Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Μοιράζουν το Αιγαίο και την Εθνική μας Κυριαρχία με άκρα του τάφου σιωπή..

Η Τουριστική Οικονομία βούλιαξε..Το 99% των Ξενοδοχείων και το 90% των καταλυμάτων ΚΛΕΙΣΤΑ… Σεμινάρια με τους νέους τρόπους και Ιατρικά Πρωτόκολλα που θα λειτουργήσει η σύντομη Τουριστική περίοδος δηλαδή από 1η Ιουλίου έως 20 με 25 Αυγούστου και ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ…. Όσες επιχειρήσεις ανοίξουν θα έχουν τον Τρόμο για ΛΟΥΚΕΤΟ και μεγάλα Πρόστιμα έως 50.000 ευρώ. 
Με Κοινή υπουργική απόφαση 17/06/20 ΚΥΑ 2401 για μη τήρηση των μέτρων περί Κορωνοιού δηλαδή με ΠΡΟΣΧΗΜΑ τον Κοροιδοιό θα συνεχίσουν ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ που θα ανοίξουν. Και σαν να μην φτάνει αυτό τα περισσότερα Ξενοδοχεία δεν ανοίγουν με τον Τουρισμό των 45 ημερών να μένει στον αέρα αφού Ξενοδόχοι και Γιατροί γυρνούν την πλάτη στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και δεν μετατρέπουν τα ξενοδοχεία σε Νοσοκομεία!!!

Η πολιτική του Λοκ Νταουν από Μητσοτάκη έβαλε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ σχεδόν Παντού.. Οι λοιμωξιολόγοι φόρτωσαν ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ με ευρώ και ο κόσμος στην ΠΕΙΝΑ..

Ο Κοροιδο – ιός από την Ξάνθη ταξίδεψε στην Παραμυθιά και ο Θίασος του ΕΟΔΥ με κλιμάκιο στην Θεσπρωτία.. Η Τηλεόραση συνεχίζει να μας φορτώνει με την υπόθεση βιτριόλι και την μικρή που απήχθη στη Θεσσαλονίκη.. με ένα φόνο Γονιού , με τον Γιατρό μαϊμού, βιασμό 83χρονης κ.α

Με 20 εκατομμύρια ο Μητσοτάκης μπούκωσε κανάλια και Δημοσιογράφους για να μην ρωτούν αυτά που πρέπει και για το που βαδίζει η Χώρα αλλά να ασχολούνται με θέματα ευτελούς άξιας και να συντηρούν τον Τρόμο για τον ιό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κυβέρνηση ΧΟΥΝΤΑ του Κυριάκου δεν επέτρεπε σε όλους τους Δημοσιογράφους να μπαίνουν στη “Θεατρική” Παράσταση Τσιόρδα & Χαρδαλιά και οι Ερωτήσεις δίνονταν ΓΡΑΠΤΩΣ το πρωί για να τις επεξεργαστούν και να διαλέξουν σε ποιες θα απαντήσουν οι Θεατρίνοι του Μητσοτάκη..Μια πλήρης τακτική νοοτροπίας Ολοκληρωτικών καθεστώτων

Τα Εθνικά Θέματα σε δεύτερη γραμμή και πολλά από όσα συμβαίνουν στην κατάψυξη της ενημέρωσης… Ο Υπουργός Εξωτερικών παραχώρησε κομματι της Εθνικής κυριαρχίας στην Ιταλία και με αυτό το Μοντέλο κάλεσε την Τουρκία να διαπραγματευτούν ωσάν να είναι το Αιγαίο χωράφι του… Εθνικές υποχωρήσεις είναι η επόμενη ατζέντα του Μητσοτάκη και της παρέας του.

Στην Αίγυπτο του Ζητήθηκε από τον Σίσι η ΑΟΖ στο Καστελόριζο να είναι 0 % … Μόνο το νησί είναι προσωρινά δικό μας!!! Θάλασσα δεν έχει.Και γύρω από αυτό άλλοι “Καρχαρίες” θα δράσουν…Η Κρήτη να έχει 20% ΑΟΖ η Ρόδος 1% και η Κάρπαθος απο 10% για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ Θαλάσσια οικόπεδα η Τουρκία ,Αίγυπτος και Ισραήλ… Και ο Δένδιας εμφανίστηκε στις 360 μοίρες και καλούσε τον Τσαβούσογλου να τα βρούνε και να διαπραγματευτούν στη βάση της συμφωνίας με την Ιταλία παραχωρώντας Εθνική Κυριαρχία .ΠΕΤΩΝΤΑΣ το ΔΙΚΑΙΟ της Θάλασσας στο Καλάθι των Αχρήστων… Ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με μια άνεση όπως μπορείτε να ακούσετε τον Δενδια στο video να καλεί το φίλο του Τσαβούσογλου ..Φίλος λέει από χρόνια ..Ελα ρε φίλε θέλει να στα δώσει και εσύ τον αγνοείς Τι φίλοι είστε? Και οι Γερμανοί φίλοι του Δένδια και του Μητσοτάκη είναι… ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ και η Εθνική Κυριαρχία με τους Τούρκους τους Αιγύπτιους και τους Ισραηλινούς..

Οι Στρατηγοί τι κάνουν η τι θα πράξουν? Θα αφήσουν να υπογραφεί Πολιτική Συμφωνία Παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας? Θα υποκύψουν στις αποφάσεις ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ?

Αποδυνάμωσαν την Οικονομία και την Αμυνα και αρχίζει το πάρτι υποχωρήσεων στο Αιγαίο.Η σπορά του Φόβου του Τρόμου και τα όσα ετοιμάζουν μετά το ξεπούλημα του Αιγαίου είναι το Τερματικό τους σημείο με τον υποχρεωτικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ για να μας πεθάνουν νωρίτερα και να είμαστε στειρωμένοι ακολουθώντας τις εντολές Σόρος Bill Gates για μείωση του πληθυσμού..Δηλαδή την Δολοφονία μας όταν περνάμε τα 50..

Αυτά σχεδιάζουν και έχει πέσει ΑΚΡΑ του ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ….Μια περίεργη ΜΟΥΓΓΑ…Το μοίρασμα του Αιγαίου όμως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θα τους ξεφύγει ο έλεγχος ..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΥΓ

Δείτε και ακούστε το video με την πληροφόρηση της δημοσιογράφου Κυρα Αδάμ εξιδικευμένης με Τουρκο Ελληνικά θέματα. Τα όσα “κατέθεσε” χθες 22/06/20 στην εκπομπή Εν Αθήναις.




ΠΗΓΗ


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters