Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Nicos Kastanias
Αυτοί που μας κυβερνούν ή εκτελούν τυφλά εντολές των πατρώνων τους, ή είναι ηλίθιοι!

- Μάταιες όλες οι προσπάθειες των ΜΜΕ της Cabal να τον γελοιοποιήσουν. Αντίθετα, αυξάνουν την δημοτικότητα του μέσα στον Αμερικανικό λαό και παγκόσμια..

Παρά τις εντολές των αόρατων "εντολέων" να εφαρμόσει τα μέτρα που επέβαλαν για την αντιμετώπιση της δήθεν πανδημίας, τα

ανοίγματα που έκανε για να διασώσει την αμερικανική οικονομία είναι θετικά, ενώ οι δικές μας οικονομίες σωριάστηκαν σε ερείπια, με τις κυβερνήσεις μας να εξακολουθούν να ακολουθούν τα μέτρα που τους συνιστούν οι "ειδικοί" και να ελπίζουν μάταια σε "επαναφορά στην κανονικότητα". Μοναδική εξαίρεση οι Γερμανοί, που δειλά - δειλά άρχισαν να αντιλαμβάνονται και να παραδέχονται ότι όλα ήταν στημένα (από ποιους άραγε?) και ότι ενήργησαν λανθασμένα και με υπερβολικό τρόπο, κατά μιας υποτιθέμενης θανατηφόρας πανδημίας..

Δείτε εδώ ζωντανά τον Τραμπ να ξεσκεπάζει την "αόρατη κυβέρνηση" που επέβαλε σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη, εξευτελίζοντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προβατοποιώντας ολόκληρες κοινωνίες φορώντας τους μάσκες, με εντολές δήθεν "ειδικών" και σοβαροφανών πολιτικών..







Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους:
ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ANTIFA" ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

- Πλήρης η περιθωριοποίηση και η αποψίλωση των εξουσιών της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο λόγος; Ήταν αρχηγός των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων και η φράση "Her Majesty's Armed Forces" με ότι εσήμαινε, έπρεπε να πάψει να ισχύει και ο νοών νοείτο..

- Οι εξελίξεις τρέχουν μέσα στα 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα που περικλείει το παράνομο κρατίδιο της Washington DC. Στρατεύματα που εκτελούν εντολές του Τραμπ προβαίνουν σε εξονυχιστικές έρευνες και συλλαμβάνουν από ασήμαντα έως ανώτατα στελέχη της Cabal. Στόχος του Τραμπ είναι η πλήρης εκκαθάριση της περιοχής, ώστε να υλοποιηθεί η περίφημη φράση που εκφώνησε κατά την εγκατάσταση του στον Λευκό Οίκο "σήμερα η εξουσία της Washington DC επιστρέφει στον Αμερικανικό λαό"..

- Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε βοήθεια από τον Πούτιν ώστε να μπορέσει να εξουδετερώσει την οργάνωση "Antifa" η οποία προστατεύεται από τους Ανουννάκι. Συγκεκριμένα ζήτησε να σταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ειδική ομάδα των Spetsnaz, οι οποίοι διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό και έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση των εξωγήινων δολοφόνων, οι οποίοι δρουν με εντολές των Δρακονιανών και της Cabal κατά της ανθρωπότητας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters