Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Εφιάλτης ο Μητσοτάκης στην Βουλή: Μονόδρομος η μισή δουλειά μισός μισθός – ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν είναι ένας μορφωμένος ηλίθιος που κάνει γκριμάτσες όπως ο Mr.Bean. 
Είναι ο αδίστακτος νεοφιλελεύθερος που φέρατε στην εξουσία.
Το αφελές αυτό προφίλ είναι κι αυτό μέρος της προπαγάνδας, για να χαλαρώσει τις άμυνες σας. Δεν θα ψηφίζατε κάποιον που μοιάζει με τον Ιβαν τον Τρομερό ή έναν Ούννο.

Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας εξηγεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την εκ περιτροπής εργασία, δηλαδή την ημιαπασχόληση, καταλαβαίνετε τι έρχεται;

Όταν ακόμη κι αυτός που λέει στην Βούλη, ότι έδωσε «850 χιλ. επιχειρήσεις και 2 εκ. εργαζόμενοι τέθηκαν υπό την προστασία της πολιτείας. Απαγορεύτηκαν οι απολύσεις. Καθιερώθηκε αποζημίωση €800 σε υπαλλήλους, σε επαγγελματίες & €600 σε επιστήμονες. » και σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ακύρωσε άλλη μια φορά να καταβάλει τα 534 ευρώ μηνιάτικο που περίμεναν αυτοί που πήραν τα €800 ή τα €600 ευρώ.

Δεν κατέβαλαν πάλι το επίδομα ενίσχυσης που περιμένουν 500.000 πολίτες εδώ και ενάμιση μήνα. Περιμένουν την ενίσχυση από την κυβέρνηση που έδωσε 20.000.000 για να εξαγοράσει δημοσιογραφικές πένες να αποκαλούν τον Πρωθυπουργό Τσώρτσιλ, Μωυσή και Ηρακλή.

Δηλαδή αυτούς που σήμερα λέει ότι υπερασπίζεται, τους έχει αφήσει να προσπαθούν να ζήσουν με τα €800 / €600 για τρεις μήνες και αναβάλει για ακόμη δυο μέρες το δήθεν βοήθημα.

Και για να μην ξεχνάμε την νεοφιλελεύθερη βία, για όσους έχουν ακόμη δουλειά επιφυλάσσει τον εφιάλτη της εκ περιτροπής εργασία, το αγαπημένο του Πρωθυπουργού «μισή δουλειά, μισο μισθό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters