Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Αυγή ενός Νέου Κόσμου, Πτώση της Καβαλ. Σειρά Βίντεο Μέρη 1-10 με Περιλήψεις - Ο JFK Τζούνιορ Ζωντανός, Ελεύθερη Ενέργεια, Εμπορία ανθρώπων, Σατανικές Τελετές της Χειραγώγησης των Μέσων ενημέρωσης.

Το τέλος της Ιστορίας και η γέννηση ενός νέου κόσμου
Γενική επισκόπηση: 
Αυτό είναι το καλύτερο ντοκιμαντέρ για το κόκκινο χάπι ̒ από τις άσχημες αλήθειες για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους που το τρέχουν που έχω δει εδώ και καιρό. 
Ο αφηγητής περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες σε δέκα σχετικά σύντομα επεισόδια και προσφέρει πληροφορίες για το κίνημα QAnon. 
Εντυπωσιακές πληροφορίες για τους άγνωστους και μερικές εκπλήξεις ακόμη και για όσους γνωρίζουν το θέμα! Το Alert Reader παρέχει περιλήψεις όλων των διαθέσιμων βίντεο.


Μέρος 1 - Το τέλος του κόσμου όπως το γνωρίζουμε
Ο αφηγητής ανοίγει με άβολα αλήθειες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, τον υδράργυρο σε εμβόλια, χημικά ίχνη, συλλογή οργάνων, ερπετά και σατανικά σύμβολα σε κτίρια του Βατικανού, 911, ψεύτικα θύματα και υποσυνείδητα μηνύματα στην παιδική ψυχαγωγία. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, συνεχίζει να εκθέτει τεχνητούς ιούς, κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις που μας κατασκοπεύουν και τη δηλητηρίαση της τροφοδοσίας μας από τη Monsanto / Bayer. Τι κοινό έχουν όλα αυτά; Αγνοούνται εντελώς από τα mainstream media.

Μέρος 2 - Πηγαίνουμε στο άγνωστο
Αυτό το επεισόδιο εντοπίζει τις αρχές του κινήματος QAnon με παραδείγματα κρυφών δημοσιεύσεων και φράσεων που αποκαλύπτουν μυστικές κοινωνίες και πολιτική διαφθορά. Συζητείται η συμμετοχή των οικογενειών Rothschild και Rockefeller στην τραπεζική, την Federal Reserve και τον έλεγχο της συμβατικής ιατρικής. Αποκαλύπτονται οι συνδέσεις του George Soros με τα NAMBLA και ANTIFA.

Μέρος 3 - Η εξωγήινη εισβολή
Η αλήθεια για την «εισβολή μεταναστών» και τη σύνδεσή της με τον George Soros αποκαλύπτεται. Ο Αφηγητής εξηγεί πώς ο MSM διέστρεψε τα γεγονότα για να κάνει το Trump να φαίνεται κακό, αγνοώντας τις προσπάθειές του για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Μέρος 4 - Παιδικοί λάτρεις παντού
Αυτό το επεισόδιο ερευνά το σκάνδαλο διακίνησης παιδιών ορφανοτροφείου της Αϊτής που εμπλέκει το Ίδρυμα Κλίντον και την κατάχρηση φιλανθρωπικών δωρεών από ομάδες όπως η Oxfam και ο Ερυθρός Σταυρός. Αποκαλύπτει τον παιδαγωγικό συμβολισμό που χρησιμοποιείται από οργανισμούς αφιερωμένους στο να «βοηθούν τα παιδιά» και τη σύνδεσή τους με υψηλού προφίλ πολιτικούς. Εκθέτει επίσης τη σύνδεση του Χόλιγουντ με την παιδεραστία και την ανεξέλεγκτη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών. Ένα πραγματικό ανοιχτήρι ματιών.

Μέρος 5 - Παιδιά, τέχνη και πίτσα
Σεξουαλικοποίηση παιδιών και ομαλοποίηση της παιδεραστίας, μείωση της ηλικίας συναίνεσης από δικαστές και πολιτικούς όπως η Ruth Bader Ginsberg και η Theresa May μεταξύ άλλων. Παιδικά λογότυπα που χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση, (Disney) ταινίες και κινούμενα σχέδια, Υπηρεσίες προστασίας παιδιών, Υπηρεσίες υιοθεσίας, στην Πολιτική κ.λπ.

Μέρος 6 - Κύριος χειρισμός μέσων
Αυτό το επεισόδιο συζητά την έκταση των ψεύτικων ειδήσεων και της προπαγάνδας που διαδίδονται από τους μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, που τους κατέχουν και γιατί η επιλογή είναι μια ψευδαίσθηση. Αποκαλύπτει πώς χρησιμοποιείται η παραπληροφόρηση για να ενισχύσει την υποστήριξη για πολέμους, να διαμορφώσει τις αντιλήψεις μας για τους ανθρώπους και τα γεγονότα και να προωθήσει μια αφήγηση. Γεγονότα που δεν υποστηρίζουν αυτή την αφήγηση δεν αναφέρονται ποτέ. Το Snopes εκτίθεται επίσης ως απάτη.

Μέρος 7 - Μάγισσες & Warlocks 
Συζητείται η σχέση αμφιλεγόμενων καλλιτεχνών όπως η Μαρία Αμπράμοβιτς (γνωστή για το «αλκοολούχο μαγείρεμα»), με σατανικά σύμβολα στην τέχνη και την ψυχαγωγία. Ο κανιβαλισμός είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα. Εξετάζονται οι ύποπτες αυτοκτονίες μουσικών και διασημοτήτων που ήταν θύματα του «θανάτου κρεμώντας από ένα πόμολο», συμπεριλαμβανομένων των Kate Spade και Anthony Bourdain. Το υπόλοιπο βίντεο αφιερώνεται στις ολλανδικές και βρετανικές βασιλικές οικογένειες και τις συνδέσεις τους με γνωστούς παιδόφιλους και ναζί.

Μέρος 8 - Πέρα από τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες
Αυτό το επεισόδιο μπαίνει στη σκοτεινή πλευρά της παιδεραστίας, αποκαλύπτοντας λατρείες που εμπλέκονται σε σατανική τελετουργική κακοποίηση και τη δολοφονία παιδιών για αδρενοχρωμία. Διερευνά επίσης τη σχέση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, του Πάπα και των διασημοτήτων με αυτές τις ομάδες. Κόκκινα παπούτσια; Τι γίνεται με τη γενοκτονία 50.000 εγγενών καναδικών παιδιών;

Μέρος 9 - Η αυγή ενός νέου κόσμου
Εξετάζεται η άνοδος των λαϊκιστικών κινημάτων σε όλο τον κόσμο, όπως τα κίτρινα γιλέκα και το QAnon. Ενώ το κοινό συνειδητοποιεί την ύπαρξη σεξουαλικών λατρείων όπως το NXIVM, άλλα σκάνδαλα όπως η υπόθεση Rosatom που αφορά τους Κλίντονς καλύπτονται. Ετοιμαστείτε για μερικές βόμβες για τον Ομπάμα, τον Τζον Μακέιν, τον Δαλάι Λάμα και την πραγματική ταυτότητα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Μέρος 10 - Η Επιστροφή του Βασιλιά

Το τελευταίο επεισόδιο είναι ελπιδοφόρο. Προωθεί τη θεωρία ότι ο JFK Jr. είναι ακόμα πολύ ζωντανός και συνεργάζεται με τον Donald Trump μέσω του Q για να απαλλαγεί από τον κόσμο του θανάτου που σκότωσε τον πατέρα του. Ο αφηγητής ρίχνει μερικές δελεαστικές ενδείξεις σχετικά με ένα εξώφυλλο περιοδικού George και βιβλία του Ingersoll Lockwood. Ποιος είναι ο μυστηριώδης Vincent Fusca; Μπορούμε πραγματικά να επιστρέψουμε στο παρελθόν; Ο αφηγητής προτείνει ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου παραδείγματος, ενός όμορφου νέου κόσμου ελεύθερης ενέργειας, ενός νέου τραπεζικού συστήματος και ενός νέου ιατρικού συστήματος. Μπορεί να είναι αλήθεια; Προσεύχομαι έτσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters