Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

82χρονος στη Μασαχουσέτη ξυλοκοπήθηκε άγρια, επειδή φορούσε καπέλο υπέρ του Τραμπ

Ένας άνδρας από την πόλη Fall River της Μασαχουσέτης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό ενός 82χρονου, ο οποίος φορούσε καπέλο και κρατούσε πανό υπέρ του Προέδρου Τραμπ.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, συνάντησαν τον 82χρονο Charlie Chace, που στοχοποιήθηκε για τις πολιτικές του απόψεις και ο οποίος τους είπε, ότι βρισκόταν στη North Main Street κρατώντας ένα πανό υπέρ του Προέδρου Τραμπ, όταν ένας άνδρας, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 27χρονος, Aidan Courtright, βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να ουρλιάζει στο θύμα: «Δώσε μου αυτό το βλάσφημο πανό».

Ο 27χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, άρπαξε το πανό από τα χέρια του 82χρονου, το έσκισε στη μέση και το πέταξε στο έδαφος.
Στη συνέχεια άρπαξε τον 82χρονο από το πουκάμισο, του έβγαλε το καπέλο υπέρ του Τραμπ, τον πέταξε στο έδαφος και όπως ανέφερε η αστυνομία, άρχισε να κλωτσά τον ηλικιωμένο άνδρα στα πλευρά και τα πόδια. Αμέσως μετά, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.
Ο Charlie Chace δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι θεωρεί, πως δέχθηκε επίθεση λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Ο ίδιος, φορτισμένος συναισθηματικά, δάκρυσε, όταν μίλησε για την απέραντη αγάπη που έχει για τη χώρα του, αλλά και για το ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ένας νέος άνθρωπος του φέρθηκε με αυτό τον τρόπο.
Δύο μάρτυρες που παρακολούθησαν την επίθεση, φέρεται να επιβεβαίωσαν την καταγγελία του 82χρονου για όλα όσα συνέβησαν.
Ο ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει εμφανείς μώλωπες σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε για αξιολόγηση της κατάστασής του στο Charlton Memorial Hospital.
«Απλά θέλω η Αμερική, να επιστρέψει στην Αμερική ξανά», είπε ο 82χρονος. «Θέλω και τα δύο κόμματα, να σταματήσουν να διχάζουν τους ανθρώπους».
Η Αστυνομία στη συνέχεια, εντόπισε τον 27χρονο, ο οποίος και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Fall River.
Ο Aidan Courtright, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, όπως παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων, τραυματισμό, επίθεση, βιαιοπραγία σε άτομο άνω των 60 ετών και βανδαλισμό προσωπικής περιουσίας.
Ο 82χρονος, είχε υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία τη δεκαετία του ’50 και ενώ, όπως είπε, έχουν δει πολλά τα μάτια του, αυτή η εμπειρία ήταν διαφορετική από τις άλλες.
«Αυτό, είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ – τα μάτια αυτού του τύπου, το πρόσωπό του – ήταν τόσο τρομακτικά».
Πηγή: whdh 7News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters