Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Το Βαθύ Κράτος θα λανσάρει την ψεύτικη Εισβολή Εξωγήινων μετά την εξάντληση των καρτών παγκόσμιου ελέγχου

Λίγο πριν από το θάνατό του το 1977, ο Werner Von Braun, πρωτοπόρος τόσο στα γερμανικά όσο και στα αμερικανικά προγράμματα πυραύλων, προειδοποίησε ότι μια ομάδα παγκόσμιων ελεγκτών, γνωστή και ως Deep State, θα κινείται συστηματικά μέσω μιας σειράς εκδηλώσεων ψευδών σημαιών ή «καρτών», που θα να παιχτεί με μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για να στρατιωτικοποιήσει τελικά το διάστημα και να οδηγήσει σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ο Von Braun έδωσε τη διάσημη προειδοποίησή του στην Carol Rosin, η οποία, από το 1974 έως το 1977, ήταν εταιρικός διευθυντής της Fairchild Industries, Inc., σημαντικός εργολάβος της αεροδιαστημικής στην οποία ο Von Braun είχε προσχωρήσει δύο χρόνια νωρίτερα. Ο Rosin λέει ότι ο Von Braun της ζήτησε να είναι ο εκπρόσωπός του αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του τερματικού και αποκάλυψε ένα περίπλοκο σχέδιο από το αμερικανικό στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα για όπλα στο διάστημα.
Σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2000 για το έργο αποκάλυψης, η Rosin περιέγραψε την ακόλουθη ακολουθία γεγονότων με ψευδή σημαία που της εξήγησε ο Von Braun:
Η στρατηγική που μου δίδαξε ο Wernher von Braun ήταν ότι πρώτα οι Ρώσοι θα θεωρηθούν εχθροί. Στην πραγματικότητα, το 1974, ήταν ο εχθρός, ο αναγνωρισμένος εχθρός. Μας είπαν ότι είχαν «δολοφονικούς δορυφόρους». Τότε μας είπαν ότι έρχονταν για να μας πάρουν και να μας ελέγξουν - ότι ήταν «commies».
Τότε θα εντοπίζονταν τρομοκράτες, και αυτό σύντομα θα ακολουθούσε. Ακούσαμε πολλά για την τρομοκρατία.
Τότε επρόκειτο να εντοπίσουμε «τρελές» τρίτων χωρών. Τώρα τα αποκαλούμε «έθνη ανησυχίας». Αλλά είπε ότι θα ήταν ο τρίτος εχθρός εναντίον του οποίου θα κατασκευάζαμε διαστημικούς πυραύλους.
Ο επόμενος εχθρός ήταν αστεροειδείς. Τώρα, σε αυτό το σημείο, κάπως γέλασε την πρώτη φορά που το είπε. Αστεροειδείς - ενάντια στους αστεροειδείς πρόκειται να κατασκευάσουμε διαστημικά όπλα.
Και το πιο διασκεδαστικό από όλα ήταν αυτό που ονόμασε εξωγήινοι, εξωγήινοι. Αυτό θα ήταν το τελευταίο τρόμο. Και ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που τον ήξερα και του έδινε ομιλίες, θα έφερνε το τελευταίο φύλλο. Κάρολ, η τελευταία κάρτα είναι η κάρτα αλλοδαπού. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε διαστημικά όπλα εναντίον αλλοδαπών και όλα αυτά είναι ψέματα.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Όσον αφορά τον προσδιορισμό της ομάδας που ενορχηστρώνει αυτήν τη σειρά δημιουργικών παγκόσμιων εκδηλώσεων, η Rosin ήταν απρόθυμη να δώσει ονόματα, αλλά είπε :
Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με ανθρώπους στο παιχνίδι της περιστρεφόμενης πόρτας. Υπήρχαν άνθρωποι που είχα δει μια φορά με στρατιωτική στολή και άλλες φορές με ένα γκρι κοστούμι και μια βιομηχανική στολή. Αυτοί οι άνθρωποι παίζουν ένα παιχνίδι περιστρεφόμενης πόρτας. Λειτουργούν ως σύμβουλοι, βιομηχανικοί ή / και στρατιωτικοί και νοημοσύνη. Δουλεύουν στους κλάδους και περιστρέφονται από αυτές τις πόρτες και κατευθύνονται σε κυβερνητικές θέσεις.
Η περιγραφή του Rosin για το τι συνέβαινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Fairchild Industry είναι πολύ αποκαλυπτική για τον βασικό ρόλο της εταιρείας στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα και για το πώς λειτουργεί το Deep State χειραγωγώντας παγκόσμια γεγονότα και γενικές αφηγήσεις των μέσων ενημέρωσης.
Η ακολουθία των επινοημένων παγκόσμιων γεγονότων που περιγράφεται από τον Von Braun αντικατοπτρίζει το πόσο μακριά προχωρά στο χρόνο το Deep State προβάλλει τα σχέδιά του. Τώρα σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, βλέπουμε την ακολουθία που περιγράφει ο Von Braun να παίζεται σε πραγματικό χρόνο.
Η Ρωσία, η τρομοκρατία και τα αδίστακτα έθνη κυριάρχησαν συλλογικά δεκαετίες κύκλων ειδήσεων. Πιο πρόσφατα, βλέπουμε έναν αυξανόμενο αριθμό ιστοριών αστεροειδών δολοφόνων που μόλις έλειπαν τη Γη στα mainstream media. Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι τρεις τεράστιοι αστεροειδείς δολοφονιών που κατευθύνονται προς τη Γη και προβλέπονται να πετάξουν κοντά στις 6,8 και 20 Ιουνίου , οποιοσδήποτε από τους οποίους θα μπορούσε να προκαλέσει κατακλυσμική βλάβη.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πρόσθετα «χαρτιά» μπορούν να βρεθούν στο παιχνίδι του Deep State που περιγράφεται από τον Von Braun τη δεκαετία του 1970. Αυτό περιλαμβάνει μια παγκόσμια πανδημία, η οποία συζητήθηκε στην πόλη του Λονδίνου από μια ομάδα υψηλού επιπέδου γραφειοκρατών το 2005 ως μέρος ενός κρυφού σχεδίου Deep State για την εισαγωγή μιας νέας παγκόσμιας τάξης.
Η προειδοποίηση του Von Braun μας προειδοποιεί για την απειλή μιας εξωγήινης εισβολής να χρησιμοποιηθεί ως το τελικό φύλλο σε μια μακρά σειρά από επινοημένα γεγονότα που θα δικαιολογούσαν τον οπλισμό του διαστήματος και τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που επιθυμούσε το Deep State.
Τώρα υπάρχει μια σταθερή ροή ειδησεογραφικών άρθρων που δείχνουν την πιθανότητα εξωγήινης εισβολής σε έναν κόσμο μετά το COVID. Η πιθανότητα ενός τέτοιου γεγονότος να συμβεί πριν από τις εκλογές του 2020 είναι μια ξεχωριστή δυνατότητα, δεδομένης της αποφασιστικότητας του Deep State να απομακρύνει τη διοίκηση του Trump με κάθε δυνατό τρόπο.
Ένα έγγραφο που διέρρευσε στις 18 Οκτωβρίου 2016 , φέρεται από μια μεγάλη δημοκρατική εταιρεία συμβούλων, την Ομάδα Στρατηγικής Benenson, συζήτησε την πιθανότητα μιας σταδιακής εισβολής εξωγήινων να κρατήσει τους υποστηρικτές του Τραμπ στο σπίτι και να βοηθήσει την εκστρατεία του Κλίντον να κερδίσει τις εκλογές του 2016.
Η εργασία εξέτασε μερικές από τις προηγμένες ολογραφικές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος με ψευδή σημαία. Ενώ η αυθεντικότητα του χαρτιού παραμένει αμφισβητήσιμη, έδειξε ωστόσο πώς η κάρτα εισβολής εξωγήινων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εκλογικούς σκοπούς.
Καθώς πλησιάζουμε στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου, θα μπορούσε να παίξει η κάρτα εισβολής εξωγήινων, όπως προειδοποίησε ο Von Braun για τη δεκαετία του 1970; Ή μήπως ο Von Braun είχε έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό να πει στον Rosin την κάρτα εισβολής εξωγήινων που χρησιμοποιείται από το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα;
Αντί να ηρωικά προσπαθούσε να αποτρέψει τη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος, ήταν ο Von Braun ένας διπλός πράκτορας για μια αποσχισμένη γερμανική αποικία που εδρεύει στην Ανταρκτική και ήθελε να εμποδίσει τον αμερικανικό στρατό να απειλήσει ποτέ το μυστικό διαστημικό τους πρόγραμμα;
Συνεχίζεται.
[ Δείτε το βίντεο του παραπάνω άρθρου ]
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters