Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Γιατί θα κερδίσει πάλι ο Τραμπ: Το μοιραίο σφάλμα των Δημοκρατικών…



Εννοείται ότι καταδικάζουμε τον ρατσισμό και την αστυνομική βία.

Είναι αυτονόητο.

Η κατάσταση όμως στην Αμερική είναι πιο σύνθετη και ξεπερνάει κατά πολύ τα αυτονόητα.

Ιδιαίτερα όταν η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται στο έπακρο ένα τυχαίο γεγονός για να πλήξει τον Αμερικανό πρόεδρο διότι ο υποψήφιός της δεν τραβάει παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις.



Βέβαια οι Δημοκρατικοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι αγκαλιάζοντας τους μπαχαλάκηδες που λεηλατούν και καίνε τα πάντα γίνονται οι καλύτεροι σύμμαχοι του Τραμπ.

Καθώς οι νοικοκύρηδες Αμερικανοί, που αποτελούν την πλειοψηφία, όταν βλέπουν τέτοιες εικόνες είναι δεδομένο ότι αυτή τη φορά θα ψηφίσουν τον Τραμπ και με τα δυο χέρια.

Πόσο μάλλον επειδή δεν τους κορόιδεψε και τήρησε το προεκλογικό σλόγκαν… Make America Great Again.

Τη στιγμή που οι Δημοκρατικοί πανικόβλητοι τον κατηγορούσαν για γιουσουφάκι των Ρώσων, προσπαθούσαν να τον ρίξουν με αστήρικτες κατηγορίες και χυδαίες επιθέσεις, επιχείρησαν να του φορτώσουν τους νεκρούς του κορονοϊού σε πολιτείες που όλως τυχαίως κάνουν κουμάντο οι δικοί τους, κι αφού είδαν ότι απέτυχαν είπαν να συνταχθούν με τους μπαχαλάκηδες.

Φυσικά ο Τραμπ… τους έπιασε πελάτες και παίζει το παιχνίδι τους ρίχνοντας λάδι στη φωτιά (Δεν είπε κανείς ότι είναι άγιος, τις εκλογές θέλει να κερδίσει και θα ξεπουλήσει την ψυχή του ακόμη και στον διάβολο).


Κι αυτοί σαν κουτορνίθια συνεχίζουν να επικροτούν τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες, επιστρατεύοντας μέχρι και τους προοδευτικούληδες του Χόλυγουντ για να εκνευρίσουν κι άλλο τους νοικοκυραίους ώστε να μην λείψει κανείς από την κάλπη.

Πρόκειται για την απόλυτη απόγνωση και το τίμημα που θα πληρώσουν τον Νοέμβριο θα είναι βαρύ, πολύ χειρότερο από το προηγούμενο.

Προφανώς δεν έχουν κατανοήσει ότι ο μέσος Αμερικανός είναι υπέρ του έθνους – κράτους που προτάσσει ο Τραμπ και βγάζουν φλύκταινες με την παγκοσμιοποίηση που αντιπροσωπεύουν.

Πόσο μάλλον όταν πυρπολούν την ίδια τους τη χώρα για να την επιβάλουν.

Παρεμπιπτόντως η θέση του Έλληνα πρωθυπουργού ποια είναι;

Υποστηρίζει την παγκοσμιοποίηση ή το έθνος – κράτος;

Ρωτάμε γιατί ακούσαμε την άποψη κορυφαίου υπουργού, ο οποίος μόνο μπράβο δεν είπε στους μπαχαλάκηδες.

Αναμένουμε την απάντηση…

Στο μεταξύ ας απολαύσουμε έναν ακόμη θρίαμβο του Τραμπ.

antinews.gr

https://paratolmosblog.blogspot.com


Ειρήνη, ΟΧΙ μίσος - Donald J. Trump. Το Twitter έχει ήδη διαγράψει αυτό το βίντεο και στο Facebook δεν δημοσιεύετε. Μάντεψε γιατί ???

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters