Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΜΟΝΟ η μαύρη ζωή έχει σημασία. Μας κάνει εντύπωση, γιατί όλες σχεδόν οι επιθέσεις γίνονται στο λευκό γυναικείο φύλο? την απάντηση την έχει το κατεστημένο. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ


Οι λευκές γυναίκες δέχονται κακομεταχείριση – Κανείς δεν έρχεται για την άμυνα τους, τα μέσα ενημέρωσης σιωπούν. 
Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, ότι όλοι οι λευκοί επί του παρόντος υφίστανται σοβαρή επίθεση, αλλά εστιάζω απλώς στο πώς στοχεύονται τα λευκά κορίτσια και γυναίκες σε αυτό το κομμάτι. 

Τα βίντεο που θα δείτε είναι τρομακτικά και θλιβερά.... Ίσως τα λευκά θηλυκά δέχονται επίθεση από μαύρους λόγω ζητημάτων ζήλιας ή ίσως είναι απλώς φυλετικό μίσος.... Όποιος και αν είναι ο λόγος, είναι προφανές ότι αυτές οι επιθέσεις είναι απρόκλητες. 

Συχνά είναι μια ολόκληρη συμμορία που εμπλέκεται στην επίθεση ή τουλάχιστον ζητωκραυγάζει καθώς το θύμα είναι βίαιο. Ο εβραϊκός Τύπος μας λέει ξανά και ξανά για το πώς οι μαύροι στοχοποιούνται άδικα στην κοινωνία μας, αλλά κανείς δεν θα ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα. 
Φανταστείτε απλώς την οργή που θα προκύψει αν ένα από τα παρακάτω βίντεο ήταν μια συμμορία λευκών ανδρών (ή ακόμη και λευκών κοριτσιών) ξυλοκοπώντας αδίστακτα ένα μαύρο κορίτσι. 

Καλύπτω μόνο ένα μικρό αριθμό βίντεο που είναι εκεί έξω. Επειδή κανείς δεν καλύπτει αυτές τις επιθέσεις, η πλειοψηφία των Λευκών είναι σχετικά αδιανόητη, κάτι που ακριβώς θέλουν οι εχθροί μας. Πού είναι οι άντρες μας για να προστατεύσουν αυτά τα κορίτσια; Ξέρω ότι δεν μπορούν πάντα να βρίσκονται στη σκηνή κάθε περιστατικού, αλλά τι γίνεται μετά; Πού οι άντρες μιλάνε και κάνουν κάτι για τις φαύλες και θανατηφόρες επιθέσεις που γίνονται συνεχώς; Φοβούνται μην αποκαλεστούν «ρατσιστές»; Οι «δεξιοί» αντιφρονούντες στο Διαδίκτυο θα κατηγορήσουν τις λευκές γυναίκες ότι είναι η αιτία της πολιτιστικής μας κατάρρευσης, όταν γίνονται θύματα. 

Ανατρεπτική εκφυλισμό στο Daily Stormer θα επικροτήσει αυτές τις επιθέσεις και θα πει ότι αυτά τα «THOTs» παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Αυτά τα λευκά κορίτσια και γυναίκες δεν έχουν κανέναν για να τοις προστατεύσουν, κανείς να τα υποστηρίξει και κανείς να αντεπιτεθει μαζι τους Αυτό πρέπει να αλλάξει. 
Πότε θα είναι αρκετό; Πρόσφατα, ένα λευκό κορίτσι στην Αυστραλία τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα μαύρων κοριτσιών στο δρόμο της επιστροφής από μια διαμαρτυρία BLM. 
Επειδή η ιστορία άρχισε να γίνεται viral στο διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το πήραν, αλλά δεν ανέφεραν τη φυλή των επιτιθέμενων ή το γεγονός ότι ήταν νέοι blackmists BLM. διότι και το γαμημένο τουϊτερ ρίχνει τα βίντεο
Αφρικανοί έρχονται στη Γερμανία….. για τις εκλογές της Μέρκελ ενας δένει γροθιά σε Γερμανίδα κοπέλα και …γελάνε σαν τις ύαινες
Ο άνθρωπος εκτελέστηκε στο φως της ημέρας πλένοντας το αυτοκίνητό του στο Μπρούκλιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters