Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Η Καλντέρα και η Λέρα


Γεια σου, πιτσιρίκο.
Αν κάποιος περίμενε διαφορετική αντίδραση από τους Έλληνες για το σε ποιους δόθηκαν τα είκοσι εκατ. του Πέτσα να σηκώσει το χέρι. Σιγή ιχθύος στην καλντέρα, και ένα ηλιοβασίλεμα να το πιεις στο ποτήρι.

Αγαπημένε μου Πιτσιρίκο, πέσανε από τα σύννεφα οι Έλληνες, όταν άκουσαν μερικά από τα ποσά που εισέπραξαν τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών.
Εγώ, βέβαια, Πιτσιρίκο, έπεσα κάτω από τα γέλια.
Και επειδή ζούμε στο βασίλειο της αμνησίας, να θυμίσω δυο-τρία πράγματα.

Ο για χρόνια εξαφανισμένος κ. Νίκος που το μόνο που έχει να επιδείξει από την δημοσιογραφική του καριέρα είναι το φιάσκο της οδού Νιόβης 4 που οδήγησε στο θάνατο της Αμαλίας Γκινάκη -χωρίς να λογοδοτήσει κανείς-, καθώς και το 1998 η Ελληνική Αστυνομία λάμβανε “έγκυρες” πληροφορίες από τα “αξιόπιστα” ΜΜΕ. Λετε να μην ήξερε πού θα έπαιρνε τηλέφωνο ο Σορίν;
Φέρεται να εισέπραξε 869.000 ευρώ. Να το γράψω και ολογράφως; Οκτακόσιες εξήντα εννιά χιλιάδες ευρώ.

Ο “Γιαννάκης” όπως τον αποκαλούν, που εμπλέκεται και στην υπόθεση του Noor1, και εν μια νυκτί από άσημος δημοσιογράφος έγινε εκδότης, φέρεται να έλαβε 400.000 ευρώ.
Το θέλετε και ολογράφως; Φαντάζομαι όχι.

Ενώ ο Θανάσης, ακόλουθος του Τζήμερου παρακαλώ, και φίλος του καταδικασμένου Λ.Λαυρεντιάδη τον οποίο αποθέωνε -γιατί μερικοί νομίζουν ακόμα ότι έχουμε φιλελέδες στην κυβερνησάρα μας- συμβιβάστηκε μόνο με 323.000 ευρώ.
Ανοίξτε τώρα το κομπιουτεράκι του κινητού σας τηλεφώνου και χτυπήστε.
1000Χ12Χ30 το αποτέλεσμα είναι 360.000.

Με απλά λόγια, αν δουλεύετε για τριάντα σερί χρόνια και κάθε μήνα παίρνετε χίλια ευρώ, χωρίς να χαλάτε ούτε cent, θα έχετε μαζέψει το παραπάνω ποσό.
Εντάξει, τα παιδιά -τα παραπάνω- τα λεφτά τα πήραν σε κάτι λιγότερο από ενενήντα ημέρες. Γιατί μπορούν.
Και μη μου πείτε ότι θα λέγατε όχι -όντας παπαγάλοι- σε τέτοια ποσά για να λέτε στο πόπολο πώς να πλένει τα χέρια του.
Αρκετά, όμως, με τα μαθηματικά.

Από την άλλη μεριά, έχουμε τους “αριστερούς” να χτυπιούνται που τα φασισταριά και οι ολιγάρχες μοίρασαν την πίτα μεταξύ τους.
Δηλαδή ο Νίκος ο Παππάς ο αριστερός, και ο επαναστάτης ο Δραγασάκης, τι περίμεναν; Πού να τα μοιράσει τα φράγκα ο Πέτσας; Στην Αυγή; Ή στους Συντάκτες;
Όταν ήταν κυβέρνηση, τι έκαναν;
Ποιά ακριβώς ήταν η κάθαρση στα ΜΜΕ, στη διαφάνεια, στη Δικαιοσύνη;
Απλά έχασαν την κουτάλα. Αυτό ενοχλεί.
Η Σαράφογλου που μας έλεγε το 15′ ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι υπέρ του Ναι,η Σαράφογλου μας τα λέει και τώρα.
Εδώ, πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Κώστας Γαβράς έκανε ταινία το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, βγήκε η “οικιακή βοηθός της χούντας” -που δηλώνει δημοσιογράφος- να σχολιάσει την πολιτική ματιά του Γαβρά, και δεν βρέθηκε ένας να τον πάρει με τις πέτρες.
Και αν συνεχίσω να γράφω θα βαρεθείτε να διαβάζετε.
Άρα λοιπόν προς τι η έκπληξη; Μιλάμε για τις πιο πoυτάνες και από τις πoυτάνες.Τι περίμεναν;
Αυτό δεν γινόταν πάντα;
Απλά, πριν από είκοσι χρόνια -και δέκα πριν την πρώτη χρεοκοπία- το μόνο που ένοιαζε το πόπολο ήταν πού θα χέσει η αγελάδα του Γρηγόρη.
Το φαγοπότι των ολιγαρχών ήταν, είναι, και θα είναι πάντα το ίδιο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μερικά χάπατα πιστεύουν ότι ψήφισαν φιλελέ κυβέρνηση.
Αδώνιδες, Μπόγδανους και Βορίδηδες ψήφισαν.

Μια φορά εθελόδουλος, για πάντα εθελόδουλος.
Τυχαία νομίζετε πήγε η πρωθυπουργάρα μας στην καλντέρα;
Όταν θα σκάσει -όχι το ηφαίστειο βρε κουτά, για την νέα χρεοκοπία λέω- εκείνοι ακόμα θα περιμένουν τους τουρίστες.
Καλά τα έλεγε, ο Νικόλας ο Άσιμος:
“Αργά να τρως τ αγγούρι μπας και σου φέρει γούρι,
τα ζωδιακά να τα μάθεις απ έξω” .
Την αγάπη μου από Ιωάννινα.
Τ.Τ.Π.

Υ.Γ. Μην γκρινιάζεις Πιτσιρίκο,στον Άρη για την υπόλοιπη ομάδα. Κώστας,Μαρία κλπ θα επιστρέψουν τον χειμώνα.Εξάλλου, ο Άρης έχει και επικαιρότητα στο Αμέρικα.Εμείς κάνουμε τους τουρίστες.Χαχα.Εύχομαι φέτος να τα φτάσεις διακόσια τα μπάνια σου.Χίπις στην ερημιά.Εγω θα προσπαθήσω για τα εκατό.

Υ.Γ.2 Έχουμε καιρό να ακούσουμε για τον Μπούλη από την Ιταλία, αναμένουμε.

Υ.Γ.3 Περιμένουμε Σοράγια με πρωτόκολλο για τους οίκους ανοχής.
(Αγαπητέ φίλε, οι δημοσιογράφοι είναι οι πιο πoυτάνες από τις πoυτάνες. Αν και αυτό είναι προσβλητικό για τις πουτάvες· οι δημοσιογράφοι είναι πολύ χειρότεροι. 
Γνώρισα πολλούς δημοσιογράφους τα τελευταία 15 χρόνια. Πολλούς. Με εξαίρεση 2-3, οι άλλοι ήταν θλιβεροί και σιχαμένοι. Και το λένε και μόνοι τους. Το παραδέχονται. 
Θυμάμαι, όταν δούλεψα στον ΣΚΑΪ, ένας δημοσιογράφος μου είχε πει “έχεις δει έναν δημοσιογράφο να έχει φίλο έναν άλλο δημοσιογράφο;”. Όχι, δεν έχω δει. 
Μου αρέσει που οι πουτάvες δημοσιογράφοι κάνουν τους θιγμένους επειδή λένε πως το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ τους τσουβαλιάζει. Να δουλεύεις για ναρκέμπορους και μαφιόζους, και να κάνεις και τον θιγμένο. Τι σιχάματα. Επίσης, αν δεν θέλεις να σε τσουβαλιάζουν, πες ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που τα παίρνουν. Αλλά όχι. Ομερτά. 
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο πρόβλημά του είναι που δεν είναι κυβέρνηση. Για να δώσει τα χρήματα στους δικούς του ολιγάρχες και δημοσιογράφους. Βέβαια, οι δημοσιογράφοι αλλάζουν θέσεις όταν αλλάζει θέση το αφεντικό τους, για να είναι πιο κοντά στα χρήματα που μοιράζει η εκάστοτε κυβέρνηση. Ακόμα πιο θλιβεροί, πάντως, είναι όλοι αυτοί που παίρνουν ακόμα αυτούς τους δημοσιογράφους στα σοβαρά. Τρελά χάπατα. Τον Ηλία τον πειράζω, όπως και τους άλλους φίλους. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

https://revealedtheninthwave.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters