (ΕΤ) επικοινωνεί μαζί μου για να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες. Είμαι απλά ο αγγελιοφόρος.
από: Stephen Lilly / Leni Tan Baylon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters