Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ – “Κόλαση πυρός” στη Λιβύη: Ρωσικά MiG-29 εξαφάνισαν τουρκική στρατιωτική φάλαγγα – Την κατέστρεψαν ολοσχερώς

Ευάγγελος Δ. Κόκκινος
Τα MiG-29 έπιασαν “δουλειά” στη Λιβύη, καθώς πριν από λίγες ώρες, μαχητικά αεροσκάφη προκάλεσαν ένα ισχυρό πλήγμα σε φάλαγγα του τουρκικού στρατού, Σύριους μαχητές και δυνάμεις της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA), που προσπάθησαν να εισβάλουν στη Σύρτη, μεταδίδουν ρωσικά και διεθνή ΜΜΕ.
Ρώσοι και Τούρκοι έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς οι εξελίξεις στη Λιβύη επιταχύνονται και η Άγκυρα πλήττει άμεσα τα συμφέροντα της Μόσχας, τόσο στη βορειοαφρικανική χώρα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η ρωσική υποστήριξη στον Χαφτάρ αφορά και επάνδρωση των δυνάμεών του με Σύριους μαχητές, καθώς η Wagner αυξάνει σημαντικά το ρυθμό πρόσληψης μισθοφόρων από τη Συρία, στον απόηχο της προώθησης των Τούρκων προς το προπύργιο του LNA.
Σύμφωνα με την πηγή, μιλάμε για σημαντικό αριθμό μαχητικών MiG-29 που είχαν εντοπιστεί στο έδαφος της Λιβύης πριν από λίγες μέρες, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα χειρίζονταν Ρώσοι, καθώς τις τελευταίες μέρες έχουμε έντονη αλληλουχία πτήσεων από τις ρωσικές βάσεις της Συρίας στη Λιβύη.
Σε βίντεο που παρουσιάζεται, φαίνεται η τουρκική στρατιωτική φάλαγγα αποτελούμενη από δεκάδες οχήματα, που περιελάμβαναν αρκετές εκατοντάδες άτομα, να έχει ισοπεδωθεί από τη σφοδρή αεροπορική επίθεση.
Η στρατιωτική φάλαγγα καταστράφηκε ολοσχερώς από την αεροπορική επίθεση, διακόπτοντας έτσι την επιθετική επιχείρηση κατά θέσεων των δυνάμεων του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA).
Μιλάμε για πολλαπλές αεροπορικές επιθέσεις, όπως αποδεικνύεται από την πλήρη καταστροφή του εχθρικού εξοπλισμού σε μεγάλες αποστάσεις από το σημείο πυρός.
Ειδικοί που μελετούν τις εξελίξεις στη Λιβύη και τη Συρία εκτιμούν πως τα “άγνωστα” μαχητικά ήταν MiG-29, υπόθεση που προκύπτει από το γεγονός ότι αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη σημαντικά υπερβαίνουν τις δυνατότητες των επιχειρησιακών συστημάτων αεροπορικής άμυνας της GNA.
Μεταξύ άλλων, πριν από λίγες μέρες, ο λογαριασμός Syrian Military Capabilities ανέφερε ότι ρωσικά μαχητικά MiG-29 που μεταφέρθηκαν στη Συρία πραγματοποιούν μυστηριώδεις πτήσεις προς τη Βόρεια Αφρική, προφανώς παρέχοντας αεροπορική υποστήριξη στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, αφού ο τελευταίος υπέστη μια σειρά από καταστροφικές ήττες, έχοντας χάσει δύο στρατιωτικές βάσεις και μεγάλο αριθμό όπλων.




pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters